Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)
Raspunsuri - Pagina 15
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany26, a mea e foarte neteda!!! plus ca are ink un start ceva peste placajul ala. dar oricum ii pun ori o pilota mai tare ori o paturica mai groasa
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastraAMR maxim 1-2 sapt!!!!
si a mea are un strat asa ca o saltelutza subtire dar tot din bucati
34+
ANDREIAMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
BB daca ma chinui putin pe 16.11 fac botezul![]()
Pussi astept si pana la Craciun ca ce mai conteza cateva luni acolo![]()
BB bafta la eco si sa vii cu vesti bune
anca
36+
Maria
poze
AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!
bb_yasmi spune:
ancule, dar cat avea maria, la penultiumul eco???? nu era mai maricica???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

bb_yasmi spune:
dany26, uite poze: http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/1585431217/in/set-72157602449091733/
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

ancadragoman spune:
BB la 32 de saptamani aveam 2 kg si acum cand mi-a zis ca are 2,7 kg mi s-a parut cam putin...
anca
36+
Maria
poze
dany26 spune:
bb yasmi...oricum ideea ta cu patura e buna...dar cred ca o sa ne sfatuiasca si dr pediatru cum e mai bine nu?!!!
Apropo am intles ca ar fi bine sa gasim pediatru inainte de nastere...asa e nu??!!
34+
ANDREI
AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!
bb_yasmi spune:
da anca si mie mi se pare putin, avand in vedere ca avea 2 kg la 32 de sapt!!!! cred ca nu stia aia sa o masoare cum trebuie!!! si a mea a avut 2 kg la 31 de sapt si apoi la 36 a avut 3.5 kg!!! cum am zis cred ca ai dat banii degeaba pe eco asta.....![]()
dany26, eu sunt hotarata, nu iau saltea pt nivelul de sus.
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!

ancadragoman spune:
BB la cati bani am dat pana acum nici nu mai conteaza,nu stiu dar nu ma enerveaza deloc treaba asta,abia o sa am si eu o surpriza cand nasc![]()
anca
36+
Maria
poze
RAMONELLA spune:
Pe mine ma doare spateleeeee!!!!!!!!!!De dimineata buna,chiar daca stau numai in pat.Adika dimineata cand m-am trezit am aspirat in toata casa.Ca m-a mancat.Oare din cauza asta????
Ieri am fost la epilat,suntem frezate,poate sa vina Bea.
Maine ma duc sa-mi fac testul de alergie la anestezic.Ca eu am probleme cu alergia si nu vreau sa ma risc.
Am golit un sertar in bucatarie,si acela va fii doar pt lucrusoarele lui Bea,adika sticlute,biberoane...Imediat ma apuc de sterilizat pompa de muls si sticlutele.Le voi pune pe toate intr-o cutie de plastic mare,cu capac,sa stea inchise.
Intreba cineva de ceaiul de frunze de zmeur.Eu beau 3 cani pe zi.Pun o lingurita de frunze plina,cred ca mai mult o lingura,la cana.
Ancuta bine ca nu nasti in decembrie...

bb-ule is tare curioasa cat a mai luat in greutate Iasminuca!!!!Poate vii sa ne spui ca are 4 kg ![]()
![]()
![]()
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
37+
Beatrice Alessia
AMR 20 de zile
bb_yasmi spune:
mah da roxana a aparut azi??? ca nu am prea citit din urma!!! (rusinica mie....
)
ma plangeam intr-o zi verisoarei mele (are o fetita de 2 ani) ca m-am umflat toata la maine si al picoare. si imi zice ca atat timp cat mi se mai vede "outul" de la picor e in regula ca la ea nu se mai deosebea. m-am mirat eu ce m-am mirat, ete ca acuma nici la mine nu se mai vede acusi.....asa mi s-au umflat picoarele....si mainile....
si toate ca toate, tot timpul ma intreaba dr dc mi s-au umflat picoarele, eu zic ca nu , deloc, nu imi dadusem seama pt ac purtasem slapi, saboti, ei acuma ca a venit frigul am descoperit ca nu imi mai intra picioarele in nici o cizma.....

deci azi tre sa ii zic ca sunt o "umflata"....
37+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
AMR maxim 1-2 sapt!!!!