Gravidutze si mamici din CLUJ - 25

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

eu alm o veioza la care se poate regla intensitatea luminii.cel mai mult aceea o folosesc.Lumina din tavan o aprind numai la baie.E super veioza si am cumparat-o cu 400 000 de pe bucuresti.Sunt si in praktiker,cora,carrfur.peste tot.Preturile difera.E ca un bat de 1,70 m in varf are lumina si mai are un bec pentru citit.Sunt de diferite culori.Mie mi se pare super si da lumina chiar mai tare decat cea din tavan.

Lore, mamicutza lui David
[url=http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, voi ati facut vaccinul antitetanos?

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

Alex ,cum mai esti?bine zic fetele tb sa mergi la dr. ,nu te lasa .

Natalia ,unde ii comanzi domnisoarei pat???

va ziceam ca la Sorana ii iese un canin ...foarte dureros,pb e ca nu mai vrea sa bea lapticu cu bibe dar nici din alceva ,nu a mai baut laptic dim si seara de vreo 4 zile CE SA FAC?????????

am fost ieri in POLUS ,aglomeratie mare, preturi mari ,nu am luat mare lucru doar ne-am benoclat!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by kitzy

Cristina eu o sa nasc cu dr Bartok Ildiko de la gine 1 (daca ajung pana la nastere). Cu atat ma consolez ca n-am dureri.
Si chiar asa, numai noi o sa mai fim gravi in aprilie

12+

Voi mai fie si eu prin aprilie, doar ca eu nu sunt pe listuta voastra. Scriu foarte rar, dar va citesc cu mult interes.
Ai grija kitzy de tine si de bebic.

Lilly 8+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TU CO draga l am tot sunat pe dr dar nu raspunde ....oricum ma simnt mai bine acum ,mai am inca temperatura dar e mai micutza (37,6)
te cred ca nu mai ai rabdare pana iti ti puiu in bratze ,dar o sa vezi ce repede trece timpul si o sa te bucuri de puiu tau

chiar vb aseara cu sotzul meu si ne am dat seama intradevar ce inseamna sa fim fericitzi ,ne umple sufletele, bebelashul asta, numai cu bucurie si ....ce mai nici n am cuvinte sa ti zic ,ma vei intzelege curand

INGERASUL MEU TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

OF tu fetelor dar nu mai vreau sa vad nici un medic ....sa vad cum ma simnt si maine si daca nu sunt ok voi merge la medic

INGERASUL MEU TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Lilly vad ca esti trecuta de 8 sapt. Nu o sa nasti in mai?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by ALEX29

chiar vb aseara cu sotzul meu si ne am dat seama intradevar ce inseamna sa fim fericitzi ,ne umple sufletele, bebelashul asta, numai cu bucurie si ....ce mai nici n am cuvinte sa ti zic ,ma vei intzelege curand

INGERASUL MEU TIADRIS

alex,PARCA AM SCRIS EU FRAZA ASTA !!!!!!!
exact asta discutam sui eu cu sotul .
sa vezi ce spectacol a facut Sorana sambata seara... ne-a luat pe amandoi de mana si a dansat cu noi ,porma a dansat singura ,canta si radea ..banenteles ca se si intrecea.sunt tare scumpi !

acum ar tb sa invat ,dar nu am chef.........iar cand e mandra acasa nu pot de ia

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

va salutam si noi intre doua alaptari...destul de obositor cu doi copii in casa!!! Da' sper sa-mi intru in ritm. Mihai e un dulcic...doar seara are vreo 2 ore de agitatie, in rest e cumintel.azi are o saptamana, ce mari suntem

Gabriela, cum a fost la botez?
Delia, sper ca ati ajuns si voi acasa!
Alex, nu sta cu febra....sanii sunt OK? si de acolo poate aparea febra, suna dr. de familie daca gine nu raspunde.

Despre nastere: a fost greu, mai greu decat la prima sarcina, contractii puternice si dilatare...zero- multe ore!Am apelat la epidurala la 3 cm dilatare-grozava inventie.Nu-mi pot imagina cum ar fi fost fara epidurala-aveam deja 4 ore de contractii f. dureroase la 3-5 minute, membrane rupte!A trecut...iar bb e grozav, ca si sora sa de altfel!

promit ca voi pune ceva poze da'maine, probabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Raluca sa-ti traiasca Mihai si sa fie cuminte si frumos si mancacios!
Asteptam poze!

12+

Mergi la inceput