Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

bb yasmi si eu am luat patutz de voiaj dar salteaua ai care o are nu cred ca e prea buna pt bb pt ca e asa din bucati pt a putea fi pliata logic...deci nu e perfect dreapta....deci cred ca trebuie neaparat sa luam si saltea...separat...Asa mi-au zis cateva gravidutze de aici si chiar 2 prietene care au deja bb de 3-4 luni.
dany2007 tu iei saltea?

34+ ANDREI

AMR 4 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da ma BB...iaca noi stam si tragem pana la sapt 40..41..si voi..gata una-doua cutitul si iaca bebe..:):)
ma gandeam ca prin sapt 39 se face operatia...sau poate fetele voastre cum sunt mai maricele si mai grabite..nu stau ele atata..

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am venit si noi de la eco cam suparate ptr ca doctora care mi-a facut eco mi s-a parut cam aeriana ....ma rog...fata are 2,7 kg si colul are 2,4 cm si cica DPN 16 .11.2007
Citesc si revin

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb eu zic s-o pregatesti pe bunica de acasa... adica oricum Yasmi e mare si dr. va decide cum e mai bine pt. voi doua!
dany, bb aveti patuturi la fel .. doar culori diferite... chiar ca-mi place modelul asta de patut! E deosebit!
victo...eu nu mai iau Rennie ca n-are sens.... e ca o mentosana fainoasa
sfefania tu cum esti?
vad ca dureri de fofo .. ne plangem toate....

sa va zic ceva haios... ma intreaba varul meu aseara ce-mi doresc de ziua mea ...si foarte tacticoasa ii spun " o echipa de fotbal cu tot cu rezerve".... ca dupa 9 luni fara... trebuie sa-mi fac plinul

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

dany26-da ,tb sa ii iau salteluta . Am vazut ceva pe net ...chiar acum ma uitam...

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Victo

da ma BB...iaca noi stam si tragem pana la sapt 40..41..si voi..gata una-doua cutitul si iaca bebe..:):)
ma gandeam ca prin sapt 39 se face operatia...sau poate fetele voastre cum sunt mai maricele si mai grabite..nu stau ele atata..

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

aceasi parere o are si dr meu, sa facem cezariana la 39 de sapt!!! dar eu vreau mai repede pt ac stiu sigur ca a mea nu mai sta pana atunci....

dany, si eu am prietene care folosesc patut pliant si nu au folosit decat dupa 6 luni saltea suplimentara, si bebei lor au deja 2 ani!!!! si de unde am cumparat patutl mi-a zis ca nu e nevoie de alta saltea pt nivelul de sus. oricum ii mai pun dedesubt o pilota ceva mai tare.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

37+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 1-2 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Neata
Am venit si noi de la eco cam suparate ptr ca doctora care mi-a facut eco mi s-a parut cam aeriana ....ma rog...fata are 2,7 kg si colul are 2,4 cm si cica DPN 16 .11.2007
Citesc si revin

anca 36+

Maria
poze

AMR MAXIM 23 DE ZILE!!!!!!!!!

asta-i banc???

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

bb eu zic s-o pregatesti pe bunica de acasa... adica oricum Yasmi e mare si dr. va decide cum e mai bine pt. voi doua!

BURTICA ROZ

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 1-2 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

quote:
Originally posted by Victo

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

aceasi parere o are si dr meu, sa facem cezariana la 39 de sapt!!! dar eu vreau mai repede pt ac stiu sigur ca a mea nu mai sta pana atunci....

dany, si eu am prietene care folosesc patut pliant si nu au folosit decat dupa 6 luni saltea suplimentara, si bebei lor au deja 2 ani!!!! si de unde am cumparat patutl mi-a zis ca nu e nevoie de alta saltea pt nivelul de sus. oricum ii mai pun dedesubt o pilota ceva mai tare.

bubulina noastra

AMR maxim 1-2 sapt!!!!

nici al meu nu-i destept... imi face programarea la cezariana dupa 23.11.... adica 37 de sapt. implinite! In rest... cica asteptam travaliul

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, si eu stiu ca la genul ala de patut trebuie cumparata salteluta. Am vazut la nasa mea.
Vreau sa va spun ca m-a apucat vrednicia, adica fac mancare. Sper ca diseara vine sotul meu si vreau sa-l astept cu papa buna (mancare de varza cu carnita de porc, fasole batuta cu multa ceapa, praz cu masline (asta imi place mie).
AncaD, te apropii cu lungime colulul de lungimea colului meu. Eu cred ca aia mica mai sta putin prin burtica pe la mami ei ca tare bine e .

Roxxy 33+Matei
_
AMR 7 SAPTAMANI - DOAMNE AJUTA SA MAI STAM LA CALDURICA CEL PUTIN 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput