Gravidutze si mamici din CLUJ - 25

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-parerea mea ca nu e bine daca ai febra, nu conteaza cat.cea latenta de 37 si ceva e mai nasoala decat ala mare cateodata.nu vreau sa te sperii, dar mai bine te duci la medic sa vezi ce-i.
Raluca-bine ca ai scapat si ai un bebe sanatos.
Soanso-cred ca v-ati distrat de minune...ce fain is prapaditii.a mea azi atat a ras, si noi de ea, hihi.
stie cineva ceva de Delia?
pupici
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ALEX : nu mai sta pe ganduri, nu conteaza ca nu vrei sau n-ai chef. orice febra peste 38 grade se raporteaza de urgenta.
mai bine sa nu fie nimic decat sa ai apoi complicatii. suna medicul de fam. daca nu e ginecologul. tot e ceva.
eu iti doresc sa nu fie nimic!

bex, vaaaai, am fost azi si am cumparat patutul! diseara vine transportul, abia astept.
nu am luat salteaua lui ca nu mi-a placut, era pe arcuri. asa ca mai am salteaua pe lista, voi ziceti ca v-ati dat pe cocos?
de unde ati luat saltelele fetelor?

vanita am lau si eu onda de la carfur cu 60 lei, dar mi se pare tare mare! are si indicator pe ea nivelul maxim de apa si ceva care zice daca e buna temperatura. acuma insa dupa cum ziceam, mi se pare exagerat de mare.
mai intreb odata ca poate nu ati fost pe faza: salteluta de infasat are niste picioare albe intr-o latura, pentru ce is alea? ca sa stea ridicata la un unghi? sau au rol de fixare pe ceva?

eu cu listutza sunt tare bine, m-am mai linistit. mai am doar cateva chestii pe lista, si o listuca mica cu maruntisuri neesentiale care pot astepta pana la targul din 27, sau daca bb e grabita, le ia sotul din orice magazin pana iesim din spital.
de azi incep sa spal si sa calc toate catrafusele

cartea mama si copilul am cumparat-o direct de la editura cu 51 de lei. in librarii am vazut ca ajunge si la 78, asa ca ... mi-a convenit. eu mai tot citesc din ea una alta.

kitzy, si eu am trecut prin asta cu sangerarile. am luat duphaston, si no-spa, si nu m-am miscat din pat! 2 saptamani, doar la baie, si in bucatarie sa mananc sau sa beau apa. (nu sa gatesc)
au durat petele vreo 2-3 saptamani, a fost mare stres. dar uite ca pana la urma a fost bine. hai ca va fi bine de data asta!

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, de unde ai luat patutul p[ana la urma?

fetelor ati vazut pe undeva o chestie..regulator de pat ii zice..sa il pui cumva in jurul lui bbe, cd doarme pe o parte, dar sa nu fie perna, ci ceva mai tare.nu stiu daca m-am facut inteleasa.

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, e ceva care il ajuta pe bebe sa stea intr-o parte?
Eu am vazut ceva ca un fel de saltea subtire cu niste laterale in forma de triunghiuri, nu stiu daca la alea te referi

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

dpop hai ca m-ai mai linistit. Ieri m-am speriat mai tare ca a fost maro inchis, azi a fost f putin si bej si daca stau intisa lipseste cu desavarsire. La tine care a fost problema?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pufu, nu stiu sa explic prea bine pt ca nu am vazut.
soacra mea mi-a spus ca avea cumnata-mea in franta. cumva intre triunghiurile alea tre sa ramana un spatiu in care sa stea cat de cat fix bebe, sa nu pice cu fata in jos.
eu ma plangeam ca nu pot sa-l las pe bebe noaptea singur, ca mi-e frica sa nu vomite si sa se inece, dormind cu fata in sus.si ea mi-a zis ca il pot pune si pe lateral, cu chestia asta.

37+ piticul Stefanut
AMR 3 SAPT

Mergi la inceput

Da, eu am vazut, la Miniblu eu
Am mai vazut si in alte magazine dar nu mai imi aduc aminte unde :(

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Victo, eu am ceea ce cauti tu..sunt doua triunghiuri tari, unul mai mareptr. spate si unul mai mic ptr. burtica, unite printr-un material.F. buna achizitie, esti sigura ca bb isi pastreaza pozitia ce o vrei tu...atat ptr. somn cat si ptr. caputz.Eu am cumparat-o din Ungaria, adica tati! am sa-i faco poza si ti-o arat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

M-am intors acasa - i-am comandat pat domnisoarei, ce ma bucur...si cu ocazia asta stiu unde imi voi face mibilierul cand ne vom muta!!!

Soanso - la Mobila si Jucarii - o fabricuta pe strada Campina. Mi-l fac dupa schita mea si va fi gata cam in 2-3 sapt. Ma costa 350 lei cu furnir de plop baituit in culoarea wenghe (maro inchis).

Ralu - cam asta ma asteapta si pe mine cu 2...cred ca va fi tare greu, macar tu ai nascut natural...ufff ce mi-as dori si eu sa scap de cezariana.

Eu pentru pozitia bebelinei am folosit un rulou tare si ne-am descurcat de minune.

Natalia 30+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Raluca, deci tu zici ca merita investitia

------------------------
Flory 36+ Joshua Raphael
AMR 4 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput