Strumfi de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

karligutza .eu nu mai alaptez de 2 sap.ca nu mai am lapte.si de accea sunt ingrijorata ca nu mi-a veni CM.e vre-o problema?

album foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

fetele am facut si eu album foto dar nu imi apare poza in el .de ce?pozele voastre citi kbiti au? ca ale mele au de la 1 mb?sunt facute cu 6 mp. ce pot sa fac/

album foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Schimb pampersu`. sper sa nu ma lase netu` si sa va las in curu gol

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am razgandit, nu il mai schimb

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna ziua!
sa va povestesc si eu cu ce problema ne confruntam. de vreo luna de zile am observat ca bb al meu nu are pielea asa fina "ca de bebelush", ci mai aspra, asa. saptamana trecuta am mers la pediatru pt o consultatie de rutina si a observat si ea ca are pielea uscata si aspra (intre timp devenise mai uscata) si mi-a recomandat o crema de la Avene - cold cream, emulsie de corp. si am luat eu ditai sticla de 400 ml si l-am dat pe baietel. de la data controlului si pana l-am dat prima data cu crema pielea lui s-a uscat si mai rau, facand pe unele portiuni cruste. si coincidenta sau nu, dupa ce l-am dat prima data cu aceasta crema au inceput sa-i apara bubite pe piept, burtica si acum si pe picioare si maini, dar mai putine aici. eu cred ca doar s-a agravat uscaciunea si pielea lui s-a iritat, facand aceste bubite, unele dintre ele si infectandu-se si nu ca nu i-ar prii crema. in fine am intrerupt-o, am mers la pediatru care m-a trimis la dermatolog. si aici mi s-a dat un preparat cu cortizon. stiu ca nu e bun cortizonul la copii (dar nu stiu de ce) si i-am spus doctoritei; ea insa m-a asigurat ca fiind o cantitate mica si pt scurta perioada administrat, nu vor fi probleme. nu stiu ce sa zic; astept parerea unor persoane mai bine cunoscatoare, poate e buna anya sa ma lamureasca.
crema contine eritromicina, hidrocortizon, vit. A, apa distilata si cam atat parca. a zis sa-l dau in 3 zile, una da, una nu, in strat subtire si apoi sa revin la control.

si tot legat de dr. de la dermato, am plecat foarte ofticata de acolo. eu am zis sa nu plec fara sa intreb daca ma costa ceva, iar ea, pesemne deranjata ca mi-am dat cu parerea legat de cortizon, mi-a raspuns f. urat. ca daca mergeam la cabinetul particular sigur ca ma costa, dar cum imi inchipui eu ca ea poate sa-mi ia bani. si tonul si privirea m-au facut sa cred ca mi-ar fi dat si-un sut in fund...

cam asta e. va pup si va doresc sa nu aveti probleme cu copilasii.

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/sets/72157601897217312/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput