Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce sa va zic,ca de cand l-am pus pe Bau odata in cap,nu ma mai lasa in hora,fara sa mi-l ataseze.In plus trebuie musai legat de maini si picioare cum am facut atunci.Are fixuri ca taica-su.Daca ii zic pune periuta de dinti pe bideu,zice ACOLO PAHALU asu LA LOC si nu se lasa nene ,pana nu o pun la loc.La fel face cu o multime de chestii,de ma dispera de-a dreptul.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..parca atunci cand aveam Connex (Vodafone) sunam la 222 pt creditul pt cartela. Asa retin..,habar nu am ca nu mi-am incarcat cartela si am pierdut 10 $. Ai scapat de geaca de toamna...dar va fi cam lunga iarna
Bee..pai atunci mai ai un picutz//eu pe Dani l-am nascut cu 2 zile intarziere..fetitele stiu ca sunt mai grabite parca...deja nu mai stiu. Dani e relativ bine, mai tuseste si mananca de regim fara sare. Sper sa ii treaca si tusea asta, ii dau si sirop de muguri de pini cumparat de la Bran.
Silvi, normal ca sunt mai scumpe toate..doar suntem in Ro, preturi mari si salarii mici. Normal pt ca am ajuns sa fim o tara de consumatori, nu mai producem nimic romanesc...deci..clar ca nu au de unde sa fie nici bani. Dar lumea cere ..ca multi nu stiu cat e de saraca tara asta, ca ne-am vandut pt niste bani care s-au cam terminat. In fine..
Deea, Daria e .
Ursu, Maraki, lasati clopoitei.. Si ei credeam ca Dani ramane codasul sectei la vb dar totusi le mai rupe...azi a spus ...nu mai retin ce cuvant dar a zis ceva nou. Eh..asha sunt...mai nepasatoare la nou.
Eu m-am uitat pe un film pe PRO..si ce fain a fost..cam rar ma uit la filme...
De sapt o sa ma apuc si de invatat, mai am 2 ani si vreau sa fiu pregatita din timp sa nu umblu turbata ca sunt in sesiune si eu cu servici, copii nu am vreme de invatat. Asa ca m-am hotarat (asha am zis in fiecare an) sa ma apuc ushor si incet sa citesc, sa refac problemele...sa am vreme sa "aprofundez"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova si eu am impresia ca esti ponderat de calma...totusi faci parte din cat pers calme, deschisa si prietenoasa. O educatoare nu prea cred ca poate fi altfel, adica nu pot sa imi inchipui o educatoare fara rabdare chiar deloc Si spui omului (cel putin mie) ce ai de spus . De unde pana unde Marco turbat?. Ai mei ar trebui sa fie otzara "tulburati" Sandra chiar ma impresioneaza cu bunatatea si cumintenia ei . Nu seamana deloc cu mine cand eram mica care eram o Sa vedem Dani cum va fi ca e si baiat..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

BOMBO nu zici nimic?
GIO eu sunt calma. Faptul ca vorbesc repede si ma misc mult nu inseamna ca-s nervoasa.Cand sunt nervoasa,de-abia atunci paaar caaaalma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ochii sunt gri, verzi, caprui ... in ordinea asta. Ok am inteles Bau.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

URSULINA sunt caprui inchis ochii,dar cu tenta de gri inca,iar la lumina puternica bat spre verde.Ea de la nastere inca ii avea gri inchis-bleumarin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Noapte buna Ursulina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de 5 min. doarme Marco.abia am asteptat sa doarma ca sa pap inghetata.
Moni acum devi nervoasa.
Ursu noapte buna.
Bianca nu mai am rabdare, nici cand am fost educatoare nu prea aveam, dar era musai. nu stiu cum rezistam zilnic cu 30 de copii urlandu-mi in urechi. acum daca as face-o ar fi doar pt. programul scurt si vacantele lungi. as putea sa suport stresul psihic.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

merg si eu sa-i fac companie lui Clau in bucatarie si pe urma la TV.
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput