Mamici de martie - aprilie 2008 ( 26 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata, randunicilor!!!!!!

Clau
imi pare rau ca esti iar racita, ai mare grija de tine si tarteaza-te.Ia si leacuri babesti care sunt permise in sarcina, nu numai ce ti-a zis dr.

Underqueen de abia astept sa vii cu caruciorul, poate or vrea bebei nostrii sa stea la poza azi sa fim cat mai multe colorate.

Natynic, Delphin,Mihutza va multumesc pentru galerie

Raluca condoloante!!!!!

Dana
bine ai venit in randul ciripitoarelor!!!!

Mami-papatot nu cred ca este bine ce ai facut tu ieri.Asta se intampla mai tot timpul in oras si asa sunt oamenii(multi dintre ei, nu toti).IAr tu fiindca ai un puiut papacios in burtica, trebuia sa fii indiferenta la ce se intampla ca nu rezolvi nimic daca te enervezi.

Acum va intreb pe voi cele care ati facut eco la Iosup, adica morfofetala de trimestrul I, eco a fost vaginala sau abdominala????Si sa-mi mai ziceti si mie ce sa intreb, ca pe mine ma cuprind emotiile si uit tot cand sunt acolo si-l vad pe bebe.IAr dupa ce plec imi aduc aminte ca nu am intrebat multe.
Mai feteleor, eu inca nu am ajuns sa-mi fac Rh-ul.Trebuia sa ma duc tot azi dar nu pot sa plec de la servici asa de 2 ori intr-o zi.Sper sa pot ajunge maine sau zilele astea.Si mai sper ca nu este inca tarziu ca altfel nu mi-o iert

Simo si Zoze ne imi este dor de voi, voua de noi,nu????

IRINA
+14

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Stefania mulumesc tare muly, incerc sa fiu tare....
Adriuta iau Duphaston pt ca am mai avut o sarcina pierduta si acuma mi-a prescris medicul duphaston imediat dupa confirmarea sarcinii, si a fost bine, dar de cateva zile mi s-a terminat si n-am mai luat si in plus, sambata m-am agitat un pic prin casa si poate ca de acolo mi se trage. Oricum, duminica la amiaz, era maro-roscat, ieri bej deschis si azi e si mai deschis, dar nici nu ma ridic din pat, numai la baie.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata!!
Maaai..ce gurese suntem!

quote:
Originally posted by Sovietica
vi s-a facut de negri, huh?

..Pai..daca tot ai zis....Da' acum numai vreau!M-a speriat Anca!
Irina si eu ma "laud" tot cu ce te lauzi si tu..Eu aveam probleme si inainte de a ramane dar acum vad ca-s mult mai serioase durerile..Daca gasesti solutii sa mi le soptesti si mie..
Cristina ce tare e Vladutzu!!
Off..Clau imi pare asa de rau ca a revenit scarba de raceala!Stai cumintica acasica,ia pastilutele si fereste-te de rece si acidulat
Simo vad ca nu ti-ai activat PM..Incearca sa faci ceea ce o sa-ti spun eu..si mai mult ca sigur-vei reusi
Mergi in meniul din stanga ecranului si apasa pe Mesaje private.Apoi apasa pe Options(in dreapta ecranului), bifeaza Activeaza mesajele private si apoi apasa pe Trimite modificarile!Voila!Succes!
Condoleante Raluca!D-zeu sa-l odihneasca!Ai grija de tine si de bebic
Dana urmeaza si tu instructiunile date Simonei si activeaza-ti PM-ul.Apoi-imi poti trimite datele tale sa te trec in listutza.Daca vrei..le poti scrie si direct pe forum-daca nu le vad eu..sigur o sa fie vreo randunica mai "oachesa" care sa le observe
Mami_papatot io te sustin!Sunt anticapiati in trafic!
Adriuta!..Cred ca Naty zicea ceva de "aspirina saracului"..nu de acidul acetilsalicilic..Sii..te mai rog ceva..dar sa nu te superi pe mineeeIncearca sa scrii totul intr-un singur mesaj..nu asa..mesaj dupa mesaj pt.ca e greu de urmarit..
Irina eu sunt aici!N-am disparut!!
Kitzy,Cami,Irina,Maria,Sovi,Anca
Pooop stoooluuul!!
sa deschid un nou capitol!Pregatiti-va de migrare!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, sunt acasa azi cu tratamentul peste mine! Nu mai sunt ca ieri, dar nici prea bine...Gatul ma ustura in continuare destul de rau, sper sa treaca mai repede.

Mult succes randunicilor care merg azi la eco, sa veniti cu vesti super frumoase si cu carucioare colorate.

Dana, bine ai venit si o sarcina usoara si frumoasa iti doresc printre randunici.

Mami papatot, nu te mai enerva in trafic, ca oricum nu poti schimba nimic, ramai doar cu nervii si atat! Gandeste-te ca doar tie iti faci rau...

CLAU 20+
poze

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor..poftiti la un nou capitol..aici!!

Ela.. in 17+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput