Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Irina, cand imi iau umidificator, la tine voi apela, parol! Ca Rali sigur face economie...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

MA duc sa stau o ora in baie, profit ca strumfa e cu tanti afara.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Rali- baie placuta si pupici la strunfa!
Irina- electric e storcatorul si intr-adevar in juma de minut iese sucul, dar apoi treb spalate piesele, nu?
Si sunt la shopping pt plozi, ca le trebuie salopete de dormit- am gasit unele faine si sunt reduse si mai merg sa iau, pantaloni lui Emma, ca tocmai ce a stricat o [pereche faina d eraiatzi cu o carioca permanenta la geta, si un palstic de pus pe mocheta de la cabana, la intrare ca sa nu se mai murdareasca asa de la zapada si altele.Si stai c asunt scualta d ela 6.45 si facu i o groaza de treaba, acum treb sa bag rufele lor la uscator.
Uf Alex isi suge un deget,desi ii dau si suzeta cand o cere(dc e f. obosit si i-o dau se calmeaza cu ea si adoarme singur oriunde, sper sail tina asta)- incepe sa vorbeasca si dc nu il bagi in seama baga degetul, smecher si asta, asa stie ca imi atrage atentzia si merg la el.
Ingrid- mersi, asa o sa fac si eu cu sucul si cu linguritza, pe mine ma supara un pic ca are acest reflux, adica da afara dupa ce termina, nu mult dar aia 5-10 ml, chiar si de la suc,care banuiesc ca acuma la inceput pina se invata, il baloneaza un pic, maine ii fac de morcov sa vedem dc il ia.Oricum ma duc degeaba cu el la pediatru, ca va zice ca dc ia in greutate ok, ce daca da afara, nu?

V-am pupat, am fugit la imbracat si afara.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti hop iar la PC,sa nu stric linia,da' nu mai am energie sa raspund la careva,ca am lucrat ca ocnashii azi si acum urmeaza tura a doua.Italianca a sosit abia dupa 15 ,ca a intarzaiat avionul,dar n-a indraznit sa spere ca raman cu ea pana diseara Oricum le-a tinut de urat alora cu auditul,asa ca doar maine ne vom distra impreuna.
Diana e tot asa ,adica cu muci,azi inca mai tare horcaita,dar si a tusit mai cu raspundere,chiar daca doar de vreo 2 ori de cand am venit.Mai cu raspundere,adica nu mai e tuse uscata,cred ca ceaiul de tei si mierea isi fac efectul. A bagat numai acum 4 lingurite de miere goala si cred ca ar mai fi vrut.I-am dat si ursuletzului,ca i-am explicat ce mult ii place lui chestia asta
Nu are febra deloc,dar e cam rosie in obrajori,tot ma gandesc de la ce e,mai ales ca azidimineatza a zis si ca o doare capul.Si am citit pe la rujeola (pojar) la debut niste simptome asemanatoare,mai putin febra lipsa nu ar corespunde.Si de irascibilitate scrie si de tuse uscata,rosu in gat etc.
Sper sa fie doar un delir al meu,de la ziua critica emotional de azi Deocamdata e pe afara cu mami.
Revin.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

pe acasa.
Toanca, multumesc de urare in avans, deabia pe 23 e ziua mea dar mi-o tin sambata ca sambata viitoare sper sa nu fim acasa. Si in timpul sapt nu pot sa o tin...eu am 2 ture de invitati (tineri si mai putini tineri)
Giova...pai femeia de serviciu e la mp2 logic...ce nebuni...bine ca ai observat si le-ai spus.
Si eu foloseam Karvol cand avea Dani nasul infundat. E f bun. Chiar demult nu l-am mai folosit si sper sa nici nu il folosesc curand. Il puneam pe o batista umeda pe lemnul de la pat, iar cateva picaturi i le turnam pe cearceaf unde statea cu capul ` Mai folosesc si umidificator in care pun esenta de eucalipt cand e asha rau si nu poate sufla noaptea. Perna inca nu folosim cu toate ca am observat ca ii place sa stea pe perna cand sta in patul din dormitor. Dar pt spate e mai sanatos fara perna si cat pot aman momentul.Deocamdata nu cere si nu face fuguri la somn.
Avem doi canini (unul i-a iesit de cateva zile, unul acum a spart gingia), nu stiu cand au iesit ca nu a avut nici un simptom, nici marait,nici trezit noaptea...in afara de balele de rigoare.
Maraki...poate gasesti si acolo imunogrip, eventual intra pe situl fabricantului si vezi daca ajunge cumva si pe la voi. A aparut PB 4, aseara mi-am adus si eu primele 4 episoade din seria 3.
Maica-mea a stat azi de capul lui Dani sa numere dar nu are rabdare. A incercat sa il invatete culori..nici atata. Deocamdata numai joaca e in capul lui. Cand am plecat de dimienata l-am pus pe olitza dupa ce si-a baut laptele. Eu am plecat si l-am lasat acolo, a stat vreo 15 minute dar nu a facut nimic.
Se bucura f mult cand ma vede ca ajung acasa..imi sare in brate si trebuie sa il tin vreo 5 minute sa isi faca damblaua de dragasenie.
Revin...sa ii verific compunerile Sandrei ca le-a refacut

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi de-afara. e cam marait, se uita la desene, vede apa si incepe sa, ca vrea acolo. pana la anul nu mai vede el mare.
Vreau sa-i pun pastele la foc, ca i-am dat siropul si trebuie sa nu papat 30 min., sau mai mult.
Denisa am scris de Cristina, ai citit sau te-ai referit daca am mai sunat-o in afara de atunci.
Irina pai acum vrei sa zic cum e a lui Clau? vrei sa zbor afara de pe site? Te pui cu Denisa? pai acolo sunt ieftine si fata are bani, nu ca noi....
Moni pai se astepta cu siguranta sa ramai cu ea peste program. doar astia asa sunt invatati.
Ingrid pai nu am urlat, doar le-am explicat cum sta treaba, caci ne fraieresc de aproape 1 an, si i-am tot rugat sa faca sedinta si nimic.
Clau mi-a zis ca mai bine taceam ca noi am consumat multa apa. nu ma intereseaza, eu sunt cu dreptatea. de ce sa plateasca vecinul apa celor care locuiesc in bloc? ca el nu sta aici.

revin ca urla piticul....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Denisa ai putea incerca si tu sa il tzii in cap pe Alex dupa ce mananca. Asha a facut prietena mea si baietelul ei s-a vindecat fara medicamente si nu a mai vomat. Daca vrei detalii scri-mi.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

http://www.dropshots.com/giova2
filmuletze de-aseara.

Ingrid am luat si eu azi Karvol si Pulmex, dar daca zici ca miroase a eucalipt...cred ca cam dat banii degeaba.
Muste iti trimite Moni ca e mai aproape de tine, si azi vara avea cu carul la birou.
Bianca pai ei au aplicat legea italieneasca pe consuimatori romani in Romania.eu nu sunt de acord.
Ralu baita placuta.Tia e cu tati afara sau cu tanti?

eu i-am luat caciula lui Marco, ne-am uitat de papuci, dar mergem cu tati sambata sa vedem pe care-i luam. Multe modele si nu ma pot hotara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Ieri aveam programare cu dani la ora 19 la gimnastica de picior si am uitat. Mi-am amintit aseara cand m-a intrebat sora-mea ce am rezolvat cu piciorul. Am sunat-o si ne-a reprogramat pt maine. Sper sa nu uit iar.
Pe Sandra o doare burta de azi dimineata...eu sper sa nu ii vina deja CM. Si o doare in partea de jos...
Giova, de ce e marait Marco? Pune-i filmarea de la turci sa se distreze.
Noi o sa ne mutam cu sediul la servici...cam in 2-3 luni, si-a luat sefa mea apartament dar mai dureaza pana pleaca proprietarii, pana il pune la punct...etc. Acolo o sa am si net, si tel si de toate. Sper ca din ianuarie. E la 5 min de mers cu masina cu trafic normal, intr-un cartier vecin

Mergi la inceput

Giova..faine filmele...e tot o joaca si Marco . Si lui Dani ii place sa ne strige de n`spe mii de ori si sa ii si raspundem. Cred ca i se pare distractiv. Vad ca il tzi in casa cu sosete cu talpa de piele, si noi avem de la Metro si mi se par f practice.

Mergi la inceput