Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)
Raspunsuri - Pagina 4
mihuta spune:
Kitzy, multe gravidute au sangerari la inceputul sarcinii, uneori sunt normale, alte ori nu. In afara de repaus la pat si sustinere cu proigesteron (ceea ce ai deja) nu cred ca e mare lucru de facut. Doar sa iei legatura cu doctorul sa iti faca o ecografie cat mai curand. Si pe cat se poate fara stess.
35s + Sophia
oana_r spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Fetelor, am o problema. De ieri am niste sangerari, ieri au fost maro, azi sunt bej deschis slab cantitativ, stau numai intinsa si asa am nimic.Iau duphaston si no spa, burta nu ma doare si maine merg la eco. Ati patit asa ceva?
12+
suna-ti medicul.
e bine sa faci o injectie gravidinon,dar vosbeste cu medicul,nu lasa pana maine.
eu am avut pete maro,bej pana la 4 luni si duphaston nu a fost suficient, am facut 2 gravidinon, cate 1 la 7 zile.
sarcina usoara si multa sanatate
37+ Anya si Matei
AMR 2 SAPTAMANI (26.10.2007 programare cezariana)
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by dany26
neatza fetelor!
Un pentru Dany2007 si vali-delide ....stiti voi de ce....
Ancadragoman sper sa afli numai vesti bune azi de la dr!
Azi am fost la dr....sunt bine...colul cam scurt a zis si mi-a luat secretie.....dar mi-a dat si Amoxicilina sa iua si ovule...fara sa ii duc vreo analiza.....si mi-e cam frica de antibioticul asta....a zis ca asa da ea gravidelor pt curatarea vaginului.
La eco sapt trecuta mi-a zis dr ca placenta are microcalcificari...si ca e de gradul 1-2....dar am uitat sa intreb azi dr ce inseamna....adica cat e de grav....
Iar in ceea ce priv cezariana a zis ca va fi undeva dupa 12 noi....ca vrea sa il lase saa stea cat mai mult acolo....pt ca la prima eco intrav de 2 luni DPN era 1 dec si cica ala e cel mai importnat...desi mie toate celelate eco mi-au aratat DPN20 noi... La voi e vreo diferenta a DPN intre prima eco intravag si ultima eco?
Dar de acum incolo merg la ea din 2 in 2 sapt deci mai vedem.....
Cred ca v-am cam plictisit....
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Dany26, bine ca ai aparut, ne faceam griji...
Si la mine la inceput DPN era 17 dec., apoi a scazut la 11 si la 9 dec....pe masura ce creste bb, in mod normal scade DPN-ul...adica ei calculeaza dupa cum zice ecograful ca e copilul de dezvoltat...nu ai motive de ingrijorare nici cu placenta, e normal la varsta esta de sarcina sa fie gradul 2...la mine e demult asa, ba chiar imi zisese un dr. prin sapt. 22 ca e gr. 3 si ca nu o sa apuc nici 7 luni...si iata ca azi intru in 8...de antibiotic...daca zice sa-l faci pt. ceva anume, fa-l...cine ti l-a dat? dr. ginecolog? Si doar ca sa curete colul?
Dany2007, sar'na de vestile despre Erika...bine ca sunt bine si ea si Angelina Grasulina!
Roxana, imi pare rau pt. infectie,dar, vorba ta...poate e un semn...oricum, George sa mai stea putin la caldurica...hai, ca mai e putin si trece...
Ancutz, mama, noi am scos majoretele la incalzire, dar bine ca Mariuca mai vrea sa stea, chiar daca tie ti-e greu, cateva zile in plus conteaza!
Danuka78, bine ai venit!
Alfa_anca si mamica si pe Elena...stiu ca e din ce in ce mai greu cu statul pe scaun, si mie la fel imi e...si ma omoara si arsurile astea
Azi am mai si bantuit, am fast si am mai luat pt. pitica niste hainute (ca parca nu erau destule), si i-am luat lenjerii pr. patut...chiar daca mai avem 3 sapt. pana vine patutul, nu stiu daca atunci ma voi mai putea misca prea mult, ca si asa merg ca o rata beata
Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
bb_yasmi spune:
ce fac fetele????
kitzy, si eu ama vut asa scurgere prin sapt 6-7 (cred), care m-a tinut o saptamana!!! atata timp cat nu e rosu, ci e bej deschis nu cred ca e grav. eu am luat atunci utrogestan 6/zi si cu toate astea tot mai tinut o sapt scurgerea.
erik, wowwwww 4200 g???? mai intrecut!! si eu care credeam ca bb a mea e cea mai grasuna, imi faceam griji deja!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Rox, da tu ai facut analizele astea pentru ca ti-a zis medicul sau pentru ca asa ai vrut tu?
Ca mie nu mi-a zis sa le mai repet :(
------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
nici mie!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!
kitzy spune:
Am vb de dimineata cu doctora si a zis ca daca va fi sange rosu sa ma duc azi la urgenta, daca nu, oricum aveam progr pe maine la eco.
12+
RGE spune:
KITZY si eu am avut 2 saptamani sangerari ..in sapt 12 =13 ..am avut un microhematom cauzat de o mica dezlipire de placenta..facusem curatenie de Pasti...nu te panica dar mergi de urgenta la doctor sau la o ecografie asa o sa te linistesti...
..fetelor analizele le-am repetat saptamana trecuta si astazi am fost dupa rezultate ..adica sapt trecuta mi-a luat secretie ..din cate am inteles este destul de nenorocita bacteria...o sa incerc sa discut diseara cu dr cand ne pune branule ca astazi am fost prea socata ca sa mai reactionez ..din cate stiu eu prin cezariana bebe nu ia absolut nimic din bacterii sau infectii ..pe cale vaginala am inteles ca e destul de periculos....nu stiu ce sa mai zic..
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
mihuta spune:
Kitzy, multa bafta, sper sa se potoleasca scurgerea !
Eu am fost azi destul de vrednica, avand in vedere ca azi noapte ma uitan la file xxx ca n-aveam somn si nu gasisem nimic mai interesant de facut...
Am spalat haine, am spalat frigiderul, am facut ceva clatite, asa ca sunt multumita de mine. Doar ca au fost cam putine clatitele.
35s + Sophia
bb_yasmi spune:
darleena, bafta mare la dr azi!!!! te asteptam cu vesti bune!! Doamne Ajuta!!!
gata am plecat si eu ca in 30 de minute ajunge mami meu!!!!!
pusiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!
dany26 spune:
Mersi de raspuns vali-delide dr ginec mi-a dat sa iau antibioticul...
Sa poarte sanatoasa hainutzele bebica ta!
34+ ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!