Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

lilidana / imi pare rau pt starea ta si sper sa iesi cat mai repede,esti binevenita oricand.Daca raspunsul tau a fost util chiar numai la o persoana atunci e bine si chiar daca spui doar despre voi un mesaj iar e bine.Nimeni dupa forum nu poate fi pe aceeasi unda cu toate mamicile
David,toate felicitarile mele,3 dintisori!!!Tu esti baiat precoce
Va pe toti si numai bine!

Magutah / deci si la voi jumate s/a rezolvat,daca tot nu pleci anul asta acasa atunci nu e o graba asa,bine ca se rezolva.

Ieri m/am intalnit cu Mady si Razvanel,e un dulce.I/am vazut dintisorii,in carut vrea sa stea doar in fundulet si sa se tina de bara,voinic baiat.

Carl,de la un timp dupa ce se satura,cand ii bag in gurita mancarica incepe sa faca brrrr si toata mancarea sare in jur,mai si stranuta,e comic rau

Aseara cu sora mea si o prietena am fost intr/un bar,mai erau doar 2 mese ocupate,nu se fuma,asa ca mi/am permis si barul respectiv e la etaj.Am urcat cu carutul sus si ospatarul se uita asa crucis la mine si/mi izce,sunteti prima persoana care urca cu carutul sus Dar a fost dragut si chiar i/a adus o jucarie,a fost atent cu noi..

In DK eu sunt obisnuita sa merg in baruri,nu se fumeaza,au scaune pt bebei,eu acolo ma pot misca singura cu autobuzul,metro/ul,nu depind de nimeni si toate astea aici le resimt

Ma pun sa calc daca tot doarme Carl

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Salutare fetele.
Atat am fost de bucuroasa ca fata mea s-a trezit la 6.30,cu foielile de rigoare bineinteles,dar mi-a trecut repede .I-am dat lapticul am leganat-o putin si somn...45 min...sa mor de somn nu alta;zic las' ca o mai las o ora sa oboseasca si o adorm din nou;zis si facut:somn....15 min;eeee si uite asa am mai lasat-o doua ore ,i-am dat si un castronas cu cereale cu banane si iar somn,si chipurile vad ca doarme de 30 min....mdaaaa.....tocamai i-am auzit glasuciorul;

Dar mai stau un pic;si acu sa va zic si eu:]
Iunita draga
noi ne-am muta bucurosi dar n-avem unde;eu m-am mutat cu mama la casa de cand a murit tata,ca sa n-o lasam singura ,si am inceput sa ne facem casa in spatele casei initiale;numai ca mai dureaza vreo cativa ani pana o terminam;asa ca tre sa stam toti intr-o camera;
Ca veni vorba de hormoni si Roxanici ma intreba de simptome de sarcina:vreau sa va zic ca la Daria am aveam un chef nebun de hata-hata de fugea barbata-miu de mine;acum ...nici sa nu aud
In rest ,toate cum le stiti la noi;inca stau cu stres pana la urmatorul control,nici noi n-avem dintisori,stam in schimb bine in fundulet si ne chinuim sa ne ridicam in patru labe;toata ziua zice ta-ta
AAAA...apropo:ieri ma chinuiam sa o invat sa zica mama:si eu ziceam:hai Dariuta zi ma-ma,ma-ma:la care ea :ta-ta,ta-ta
Ma duc ca urlaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

alexia scuze ... mi-am amintit ca nu am zis nimic de gutui cand ii dadeam mancare flacaului! Eu as spune ca ar trebuie sa fie un picut mai galbene! Ca daca mai si spui ca voi vreti dulci atunci cu siguranta trebuie sa le mai lasi! Eu le-am mai lasat pe ale mele, dar numai din lipsa de timp! Tu poti sa gusti una sa vezi daca e coapta ! Eu din 2 gutui mari am facut un borcan de dulceata !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

deci daca e asa mare dorinta de dulceata veniti la noi, va primim cu placere!!! Elyanne, ce zici ? Hai ... pana faceti si a doua fata

Si ca tot vorbeati cand vrem sa incepem lucrul ... eu tocmai ma plangeam aseara la sot ca simt ca ma "prostesc". Nu va suparati pe mine ... dar nu am stat niciodata acasa atata timp ... adica aproape 7 luni de cand s-a nascut Matei ... Dar ca sa incep lucrul trebuie sa imi gasesc unul caci cel pe care il aveam ... a ramas in Kiel si noi ne.am mutat in Dresden!

Si ca spuneai Stefanyia ca iti lipseste Danemarca sa te poti duce oriunde cu Carl fara greutati ... si mie imi lipseste germania de vest ...caci aici inca mai am de cautat la ce banci, poste si farmacii nu sunt trepte ca sa pot intra fara sa stric rotile la carut !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

DIANA, eu de la 4 luni juamtate il duc la bazin. Iar acum ca a mai crescut vreau sa il dau de 2 ori pe saptamana. Sa vedem daca au locuri, pentru ca asta este problema la ei. Nu au locuri libere. Eu dau 5200 pe luna, adica 1 sedinta pe saptamana. Acum sa vedem cat o sa fie de 2 ori pe saptamana. Te rog mult spune-mi si mie cu pijamalutele daca pot sa mai comand. Si sa imi spui cat costa ca eu vreau sa cumpar si pentru nepotele mele. Daca ma ajuti, iti raman recunoscatoare.Spuneti-mi si mie daca mai este vreun bebe care nu papa absolut nimic de la dinti. Am inceput diversificarea si am inceput-o degeaba. Nu papa absolut nimic. Iar despre alaptat, eu nu am dormit 1 noapte de cand am nascut, dar nu mi-as opri alaptarea pentru nimic in lume. Este cel mai frumos lucru care il face o femeie si unic, bineinteles la cele care au avut.

PRIVITI CE AM FACUT LUI MIHAITA CA SA II FAC TABLOU
MIHAITA 31 MARTIE

http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

lamuriti-ma si pe mine ce e aia AXN ? Imi bat capul de ceva vreme si nici ca ma pot lamuri ... asta asa daca tot era vorba sa simt cum ma prostesc

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

magdutah iti zic eu ca AXN e un post TV pe cablu. acu' io simt nevoia sa fiu lamurita ce legatura are asta cu huta ... ca blonda din mine nu a priceput.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

va pup dulce pe toate pt. raspunsuri. sa stiti ca de cand numai papa san are doar o trezire peste noapte. se culca pe la 11 si mai papa la 2-3, apoi la 7 dimi. asa ca-l las asa. lapte in sani mai am, dar nu iau nimic si nici nu ma mai mulg. nu s-au angorjat si nici nu ma dor.
cat despre alaptat pana la 3 ani, nici vb, iunita.oricum in decembrie plec in concediu cu sotul si l-as fi intarcat pana atunci.

si acum ca mi-ati raspuns la intrebari, haideti sa va mai terorizez un pic.

am o mare problema care ieri s-a accentuat. este a treia oara cand il surprind pe david ca-si da ochii peste cap si are o privire ciudata, mai mult ieri, cand il schimbam pe masa de infasat se uita peste cap si stramba si gurita intr-un mod ciudat. as vrea si eu sa-mi recomandati un medic ffff bun, cel mai bun din lume sa merg ca mi-e teama sa nu aiba ceva. si inca ceva. ca sa-i fac analizele de sange cum procedez? iau trimitere de la medicul de familie si merg la orice clinica particulara cu bb in brate sa-i ia sange. se fac programari, ca parca la sange adultii merg dimineata pe burta goala? conteaza ora la care ajung, ca plec din slobozia si n-as vrea sa bat drumul degeaba. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

magdutah iti zic eu ca AXN e un post TV pe cablu. acu' io simt nevoia sa fiu lamurita ce legatura are asta cu huta ... ca blonda din mine nu a priceput.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

pai n-are eu ma luasem de Eliana de ce sta noaptea la filme pe AXN in loc sa faca alte cele daca tot zicea ca i-a revenit apetitul

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Ioana in dictionar nu am gasit huta -huta dar din cate stiu eu poate fi asea
sauasea.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput