Sezatoarea canadiana (69)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut fetele bacauance, dar si pe cele ne- .....
Laurajr, bonus eligibility e cum ti-au spus fetele, iar ca sa calculezi salariul, inmultesti salariul oarar cu nr. de ore pe saptamana, apoi cu 50 si obtii salariul anual.
Ex 15 pe ora x 40 ore pe saptamana x 50 saptamani = 30.000 pe an
Daca vrei invers, si ai salariul anual, il imparti la 50, la nr. de ore pe care il prestezi saptamanal, si obtii salariul pe ora.
Carmençita
bebe Cristian, 5 luni si Alex, 11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare, Cata, nu si-a tuns parul complet, doar in fata, de fapt nici nu am realizat pana cand nu am gasit parul in sertar. Sa ma fi vazut dupa aceea cum aspiram cu ditai aspiratorul central intr-un sertaras mic mic, ca nu stiam altfel cum sa scot ditai firele de acolo. Ma oftic doar ca am tipat la easi ca am facut-o sa planga degeaba, ca si cand eu nu m-as ciunti singura cand mi se atzuca mie o data la cateva luni si n-am rabdare sa ajung la coafor.

Noi ne ducem sa ne cumparam o saltea noua, au la B%M oferte de 50%. O sa-mi cumpar una FERMA sa nu ma mai doara spatele de atata cocoasa pe capul meu.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am si eu o rugaminte la voi: putei sa-mi spuneti cum se numesc in engleza castile alea imblanite care se poarta pe urechi? Am avut citeva cumparate de acolo, intre timp s-au stricat si as vrea sa-mi comand altele- daca gasesc pe vreun site care sa trimita si aici. Va multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ira, hihi ....o predictie aici pour la petite Sophie , artista se face sa stii, am vazut-o eu Sa ai spor la cumparaturi si sa nu cheltui prea tare, e o exprimare total ambigua, stiu


CataD si Ana, merci de raspunsuri , am auzit si eu de Jamaica ca bine, de asta o intrebam pe Dana ca-mi amintesc ca ea a fost. Noi am fost anul trecut in Cancun, voi unde ati fost in Mexic? Ma intreb daca tot pe lista neagra o fi Mexicul din punctul de vedere al criminalitatii. Am vazut ca autoritatile nu prea incurajeaza turismul intr-acolo dupa ultimele incidente petrecute in zona. O astept si pe Denisa cu raspunsuri si pe celelalte fete bineinteles.

Natasa, eu stiam ca le zice ear muffs, la alea te referi?

O duminica placuta

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira, bun venit Sofiei in clanul slutitelor! Agata o face cel putin de doua ori pe an si a inceput de pe la 3 ani si ceva. Ultima data mi-a spus ca era nervoasa si faptul ca si-a tuns suvita care o enerva a calmat-o brusc. Auzi, dar guma de mestecat nu si-a pus inca in par!?! Sanatate Sofiei!
Donia, da, a fost destul de stresant atunci, ca era mica-mica si pericolul de a se sufoca era foarte mare. Si scotea niste sunete, horcaia de-a dreptul si cind nu putea respira se invinetea toata si dadea ochii peste cap... Brrr! Bine ca am scapat, eu am ramas traumatizata, ca Tudora s-a mai innecat o data cu vitamina D, de credeam ca-mi moare in brate... Si acum cind le aud un pic tusind, intru in panica... Sanatate multa, sa treceti peste tot cu bine!

Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!

Noi am fost ieri la probat si cumparat costume pentru Halloween! Agata va fi www.dropshots.com/aurice#date/2007-10-12/15:16:13" target="_blank">Vrajitoarea mov, iar Tudora www.dropshots.com/aurice#date/2007-10-12/15:13:14" target="_blank">Alba-ca-Zapada... in varianta halloweeniana, pentru ca si-a luat si o pisica neagra pe linga costum. Si Agata a ales tot pisica neagra in loc de matura... cica nu poate dormi cu matura, dar cu pisica da! Si acasa am facut o sedinta foto, cam scurta, ca ne era foame, dar ardeau de nerabdare sa le vada tati costumate.


CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Donia, cum mai e baietelul?

Si fata mea a inceput acum 3 zile cu aceleasi simptome - fff ragusita, tuseste rau, respira greu, vomita, febra mare. Am ajuns cu ea la doctor vineri ca mi-a fost frica sa nu intru in wknd cu ea bolnava rau, si tot aceeasi chestie ca si tie ne-a zis - ca e un virus care bantuie si mai ales la copii mici e ff nasol ca se localizeaza la nivelul laringelui si corzilor vocale si trece de la sine in cateva zile - tuseste rau si o doare cand tuseste ca plange. Si noua ne-a facut un preparat pe baza de steroid care se da numai o data, nu l-am luat, dar e a treia noapte cand dorm cu ea in brate ca nu poate respira, iar de la atata humidifiere cred ca o sa ne cada vopseaua de pe pereti. In rest Tempra si Stodal ca siropel.

Atentie mamicilor de bebei, ca noua ne-a spus dr. ca a vazut multe cazuri anul asta!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Natasha,

castile alea imblanite cred ca se numesc ear-muffs sau ear-mufflers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Pupici canadiencelor!

Cristina, eu sunt in Mexico City acum si nu se intampla nimic neobisnuit. Au avut ceva probleme, proteste etc., in Oaxaca mai ales, dar se pare ca s-au calmat.
Weekendul viitor dau o fuga la Cancun, daca vrei iti pove' dupa cum e situatia pe acolo.



Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetelor, eu sunt racita cobza, cu gat cu tot , cu tuse din toti plamanii...Julia inca mai are muci si tuseste...a a doua sapt....dar nu face febra si starea in genereal e f buna...dar eu o traaaggg....

cele care ati schimbat/reparat termostate in casa, va rog spuneti-mi si mie unde ati cautat specialisti pt asta si cum a decurs, cat a costat? cred ca si noi avem unele probleme cu incalzirea

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru amatorii de circ din Montreal: "Cirque des Fêtes avec Dora L’exploratrice du 25 au 28 décembre", la Auditorium de Verdun.

Detalii pe site-ul lor:

http://fr.cirquedesfetes.com/

Mergi la inceput