RH negativ - 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetele ce mai faceti?
Sper ca sunteti bine noi azi noapte ne-am comfruntat cu febra lu Teo .
Apropo ne-am pus si noi poze in album daca vreti...
Va pupam si numai de bine sa auzim de la gravidute

http://community.webshots.com/user/ramyteo
mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

ramyteo frumoase pozicile si fetitele!Ai o sora geamana sau mi s-a parut mie?
Multa sanatate va doresc!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Ceau Maia nu am sora geamana este mai mica decat mine cu cinci ani. Mersi mult de complimente (dar ce fetite? Aia mica e doar una ca e ficamea dar este de cand am nascuto pana acum la 2 ani si 5 luni)
multi
Mi-am mai facut si perlutele Teodorei si dictionarul copilariei le gasesti la "poznasii sunt mereu in actiune" si scrie si tu daca vreunul din copii sa poceasca cuvintele.

mona&teo

Mergi la inceput

ramyteom-am referit la tine si sora ta ca sunteti frumoase voi si foto care le-ati facut!Eu am o fetita de 13 ani asa ca nu mai poceste demult cuvintele...Multa sanatate!

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

O scuze dar sa sti ca cumnata mea i-am trimis niste poze cu Teo de cand avea 9 luni si nu a recunoscuto.
Sa-ti triasca printesa.
Multa SANATATE SI VA PUPAM

mona&teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

buna!
sunt abia z10 DPO, dar am test de sarcina pozitiv (a 2a liniuta este mai pala ca prima) si am o intrebare legata de rh-...eu acum cativa ani am mai fost insarcinata dar .... am recurs la intrerupere (din pacate...)...in concluzie sunt la a2a sarcina si as vrea sa va intreb daca exista riscuri la aceasta varsta a sarcinii (3s+2 zile de la UM) in cazul unui rh- (sotul nu stiu ce rh are...vom afla curand, dar ma gandesc la varianta mai nasoala...)
va multumesc1

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Draga Oana deocamdata sa-si faca si sotul tau rh-ul si daca e negativ nu e cazul sa va faceti probleme.Daca e pozitiv atunci singura problema ar fi ca tu sa-ti faci dozarea de anticorpi luna de luna sau atunci cand ti se spune si sa te rogi ca si noi care suntem multe in aceeasi situatie sa nu-ti iasa anticorpi.Ai discutat si cu medicul tau ginecolog?

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 28+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

maia merci de raspuns; la dr inca nu am ajuns...vinerea care vine voi merge...deocamdata am doar teste pozitive de sarcina..si saptamana viitoare cam pe joi ar fi abia 4 sapt de la UM...dar citisem tot la acest topic parca ...ca la 6 sapt de sarcina (8 de la UM) abia de atunci ar putea fi probleme in cazul incompatibilitaii de rh...

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

am revenit cu noutatile...sotul are si el rh-...cred ca ma pot bucura, nu? din cate stiu in cazul in care amandoi avem rh- nu e o problema...

Oana
5+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

oanasm,da,te poti bucura!sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput