Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA Einstein pe naiba Stati ca acusica termina Irinel cu mutarea si ne pune filmele cu Ilincutza cantareatza,atunci sa vedeti voi!
Ca tot mi-am amintit de storcatoare,pentru cat bea acum Alex,stoarce bre cu mana (cu razatorul si pe urma cu mana),ca numai pierzi vremea.Eu am robotul ala,de la care numai storcatorul de citrice il folosim acum,ca in rest,baga fructele.Azi a mancat o para si un kiwi.Nu stiu ce o sa manance pe la mami,dar inainte de a plecat a luat vreo trei linguri de fasole cu moulcole (morcov) de la mine (cand a vazut boabele in farfurie a zis ca sunt ... boboane )Na ca au sosit deja!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-cu mina fac pt alex,dar pt emma treb. robotul.
Si mie mi se pare ciudat varza calita cu taietzei- nu cred ca as putea minca.E aproape gata Alex cu papa,merg la treburi.
Dc vretzi sa va distrati, cititzi aici - Radu e exceptional,l-am cunoscut personal.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nu stiti ce e bun..taiteii cu varza calita sunt f buni.
Eu varza o calesc doar in putin ulei,si doar la sf pun sare si piper. Nu pun deloc apa...cum am mai vazut ca se face. Si o prajesc bine...sa devina maronie (trebuie stat langa cratitza si mestecat sa nu sa se prinda)
Mie mi-a venit CM la 13 ani, sanii au inceput sa imi creasca la sf clasei a 4-a. Sandra la sf clasei a 3-a avea deja. Deci e cam inaintea mea.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

storcatorul? eu am unul care e juma' blender, juma' pt. citrice si toaca alte chesti, face spuma, etc. I-am facut in seara asta un frsh din 2 porto, a baut jumate din el si am spalat 4 chesti. parca nici nu mai imi vine sa fac.
Bombo si la mine mergea greu dropul, se tot intrerupeau filmuletzele...acum vad ca si-a mai revenit.
Chiar Cosmi, nu vor vedea copii ca invatatoarele mananca ceva bun si dulce?
Bianca ar fi nasol totusi sa-i vina CM acum, e mai bine sa copilareasca inca mult si bine, macar vreo 6 ani. Mi-e la 14 mi-a venit.
Denisa nu am mai vb. cu Cristina. daca sunt ok, poate mai sun si maine sa vedem, daca nu suna alta mamica. poate vb. cu irina in seara asta.
Varza calita cu taitei...se mananca in zona Bihorului, prin Satu mare, prin Alba. si soacra face, dar eu nu am mancat din copilarie.

Marco mi-a putin, cred ca de la atata zbenguiala si intorsaturi si prostii cu tati. a si mancat mult si bine.
merg sa-l pun la olita, sa vedem daca reusesc, caci mi-a adus-o si acum fuge de mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

noco nu va ganditi ce bunatati mananca copii in excursie....sponsorizare pe nr de copil de la restaurantul lui botezatu....pui, cascaval, salate, oua , pateuri fine , dulciuri suc asa ca noi poftim la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Fetele salutare!!!
car rarut intru da chiar nu am avut timp!
UNICA SI CEA MAI TARE NOUTATE E CA.....AM ADORMIT FARA SUZI!!!!!!!!!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai de mine,pai taitzeii cu varza sunt una din mancarurile preferate
Niste poze si filmuletze de-acum 5 minute:
http://www.dropshots.com/moni2#
Apropo cand a intrat pe usa mi-a zis BUNA SEALA MAMI!
Si a mancat la mami supa de fasole verde cu smanatana si mi-a zis mami ca a spus Diana : CHE BUNA SUPA ATA DIANA BASOLE BELDE

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FETELOR care au sarbatorit un numar de ani pina acum!
Si cuscrei spor la pregatiri!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, cred ca ai dreptate cu zonele unde se fac taitei cu varza. maica-mea de la Sebes stie sa faca. In Mures cand ziceam ca fac taitei cu varza se uitau la mine ca la masini straine . La Sebes se face placinta aia buna cu varza sau cu ceapa...lichiu cu varza sau cu ceapa cum zic ei. Se face cu multa smantana...vai ce buna e...
Anymony, bravo voua ca ati reusit sa scapati de suzeta

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Fug si eu sa mai fac ceva trebi prin casa ca azi m-a disperat copila!
Si-a aruncat suzi inn gheul de tevi din bucatarie...si nu o mai ot scoate. am incercat dar nu am reusit. asa ca azi la amiaz am incercat fara sa dormim...slab rezultat . dupa 1 ora s-a trezit si o cauta-cum nu a avut ce gasi, nu a mai dormit. si pina la ora 8 a fost pe metereze. am cautat la 5 farmacii suzi l afel si nu am gasit-am luat una asemanatoare-in caz de ceva. vad ca a adormit fara. da Doamne..poate asa scapam de ea FOR EVER

Mergi la inceput