*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by alina023

Mi-am facut AMR-ul!!!

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Alina - ti-am trimis PM.
Este super AMR-ul!Ca maine parca vad ca v-om incepe cu majoretele!
Eu am terminat papa si baita iar cum, va pup si fug la nani...

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

"Sigur ca nici eu nu sunt cu toate tziglele pe casa; aseara mancam nachos cu sos salsa iuteeee.....pai cum sa nu ai arsuri?"

Si eu sunt mare fan de mamaliga cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi... De fapt, nu nu mai cartofi... orice dar cu mujdei sa fie... Si apoi, vorba ta... sa vezi arsuri pe stomacul meu ca sa nu mai pomenesc de hemoroizii reactivati.. cei aparuti la prima nastere
Of, of cu poftele astea mai alina ....!!!

Cunosti cumva (sau voi fetelor, am intrebat-o in special pe alina pentru ca ea este vecina cu mine) un instalator in zona militari... Am fost anuntata de vecina de la grsoniera pe care o am in spate la megaimage ca am inundat-o... Se pare ca in baie la mine totul este ok dar poate ca este vorba de o teava in perete... Asta imi trebuia acum... Trebuie neaparat sa rezolv problema cat mai repede...

Si, in alta ordine de idei... amuitat sa-l intreb pe dr. meu cand trebuie sa fac urmatoarea ecografie. Vreau sa-mi fac programare la iosup astazi si nu stiu in ce saptamana este recomandat sa mai fac ecografie... Ma puteti ajuta voi? Este vorba cumva de saptamanile 32, 34 sau 36 ? Cand este mai bine sa o fac?

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Laura, cunosc un instalator f bun. Este cel care lucreaza la mine acasa. Daca nu este mare, mare urgenta ii spun diseara ca ai avea nevoie de el. El are si serviciu cu norma intreaga si nu poate lucra decat seara in general (sau ma rog...mai dupa amiaza). Da-mi de veste daca vrei si lasa-mi pe PM nr tau de telefon ca sa i-l dau.

Legat de usturoi.... l-as manca si gol daca s-ar putea. Doamne ce bunatate!!!

Iar ecografia de trimestrul III cred ca o vei face cand este Iosup liber (daca vrei tot la el). Cred ca cel mai bine este sa o faci la 32 sau 34 de saptamani. In saptamana 36 mi se pare cam tarzior...desi sunt medici care nu mai recomanda eco in trim III decat pentru a se afla greutatea copilului.

Pupici!!

Alina 31+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri mik si honey ,
oare cate bordeie chiar atatea obiceiuri??? La noi testul de glucoza s-a desfasurat asa: mi s-a luat sange apoi am baut in timp de 5-15 min solutia de glucoza si am asteptat 1h. Fix dupa 1 h mi s-a luat din nou sange...... Ma intreb daca astia au procedat corect cand va aud pe voi cu 2 h la coada si luat de atatea ori sangeeeeeeeeeee......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hm, eu am facut pana acuma de 2 ori testul de glucoza si de fiecare data in varianta 50 g glucoza , 1 ora timp de asteptare........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alina, felicitari pentru AMR... Cred ca este tare fericit si nerabdator Luca sa o cunoasca pe Ana !!!
Ti-am trimis PM. Multumesc mult inca odata!

Fetelor, ce-i cu testul acesta de glucoza de care vorbiti... Mi-e de ce nu mi-a spus medicul sa-l fac...? Depinde de rezultatul la o alta analiza?

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

legat de testul ptr diabet gestational .. si eu l-am facut. mi-a luat sange, am stat o ora. dupa aceea am baut 50 g glucoza. am mai stat o ora si mi-a luat sange din nou. rezultatul l-a trimis direct la clinica, altfel mai stateam o ora sa-l iau.

in total testul ptr diabet gestational a durat doua ore.

pup

28+

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Darene, multa sanatate! Poate s-au intins ligamente si s-au spart capilare...
ieri seara, insomiaca stand pe spate mi s-a contractat uterul...ii arat sotului mingiuta din burtik mea si-mi spune ca e pizza si uterul e ascuns...ma bufneste rasul si...simt o durere gen arsura ca la o intindere musculara. greu am reussit sa-mi calmez uterul insultat...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

Darene, multa sanatate! Poate s-au intins ligamente si s-au spart capilare...
ieri seara, insomiaca stand pe spate mi s-a contractat uterul...ii arat sotului mingiuta din burtik mea si-mi spune ca e pizza si uterul e ascuns...ma bufneste rasul si...simt o durere gen arsura ca la o intindere musculara. greu am reussit sa-mi calmez uterul insultat...

24+

La mine sotul cand vede asa cate o mingiuta din asta provocata de o contractie zice ca e bebelina care se impinge cu capul sau cu vreun picior....Eu nu cred sa aiba asa o forta sa ridice burtica asa tare, plus ca se si intareste rau locul....Chiar nu stiu ce sa cred....Voi ce ziceti?

Gya 23+ Vanessa Maria

in burtica la mami

cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Shose - atitudinea pozitiva e tot ce conteaza!

Eu o strig Mariuca, iar sotul meu Mariutza. E haios rau! Si da, al doilea nume este Ilona. Eu m-am hotarat la ambele nume de vreo 4-5 ani, ceva de genul asta, mi s-a parut o combinatie extrem de reusita. Iar acum o saptamana am cautat etimologia numelor pe net si am dat si peste Ilona pe un site, singurul de altfel care avea si acest nume. Stiam ca este nume unguresc, dar acum am aflat ca inseamna Elena. Ceea ce ma bucura foarte tare.

Am mai vazut la noi pe forum combinatii cu Vanessa, Iris sau Alexia. Toate sunt foarte frumoase. Iar unei fetite merge sa ii pui 2 nume. La baieti, parca, nu mai imi suna asa de bine acum, cu 2 nume. Dar e o chestie de gust, pana la urma. :)

Eu am senzatia ca numele spune multe despre tine, cu toate ca nu il alegi tu. Eu consider ca numele meu ma reprezinta in totalitate. Si mi-ar placea sa nimeresc si numele copiilor mei. Sa ii reprezinte si pe ei, peste ani.

Asa ca iti tin pumnii sa gasesti varianta care va place amandurora la nebunie.

Creata 1 cu Creata 2 in 27+
Maria Ilona

quote:
Originally posted by Shose

Multumesc din inima de incurajari fetelor. Incerc sa nu ma stresez, ca stresez si bblusa.

Creata ce drag imi e cand aud ca strigi bblusa Mariuca. Si noi tot Maria vrem sa ii punem nume.....si parca ma si "aud" strigand'o la fel.
II mai puneti alt nume? Sau doar Maria? Taticul Mariei noastre mai vrea un nume. Acum suntem in cautari.
all

23+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata fetele mele!

Bun venit fetele noi!!!

Darene - multa sanatate!!! Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa stea bb la caldurica cat mai mult posibil!!!!

Mai fetelor, ce se intampla de apar atatea probleme la noi??? Parca atunci cand eram gravi cu Ana topicul de mamici era o continua si perpetua fericire, nu prea au fost mari probleme...acum insa ... Doamne ajuta sa fim toate bine, cu bebelusi la termen sau cat mai aproape, sanatosi si frumosi!

Ange - eu cred ca mie mi-ar fi plesnit sanii fara pompa...cred ca de cel putin 5-6 ori as fi facut mastita. Recunosc ca foloseam si masajul sub dus, si mulsul cu mana dar pompa a fost mana cereasca!!! Ana sugea foarte bine, doar ca aveam eu foarte mult lapte...dupa 3 luni n-a mai fost nevoie sa ma mulg, dar pana atunciiiiiiiiiiii...

Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput