col deschis 34 mm
Raspunsuri - Pagina 3
Gabbriela spune:
Aurora imi schimbasem locul din dormitor in sufragerie pe sofa, si statea numai pe stanga 90%, in pozitia ai nu stiu de ce nu aveam contracti deloc, sau nu le mai simnteam eu... mancam normal si beam apa normaol... in jur de 2 l de apa pe zi. Acolo eram zi si noapte.
Citeam carti si ma uitam la TV .. incearca sa nu te stresezi, ingrijorezi, ia totul cum vine, ora de ora, zi de zi, calma si linistita...
Iti doresc o sarcina la termen si un bb super sanatos si grasunel.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ligeea spune:
ce mai faci , esti Ok ?
Noi am sosit acasa , avem 2,6 kg la externare dar suntem tare mancaciosi asa ca speram sa crestem repede .
E Greu psihic dar un copil prematur nu e un copil cu handicap , nu va avea probleme decat in primele 3 luni pana ajunge la greutatea normala , iar problemele sunt de genul-manaca mai greu , ia in greutate mai incet in prima luna , poate sa aiba regurgitatii la fiecare masa sau chiar voma -are stomacelul mic si o foame mare -adaptare la schimbarile de temperatura mica .
Bine igrijit nu-ti va pune probleme , crede-ma .
E adevarat ca si eu sunt la al doilea , si am prins curaj la primul planeam non-stop ca e prea mic , ca nu manaca , ca e ..urat ( sunt ca niste batranei mici ) etc .
Daca l-ai vedea acum pe fi-miu de 4 ani- ein grupa mare -mutat de educatoare , n-aveau ce ace cu el la mijlocie , se plictisea , are 1,18 cm si 22 de kilograme , vorbeste de vulcani , magma , de copiii extraterestrii si-ti explica de ce ploua .
E greu la inceput dar nu-ti fa probleme , recupereaza tot sunt chiar mai grabiti decat cei nascuti la termen
g24hit spune:
aurora si eu sunt tot timpul stresata sa nu nasc prematur....dr imi tot spune sa ma linistesc ca nu face bine stresul....si ca daca e sa vina atunci tot vine...cred ca si tu esti in aceeasi sapt cu mine...mi-a zis ca acum BB e destul de dezvoltat...zicea sa nici nu mai iau gynipral dar eu inca nu-l opresc,eventual reduc doza. si la mine sunt contractii destul de dese ,uneori si dureroase...
sa speram ca ajungem totusi cat mai aproape de termen.DOAMNE AJUTA.
ENI 35+
IULIA
aurora77 spune:
Ligeea draga,
Felicitari si sa va dea Dumnezeu toata puterea si sanatatea din lume. Sunt convinsa ca la greutatea asta care mie una mi se pare fparte aproape de normalitate o sa fiti mai mult decat ok.E bine ca sunteti mancaciosi.
Tu la cate saptamani ai nascut pana la urma? Nu ai mai putut intaria sau a fost l termen? Caci parca din cate citisem si tu ai stat imobilizata in pat o perioada.
Of Doamne, la mine toate zilele sunt la fel, nu se intampla nimic de dimineata pana seara. nci macar sa citesc nu mai am chef.
Va pup si multa sanatate.
ligeea spune:
N-am mai gasit subiectul pana astazi ...
Data normala a nasterii trebuia sa fie 11 noiembrie dar facand cezeriana cu 10 zile mai devreme - e a doua
Deci trebuia sa nasc pe 1 dar mi s-au rupt membranele nopatea pe 15-16 si am nascut pe 16 la ora 1 noaptea
bebele e bine , multumesc , are deja 3,2kg -a scazut mult in spital l-am scos cu 2,53 kg , ne mai chinuim cu colicii dar asta e viata .
Va pup si pe voi si va doresc multa sanatate
aurora77 spune:
Draga mea,
suntem inca 'la post'. am fost sambata la eco si bb e bine, care 2,9kg (eu nu prea cred in masuratorile astea dar...ma rog) si mi-a dat voie sa ma plimb. acum pot face miscare pt ca si daca vine bb, nu mai e o problema. problema e a mea pt ca am depresie, am o stare de plans rea de tot si nu prea mai mananc. am reusit chiar sa scad putin in greutate.
tu cum esti?
g24hit spune:
eu sunt tot asa, cu contractii ,am mai iesit si eu putin la plimbare...starea pe care o descrii o simt si eu. cred ca de la atatea emotii. trebuie sa fim optimiste!
ENI 37+
IULIA