replici de neuitat din filme
buna,
Intrucat acum ceva timp am deschis un subiect cu filme care v-au impresionat cred ca e oportun sa vorbim si de replici celebre. Am tendinta atunci cand scriu un mesaj sa fac uz de vorbe de duh auzite in filme, ca de ex "numar pan' la 5 si rasuflu adanc" (Buletin de Bucuresti), "fara poezie viata e pustiu"(Secretul lui Bachus), "nu trage dom'Semaca, sunt eu, Lascarica"(Cu mainile curate)...ma mai gandesc si mai scriu.
Astea pt filmele romanesti. La celelalte imi vin acum in minte :"life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get"(Forrest Gump) sau "i'm going to make him an offer he can't refuse"(Godfather). Mai sunt atatea de spus...
Raspunsuri
elyda spune:
Zoe..fi barbata! ;da-o anonima c-o semnam si noi! ; si dai si lupta necusorule... ;un fleac...m-au ciuruit! ;in nemernicia mea ca un caine turbat ,am muscat mana care m-a hranit... ;
dana
Oliv75 spune:
"Ma doare, ma, ma doare...ma doare'n cur" (Reconstituirea)
"Fir-ati ai dracu cu melcii vostri cu tot" (Senatorul Melcilor)
miki68 spune:
I'll be back (Terminator)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
dicirstea spune:
"that is the begining of a beautiful friendship", nu stiu cat de cunoscut din filmul "de baza" cat e din "pisica alba pisica neagra"
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
"that is the begining of a beautiful friendship", nu stiu cat de cunoscut din filmul "de baza" cat e din "pisica alba pisica neagra"
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
ocebine spune:
"I don't know nothin' 'bout birthin' babies." - Mammy in Gone with the Wind.
"That's enough! Off with her head" - ghiciti....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Iubika spune:
"Roads are for journeys, not destinations..."
ANNA SI REGELE
Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
joxy spune:
"In nemernicia mea de caine turbat, am muscat mana care ma` hranit"
"Nu trage Dom` Semaca, sunt eu Lascarica"