Sezatoarea canadiana (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Io n-am zis ca nu e frumos si nu e super la un concert, ba dimpotriva, insa consider ca platim un pret prea mare la bilete, atata tot.

quote:
Eu as fi dat oricit, da' oricit sa fiu aici, de exemplu.

Stiu ca Freddy e genial, unul din cei mai geniali oameni de pe pamant, insa chiar de ar fi in viata nu as fi de acord sa platesc atat de multi bani ca sa-l vad 3-4 ore, mi se pare injust fata de restul lumii sarace si muritoare de foame de pe planeta. De ce unii sa aiba prea mult si altii nici sa nu aiba oportunitatea unei inregistrari, sau unei partituri ? In Africa unii cred ca nici nu au vazut vreodata in viata lor o partitura.

Daca toti ar gandi ca mine, boicotand artistii care nu ar avea ce face decat sa scada pretul biletelor....poate ca ar putea si oamenii de rand sa ajunga pe la vreun stadion mare pe randul 1 cu 20$ scaunul. Si tot ar fi bogati muzicienii, nici o grija.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Genial de sexy sau sexy de genial... Hai, Ira, ca stii foarte bine ca discutam de pe pozitii diferite, tu de pe cea de muzician, eu de pe cea de gustator de muzica. Oricit de altruista as fi (si eu cred ca sint) pur si simplu nu ma pot gindi la saracia de pe glob atunci cind imi cumpar un bilet. Nici macar la a mea... Vreau si gata, am dat banul si stau in fata (ca biletele mele, cu f mici exceptii sint in fata, ca sa ma simt bine, daca tot ma duc din Pasti in Craciun si nici macar atit). Asa cum nu te poti gindi la boala atit timpt cit esti sanatos, asta se intimpla mereu altora... si stiu ca nu e asa, dar asa functionam, poate aici sta secretul supravietuirii evolutiei (sau involutiei) speciei noastre.

Edit: Astept raspunsuri legate de cursuri de Sport dance sau Dans de societate, cum e numit in Romania... Ah, ce vremuri... cind imi aduc aminte...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia uite www.aadsq.com/" target="_blank">aici info despre DanceSport.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am gasit!!! Si nu e departe de noi. Totul e sa vedem cind mai mergem si acolo.
http://ecolequartierlatin.com/?page_id=388

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ica,

tot -am ajuns si eu sa scriu despre scoli din Laval 9sa vad daca pauza asta )
ce stiu: in Fabreville scolile sunt proaste (culminind cu LaSource, mie mi s-a parut sub orice critica); scoala secundara Polly Jeunesse, care aduna copii din Fabreville si Laval Ouest edeasemenea slaba.
in Laval Ouest, fiu'meu e la Fleur de Vie- eu sunt foarte multumita; scoala e mica si cocheta, atmosfera familiara, destinsa la Serv.de Garda, cum are nevoie un copilas in primele clase, invatatoarele-doua pina acum- foarte bune, tinere, deschise la cap;
activitati variate, uniforma (bluza);
minusuri in Laval: copilul nu va creste bilingv, pentru ca nici in cartier nici la scoala nu se inghesuie anglofonii; bine ca se poate recupera mai tirziu, dar nu e totuna ca va vorbi engleza cu accent de quebecois sau cu accent anglofon.
de ChOomedey a scris Simonna, vezi si in St.Rose, eu aveam un coleg care era multumit de scoala copilului acolo,dar nu stiu cum se numeste

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Denisa multumesc de intrebare, este bine desi week-endul asta a fost bolnavioara, i-a dat si lui Dennis si a trebuit sa amanam petrecerea. Bine ca a fost o mica raceala si acum sunt bine, desi ea este cam ragusita si tuseste un pic. De dimineata abia astepta sa mearga acolo, cand a ajuns nu prea mai era asa de incantata, dar in momentul in care a vazut copiii si toate decoratiunile pe pereti a uitat de tati si s-a dus sa se joace. Asa ca Doamne ajuta sa o tina tot asa si cat mai putine boli.
Emma cum este? Dar juniorul vostru (scuze am uitat cum il cheama) ce mai face, tot asa cuminte e? Imi amintesc ca asa era si Dennis la inceput, abia maraia cand ii era foame si eram tare fericita ca e cuminte, dar fericirea nu a durat prea mult si cand a mai crescut, baiatul a inceput sa se catere peste tot, sa traga de tot ce nimereste, sa se supere foarte repede si sa inceapa sa urle si sa tipe de il aude tot blocul si ma lasa si surda pentru cateva minute ( iti place ce te-am incurajat ). Da dar tot drag imi este ca este al meu si mai ales ca mi-a facut o surpriza si de ziua lui a inceput sa mearga singur prin casa si era tare mandru de el. Cred ca l-au inspirat fetitele alea dulci de la intalnire care erau mai mici decat el si mergeau tare frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello Hello,
ma frustrati, mesdames, scrieti pe forum in timp ce eu muncesc de sparg!
Rox, nu tin sa te descurajez... da' tii minte bicicletele alea de sport din basementul meu? S-a jurat cumparatorul ala compulsiv cu care sint eu maritata ca face sa dai bani pe ele, ca o sa pedalam macar o data la doua zile... Flaps! Nici macar o data pe saptamina nu ni se intimpla, da's bune ca isi fac plozii cazemate pentru pokemoni!

Irina, eu stiu ce zici! Sa vezi ce teorii scot eu din mine apropo de cum toate supra talentele sint, in fact, provenite direct de la Doamne - Doamne si atunci de ce trebuie noi, muritorii de rind, sa platim ca sa le ascultam...? Da' asta-i mersul, exact cum casa mea costa in Montreal de trei pina la cinci ori mai mult decit unde se afla, si mai putin daca ma duc la margine de Laval... Platesti faima, bucuria de a fi acolo si placerea de a asculta / vedea ceva care sa te faca sa uiti ca esti un muritor de rind :)

Nelia, pe bune, tre sa-mi dai si mie o bucatica din acela, Sting, ne poti sa-ti imaginezi cum e pe scena omul... Te lasa fara plombe, pur si simplu, sta acolo cu chitara in mina si te astepti sa muste din microfon... Nu stiu de unde atita energie, de necrezut!, la sfirsitul spectacolului arata gata sa o ia de la inceput, in timp ce ceilati doi, chitaristul mai ales, arata de parca avea nevoie de o targa sa se care de-acolo!

Ica, de ce nu vorbesti cu un broker si-ti blochezi dobinda de pe acum? Nu te costa nimic, ii trimiti aluia pe fax / email toate info pe care ti le cere si el iti cauta dobinda. In citeva zile iti spune: atita pot sa iti dau, si trei luni, oricit ar creste dobinzile, aia e dobinda ta. Iti cumperi casa in alea trei luni bine, nu-ti cumperi, tot atit.
Da, si vezi, ca daca vrei casa noua, dobinda se blocheaza pe un an, cel putin asa era cind am trecut noi prin asta. Mai cunosteam eu un agent care avea un deal al lui cu careva banca, daca ma straduiesc iti gasesc si-un nr. de telefon - nu cel cu care am cumparat noi, de genul: daca cumperi cu mine banca iti da cutare dobinda, ceva mai jos decit ce-ai primi daca ai cauta tu singura.
Ah, si zice bine Ana cu bilingvismul, pe mine ma enerveaza la culme cum n-au voie plozii sa vb. la scoala in Engleza. Mie, personal, si-acum imi pare rau ca nu m-am dus in West Island. Dar timpul nu-i pierdut!

Simi, hitlerista noastra corecteaza accentele, ca mor cu ea de git intr-o zi! Adica fiu-meu pune accentul, drac' sa-l ia, si ei nu-i place unghiul, dom'le, si trage cu rosu peste, uite-asa tre sa fie, strimb in pozitia asta, nu in alta! Da' ma razbuna fiu-meu cu fluierul lui, ca daca ii cinta si ei la fluier, o sa-si ia cimpii, in viata mea, da' in viata mea n-am vazut un atare anti-talent la muzica precum fiu-meu! Data viitoare il filmez si-l pun pe you tube, e ceva de ordinul super extrem catastrofic!!! Cinta "au claire de la lune" pe care-l stie orice bebelus si nu recunosti melodia!!!! Nici nu stiam daca sa rid sau sa pling aseara!

Gata, ba nu, ca nu v-am spus c-am minca cotes levées facute in crockpot si acum le visez...

Ana, magazinezi si weekendul asta la winners? Ca sint ready sa ma vad cu tine!

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Donia sanatate multa lui Cristi!

Roxana multumesc mult de info.La romanca aia vad eu bine ca e 25$ pe zi??

Dana eu de ce nu pot vedea camerele zugravite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Emilly da, la romanca de pe site este $25 pentru ca nu este inca subventionata. Daca vrei iti fac rost si de telefonul celeilalte romance care este cu $7 si tine de biroul coordonator de unde ti-am dat telefonul pentru lista de asteptare. Noi i-am gasit locul Isabellei prin ea, ca daca stateam dupa lista cred ca nici acum nu aveam loc, banuiesc ca gradinitele nu-si dau disponibilitatile imediat si asteapta sa-si gaseasca ele clientii, asa ii pot tria, pe cand daca vin de la birou, nu pot spune nu.

Succes!

Roxana

Editez sa-ti spun ca ti-am trimis PM cu numarul ei de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetili cochetele, eu sunt stoarsa, azi am avut al 3 lea interviu cu astia, sa se hotarasca o data daca ma iau sau nu, ca nu e NASA, in pisicii ma-sii !
Ca pe-un mizilic m-au pus sa completez pe net un chestionar de vreo 150 de intrebari care de fapt erau 30 dar exprimate in 5 moduri diferite...si apoi mi-au trimis interpretarea ...ce horoscoape maica, ce Mmama Omida si toata gasca, are cinshpe pagini si grafice, de-am dat aseara in extaz cand m-am vazut ce desteapta sunt !

Daca nu ma angajeaza ca manager, nici nu mai vorbesc cu ei, na !

Nu stiu cine zicea de dobanda, eu sunt de parere ca aici si peste tot in lume investitiile imobiliare ( case, terenuri) raman cele mai bune . Can cautam noi casa si brokerul ne dadea cotatii cu 0.1-0.2 diferente la dobanda, cam strambam din nas si , amuzat ne-a spus ca acu 12 ani cand si-a luat el casa erau dobanzile de 11 %...deci 5.5-6% e parfum, nu credeti?

Ira, pe de o parte inclin sa-ti dau dreptate cu concertele, dar nu cu toate ca de ex de cand l-am vazut pe Iglesias cum statea el colo la concert la 2 pasi, pe scaun de ala inalt , ca de bar si se autopersifla, si povestea de gagici si amoruri nebune din viata lui, de atmosfera fierbinte ( latin domle, ce vrei), de muzica care-ti suna in cosul pieptului de parca te-ar umple pe dinauntru cu frumusete, zici ca merita toti banii...

In schimb, cand ii vad pe rapperii aia de 2 bani sau 50 de bani pe Meteveu cum se lauda ei cu baia cu manere de aur, cele 25 de masini din garaj sa faca piata , si vorba tasunt atatia copii muritori de foame, imi vine sa-i oblig sa-si bage albumelela descarcari gratuite, ca nu-i nici o paguba .

Romantica cum sunt, o astept pe privighetoarea Canadei sa vina sa scoata triluri iar la Toronto, ca i-a expirat contractul de la Las Vegas si ar fi cazul sa faca niste concerte...si-un Mark Anthony cu soata erau buni, dar in timpul saptamanii, e greu de ajuns la Toronto...

Simonna, de ce nu te apuci mama de scris o carte, ceva , sunt indragostita iremediabil de tine si de stilul tau...mai era papadie parca, sau un nick name cu p, din Romania, era la fel de bestiala ca tine fata...

Sanatate la muciosi !

Sa nu uit : Dana Podeanu, faci o pereche superba cu sotul, aveti 2 copii superi, dar am si io intrebare : voi tineri, copiii mari cat voi...cand i-ati facut, in clasa1 ? Cand vor fi ai mei ca ai tai, eu voi fi baba, asta-i daca nu m-a lasat mama sa ma apuc de treaba in tinerete ! No offence, zau dar stiu ce cool e sa ai mama tanara, intre mine si mama sunt 21 de ani diferenta si tare mult a contat . Norocosi copiii, norocosi si voi.
Transmite salutari mesterului din casa, daca vre sa-si schimbe jobul, eu zic ca va avea succes ca decorator-painter.

Mergi la inceput