Un caz de la POVESTIRI

Un caz de la POVESTIRI | Autor: paula76

Link direct la acest mesaj

Salut!
Dragelor, acum vreo2-3 ani, pe ACASA la POVESTIRI a fost un caz foarte mediatizat, in mai multe editii, cu un baietel din Oradea sau Arad, victima a unui accident de circulatie(avea cam 7 ani) care trebuia sa se duca dupa ce se strangeau bani in China, la transplant.Stiu ca, Acasa s-a implicat f. mult, stiu ca a avut mai multe tentative de a pleca(cel care il insotea era tatal-stiu ca era un barbat blond-nu le mai stiu numele de familie.)Cert e ca intr-un final au plecat, l-a operat dar vroiam sa mai aflu ce mai face baietelul, mai ales ca ramasese si cu deficit motor, fusese si in coma,fusese de multe ori inainte sa ajunga in China, la un pas de moarte.DAca va amintiti cazul, si daca mai stiti ceva despre el , as vrea sa imi povestiti, poate da Dumnezeu sa aflu vesti bune, ca tare m-a impresionat drama micutului si al parintilor lui !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu imi aduc aminte de un caz cu un baietel care avea numai tata,parca,ca numai pe el il vedeam...Nu era acela care trebuia sa mearga in china si nu a mai putut zbura cu avionul ca nu stiu ce s-a intamplat???Dar pana la urma au plecat.Daca e acela cazul,am vazut ca operatia a reusit si ca baietelul era bine.A,Gabiti ii spuneau la baietel,nu???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 22 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Acesta cred ca este cazul. Dar nu exista pe net informatii noi. Poate daca scrii la Povestiri iti spun ei ce s-a intamplat cu Gabiti. http://www.romaniaitalia.net/content/view/612/33/

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula76 spune:

DA, acesta e baietelul, am urmarit cazul despre el pana s-a intors din china, dupa operatie,dar vroiam sa stiu ce mai face acum, cand a trecut ceva timp de la operatie, mai ales ca stiam ca,la astfel de interventii recuperarea se face in timp, luni chiar ani de zile.Ramonella, el avea si mama, care statea mai mult cu fratiorul mai mic, iar tatal, un om deosebit, s-a zbatut foarte mult pentru a-si salva micutul, ca de altfel toti membrii familiei, dar daruirea tatalui m-a impresionat profund.Ce imi mai aduc aminte e ca s-a intamplat accidentul cand era cu doamna educatoare!!Deci, sa fim atente si sa ne fereasca Dumnezeu de rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Eu imi aduc aminte de un caz cu un baietel care avea numai tata,parca,ca numai pe el il vedeam...Nu era acela care trebuia sa mearga in china si nu a mai putut zbura cu avionul ca nu stiu ce s-a intamplat???Dar pana la urma au plecat.Daca e acela cazul,am vazut ca operatia a reusit si ca baietelul era bine.A,Gabiti ii spuneau la baietel,nu???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel37+ Beatrice Alessia
AMR 22 de zile

Da, despre acest caz e vorba, insa baietelul are si mama si tata. El a plecat in China cu tatal, mama a ramas acasa cu ceilalti doi copii.
Insa nu am mai vazut sa se vorbeasca despre baietel, decat odata dupa ce s-a intors din China, si spuneau ca incep sa se vada progrese.

Criss si Alex

Mergi la inceput