Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
Te-o-do-ra ! Te-o-do-ra !
Ce baiat dragut, Mihnutzu, a zis ca daca tot esti in spital, sa vina si el sa te vada
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Gabriela77 spune:
Bafta, Teodoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!nastere usoara!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
georgi_ana25 spune:
Gabriela77 ai o minunatzie de fetitza...iar trusoul de la biserica minunat, parca este o zana in rochitza aceea alba...superb, superb, superb!!!!!
luy spune:
Felicitari, Kriss !
Sa-ti traiasca mica printzesa, sa fie sanatoasa, cuminte, norocoasa si sa va aduca numai bucurii ! Tu sa-ti revii rapid, sa poti savura cadoul intarziat cu o zi
danuta36 spune:
Nastere usoara Teodora!
Nana multa sanatate puiului tau!
Luy si noua ne-a recomandat pediatra din spital gluconat de ca,timp de 10 zile,4 cure pe an.Ne-a spus sa-i dam cate jumate de fiola zilnic,in 10 ml de ceai,iar cealalta jumatate pastrata in seringa,in frigider,pentru ziua urmatoare.Bebelina l-a primit bine,nu l-a dat afara.
Gabi ma bucur ca totul a iesit cum ti-ai dorit.Tare frumusica Sara,mai ales in costumatia alba
Bebelina noastra a fost tare agitata aseara,pana pe la 0,30,nu mai stiam ce sa-i mai facem,greu a adormit..Colac peste pupaza,pe mine m-au apucat niste dureri acolo jos,in partea stanga..Cred ca am gresit ca am facut baie si am stat cam mult in apa calda,iar lohiile nu s-au terminat.
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
luy spune:
georgiana, ce frumusica e ciufulica ta !... si ce burtica rotunjoara are, hehehe... Banuiesc ca papase inainte sa-i faceti poza...
Foarte frumoase pozele, Gabriela ! Iar Sara zici ca e o printzesa din povesti! Iti sta foarte bine tunsa asa, cand ai zis "scurt" am crezut ca ai mult mai putin par . Dar asa... esti o regina ( adica mama printzesei )
tomasa spune:
Multumesc tuturor pt. raspunsuri.
Natere usoara Teodora si un bblus sanatos tun!
Ana si Sabina, cat au costat blugii? Ca as merge si eu o fuga pana-n Mall daca gasesc pe cine pacali o ora sa stea cu copiii mei. Am un Debenhams aproape rau, in Mall Vitan si nici eu n-am ce purta de toamna, Levisii mei nu ma incap neam...
Urmy, ce a zpus Radoi de abdomene? Scuze, poate mi-ai raspuns deja si n-am vazut eu, ca am citit cam in diagonala.
Carpatina, am o fata scumpa tare. E o dulcica si o cumintica, ptiu, ptiu!!! Nici nu-mi vine sa o laud ca tare mi-e sa nu o deochi. Nu plange biata mititca decat cu motiv bine intemeiat. Ca si Ioana ta de altfel. Hai ca mai pun poze cand apuc.
Nana, regret nespus ca inca mai aveti emotii. Totusi sa nu fie spasmele normale ale nou-nascutului, cum spunea si Sabina. Astea trec cu calciu, mai ales ca Andrei e micut tare, multi bebelusi au asa ceva si Tudor avea. Tin pumnii stransi.
mama lui Tudor (9 ian. 2005) si a Mariei (25 sept. 2007)
carpatina spune:
Banuiesc ca Sim nu e acasa.. asa ca ma apuc eu de capitol nou... si citesc dupa aia..
Mami de Ioana (27.09.2007)