cum incarc poze

cum incarc poze | Autor: paula76

Link direct la acest mesaj

Am primit cont de album, si nu pot incarca poze, desi nu depaseste nr. de KB indicati, nu stiu cum sa procedez, vreau, va rog pas cu pas, indicatii despre cum sa imi incarc poze!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

- clic in meniul din stranga unde scrie Albume foto
- se incarca pagina noua si undeva in coltul stanga sus vei gasi scris Bine ai venit.... clic pe editeaza album/adauga poza
- se incarca pagina noua, clic pe adauga poze in album
- nu ai voi sa depasesti 26 de poe in album, nu ai voie sa depasesti 100 kb pe poza.
- apesi BROWSE si iti gasesti poza dorita in PC tau.. cand apesi browse va aparea un chenar mic...
- dupa ce ai gasit poza in PC tau, dai dublu clic pe poza si trebuie sa dispara acel chenar mic si sa apara scrisa locatia pozei in chenarul din fata lui BROWSE
- completezi la titlu, la descriere si apesi butoul unde scrie Trimite Fisier
- dupa ce ai apasat trimite fisier, trebuie sa se incarce o pagina noua si dedesupt de butoul cu TRIMITE FISIER trebuie sa arate poza noua incarcata de tine in album

Poza va trebui sa fie aprobata de moderatori si doar dupa aceea va fi vizibila si pt public.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

MERCI, Gabriella. o sa urmez sfaturile tale si poate o sa reusesc!

Mergi la inceput