*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Iulia, chiar m-ai speriat... asadar mai bine sa stau pe fundul meu si sa las tampoanele deoparte. Si asa mi-e groaza mie de epiziotomie, infectie mai imi trebuie

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Din cate stiu medicii sunt total impotriva tampoanelor,ca-s dure si irita pielea.Aici la noi in spital nici macar chiloti nu te lasa sa porti,ca sa previna orice fel de infectie.Eu mi-am luat oricum chiloti gen boxeri de unica folosinta,macar noaptea sa dorm cu ei

Iulia 28+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli ... si daca o tai nu curge nimic din ea? nu se strica? ai mai bagat-o intr-o husa dupa aia???

multumesc!

pup

28+

quote:
Originally posted by roli25

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

aveti idee unde pot face comanda de salteluta patut bebe din fibra nuca cocos?? am un patut cu dimensiuni mai ciudate .. 125 cm / 55 cm??

daca stiti, pls sa-mi ziceti .. eu am vazut 120 / 60 dar nu am cum s-o inghesui in patut ca nu va sta bebe bine.

multu'

pupici

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Ellenuta eu am luat 120/60 si am taiat din ea. Se taie usor.
Nu am gasit nicaieri alta dimensiune.

Roli 26+ cu si Marc (9 iunie 2006)

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Roli si Iulia, multumesc mult.

Inca nu am luat camasile de noapte si halatul pt mine, de astea mai am nevoie si mai trebuie sa fac bagajul lui bebe cu pampersi si hainute. Ma ajuta f mult ce a spus Iulia ca a luat pt bebe. Dar am o intrebare, Iulia, cum arata salopetele acelea cu maneca lunga pe care spui ca le-ai luat pt bebe?

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Zuzici va pupic si va doresc o seara placuta eu am taiato spre pliesti, ma-m invoit sa ma duc la dentist ca nu mai pot

Louiza 26s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Probabil seamana cu un costum de cosmonaut. Maneci lungi, pantalon lung si se inchide de-a lungul picioarelor sau sus la umeri.

quote:
Originally posted by AngeliquedeS
bebe. Dar am o intrebare, Iulia, cum arata salopetele acelea cu maneca lunga pe care spui ca le-ai luat pt bebe?

Mergi la inceput

Angi uite AICI salopetele care le-am pregatit pt spital.Si pt ultima zi am alta mai subtirica,peste care o sa-i dau un costumas si apoi salopeta matlasata.

Iulia 28+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Iulia, exact la asa ceva ma gandeam si eu. m-am uitat la toate lucrusoarele pt bebe Iris si mi-au placut enorm. Dar de unde le-ai luat, ca sunt superbe toate!

Pupici,
Angelique 30+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Foarte frumoase hainutele lui Iris si foarte practice .
Si eu m-am inteles super bine cu salopetele la Bogdan ( mai ales cele care se inchid de pe un picior pana pe umar ) iar lui bebe i-am cumparat deja vreo 10

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca va plac hainutele noastre....si mai avem inca o multime(cred ca la capitolu haine am exagerat).Uele sunt luate din Ungaria,iar restul de pe net(salopetele,body-urile...) sunt bumbac 100% si sunt tare colorate,plus ca sunt exact de nou-nascuti.Gasiti pe C H I C B E B E punct ro(sunt facute de rombaby)Eu ma declar super multumita de calitatea lor si pe viitor cand n-am sa mai pot iesi la cumparaturi prin tari straine am sa le iau de pe net de la ei

Iulia 28+ IRIS MARIA

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu le-am luat un pic mai mari lucrusoarele deoarece sunt patita de la Bogdan care nu a intrat efectiv in cele pentru noi nascuti fiind prea mare ( 4.000 kg si 54 de cm )

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput