Colectia de toamna-iarna 2005 (160)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

foarte frumoase poze, delia! of mai fetelor, iar imi faceti pofta de-o fetita!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Helou,

Stefan e bine, adica ieri n-a avut scaun deloc, asa ca aseara am papat sunculita cu branza si iaurt. Azi dimineata a facut ditamai kk legat. Febra n-are normal...dar e agitat...si nu vrea sa pape. Gusta mancarea si gata, ba mai mult cand ma vede ca vin spre el cu papa se intinde pe jos si riposteaza...daca incerc sa-i dau urla, tia si ne certam normal.Mai fura cate un covrig de pe masa dar asta rar
Mai fetelor, ajutati-ma ca simt ca innebunesc, pe bune,nu glumesc. de la atata stres iaca m-am imblonavit, nu pot sta in picoare, imi curge nasul, gatul ma doare, etc....
Daca va spun ce am descoperit azi.....spuneti-mi ca ma iubiti!!!!
Deci, care stie cum arata sticla de Augmentin bis...ca lichidul trebuie sa fie pana la semnul de pe sticla, nu...Ei, io astazi, dimienata dupa ce i-am dat cica cei 4 ml de augmentin ma uitai pe sticla ca cica avem ultima zi de antibiotic si ce vazui...ca am umplut pana la linia de sus a sticlei, domle', de zici ca-s nebuna...deci in loc de 4 ml de 2/zi cat trebuia sa-i dau steff am dat jumate......maica, doamne.....ce e de facut acum? nimic!!!!
Eu ma gandesc ca daca il doare gatul si de aia nu vrea sa pape?...dar atunci mai face febra, nu? Sau cum....nu stiu ce sa mai gandesc.
Maine l-am programat la ORL, la dr. "grozav" care ne place noua, ca se uita cu lampa si vede bine acolo si nu pediatrii care se uita superficial in gat numa cu batul..sa vedem cum o fi!
Daca are rosu-n gat ce naiba fac? CE-i dau? Va trebui sa pove si la pediatra ce prostie am facut!
Ceai bea, lapte bea...ar refuza si astea,nu daca ar avea acolo rosu?
nu stiu ce sa cred!
Se tot freaca in gura cu degetele in spate la masele...eu zic ca de aia nu vrea sa pape ca-l doare acolo...e tare inflamat acolo si se ved eca plesneste-un colt de masea.
Acum al 12.30 a adormit in 5 minute cu ceaiul in gura.E linisitit...daca nu-l culc la timp e marait de numa...
Ce ziceti voi ce e cum e si ce sa fac????

Edit: la incept am avut dubii, si acuma am ca poate nu trebui sa luam augmentin dar daca dr. a zis...am luat,si uite D-zeu a injumatatit doza! De ce s-a vrut sa fie asa? Sa observ chiar in ultima zi asta? Daca l-am luat degeaba e bine asa...daca trebuie intr-adevar sa-l luam i-am facut rau copilului.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok Ripley reusesti sa ma umpli definitiv de invidie. Nici sufrageria mea nu e asa mare.... Ok trecem peste sa nu facem depresie.
Deci asa cu bona ta. Eu nu prea am treaba cu partea demonstrativa a credintei iar cu religiile cu atat mai putin, insa ce ma deranjeaza pana la enervare este afisarea ostentativa a credintei in fata publicului precum si sfaturile de nemurire, absolut gratuite, primite de la acestia din urma. adica din alea ca o sa mori in focurile iadului daca nu tii post, nu faci 100 de matanii pe minut, nu te inchini de 50 de ori cand treci pe langa o biserica, nu te duci de cel putin 100 de ori pe an la biserica etc. Mi se pare ca este un lucru atat de intim incat orice discutie mi se pare de prost gust...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Subscriu!

Si cu asta mi-am adus aminte de soacra INEI, care e si ea bisericoasa. INA ce mai faci, ce decizie ai luat?

Cuscra m-ai topit cu pozele lui Iris! Pacat ca nu mai am un baiat, ca ne incuscream a doua oara!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

hello.

mai, iara scriserati o tona.

fetelor, MULTAM MULTAM de urari. la fel va doresc si voua.

NOKI ba io vreau sa ai ce scrie, ca poate asa schimb tastatura...
da sa stii ca si acum zambesc.
stai...ca acum am citit ca iara aveti belele la somn. ca o "incurajare" sa-ti zic ca baietelul nasei de la 6 luni nu a mai dormit aproape deloc ziua. raaaar si de obicei adormea pe la ora 18-19, se culca la 12 noaptea si se trezea in jur de 9-10 dimineata.
dar acu de cand este la gradi, doarme acolo.

ANDA, TANIA sanatate.

MIHA m-ai dat pe spate cu Iulia. silabiseste???? cunoaste formele??/?wooooooow

CAMELIA ce bine-mi pare ca ai scris Zdreanta...uitasem cateva versuri dar nu era chip sa mi le amintesc. gata, il copiez ca sa am ce-i spune lui vlad.
si eu ii zic poezioare toata ziua, dar nu s-a prins de el decat: TICA-TICA.

MIHAELUTAT ....se si inchina???
pai al meu copil nu face niciun pic pic pic din ce fac ai vostri....

RIPLEY FRUMOASA FOC IRIS. abia astept sa intri si sa ne spui cum merg treburile.

acum, MA POT PLANGE SI EU NITEL??? ca am tot zis ca daca ignor problema dispare dar nu-i asa.
nu stim ce sa ne mai facem cu Vlad. de cum intra Cristi pe usa seara, Vlad URLA. rau de tot. dar credeti-ma ca rau rau rau. de cred ca o sa faca laringita. ramane fara voce.
nimic din ce facem nu-l calmeaza. nu stim ce vrea. de-l luam in brate si ii vorbim incet, calm, frumos, tot urla. de ne rastim la el, la fel. de-l ignoram...e deja mai rau. de-i mai si spuneam ca nu vorbim cu el si suntem suparati....e moarte de om.
credeti-ma ca ieri mi-a fost rusine sa ma uit in ochii vecinei mele cand m-am intalnit in piata cu ea.
dar sper ca si-a dat seama ca nu-l bate/abuzeaza nimeni pe Vlad acasa pt ca si-a dat in petic in piata.
l-a luat cineva in brate - dar nu impotriva vointei lui!!! a intins bratele razand - si cand a ajuns cu el sus (adica in brate) a inceput fratioare sa urle...l-am luat eu da' ce sa-l calmezi...ca nu era chip. mi-a zis o femeie sa ies cu el din piata ca-i sparge timpanul.
imi venea sa-i zis si aleia vreo doua, dar cam avea dreptate ca urla rau rau rau.
si daca ne-a vazut ca radem de el, mai rau a inceput.

NUMAI STIM CE SA FACEM CU EL. cu mine singur acasa nu face asa urat, dar tipa sa-i dau/fac ce vrea el fara nicio nanosecunda intarziere. altfel...tipa.

nu mananca. aproape deloc. si nu, nu mananca nici la masa urmatoare chiar daca-l las nemancat.
mananca numai ce vrea el" aseara a mancat o portocala si o mandarina, 2 inghitituri de banana.
ieri pe zi, dimineata vreo 400 ml lapte, apoi cativa covrigei (4-5) am facut niste paste cu branza si ou la cuptor si a inghitit cam 4 lingurite, alte 4-5 de ciorbita si apoi la culcare 280 lapte.
soacramea l-a invatat sa-i dea 2-3-4 lingurite de ceva la 1-1.5 ore...de aia sa faca asa acum?
dar eu ii las ore intregi intre linguritele astea si tot nu papa.

plus ca nici Alex nu se poate odihni cu urletele lui Vlad, apoi incepe si Alex circul de oboseala/colici/foame.
eu iara zic ca n-am lapte, ii fac bibe pe care daca vad ca nu-l bea fericit nu i-l dau....(si uite asa aruncam cu laptele praf pe geam)

sunt obosita, nici nu am mancat ieri, si asa am eu piticii ca nu prea am lapte acum chiar ca a inceput sa nu prea mai fie...
Cristi....trebuie sa-i spun mura in gura ce sa faca. face saracu, dar mai ar eputin si numai vine acasa.

ce putza mea sa fac cu Vlad??? numai sa nu-mi spuneti sa-l trimit la tara ca nu-l mai dau.

acum ma duc sa fac de mancare. ca acum cat dorm ei asa as dormi si eu...

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

JOY - cu ani lumina intarziere realizez si eu ca a fost ziua ta: La multi ani, mami!

Din cate ai scris imi dau seama ca nu ai prea apucat sa aniversezi cum trebuie. Am incercat sa imi imaginez situatia ta, asa cum ai descris-o si nu ajung decat la o singura concluzie: ai nevoie de un AJUTOR (cum s-o numi el - cresa, bona etc.) pentru Vlad, altfel o iei prin paduri, vorba Leei! Este clar ca iti freci nervii marunt-marunt cu amandoi si nu poti sa-i mai acorzi lui Vlad aceiasi disponibilitate ca inainte, nici nu vad cum, asa obosita si nemancata!

Eu chiar ma gandeam zilele trecute (cat a stat Che cel bolnavacasa) ca, daca Anna n-ar fi fost cuminte, as fi luat-o razna, ca si Che nu are stare si vrea tot timpul ceva, trebuie sa-i faca papa, sa-i dau papa, sa ma joc cu el, asa ca bebe trebuie sa-mi lase timpul asta! Iar cand o alaptez pe Anna sau o ingrijesc sau ii povestesc CINEVA trebuie sa fie cu Stefan, altfel se frustreaza. In felul asta am reusit ca dimineata, o ora si seara, dupa ora 7, Stefan sa aiba TIMPUL LUI CU NOI, in care ne jucam DOAR CU EL, cantam, dansam, si e distractie la maxim, cu rasete. Dar pentru a face asta trebuie sa mai ai energie la ora aia si pe mine m-a ajutat foarte mult cresa. Asa incat de la 8 la 16 nu am treaba cu Stefan si am alta energie pentru el cand vine.

Nu stiu daca te ajuta ce am scris, sfatul meu e sa te gandesti bine la o forma de ajutor, altfel nu vad cum o sa faci fata. Chiar daca sunteti doi, tot nu e de ajuns, stiind nevoile lui Vladutz.

un camp de

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

N-am citit decat 2 pagini din restanta de vreo 7 da' ma apuc de subiect nou; nu de alta dar sa am unde raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

subiect nou

Mergi la inceput