Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 21
acina spune:
Giova nu te injur, le-am zis si redutistelor de mine sunt niste dragute.
Da si la mirese am scris dupa nunta.Dar recent parca nu.
Da sa stii ca o sa merg cu el la dr de familie sa ne dea o trimitere pt copro.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Noi la fel, Diana are non-stop secretii, BB functioneaza la capacitate maxima, noaptea plange si se tot scoala ca tuseste. Probabil ca rosul in gat nu-i trece. In rest, e vioaie, alearga prin casa, febra ioc, dar nici mancare. Azi o duc la pediatra si apoi la ORL, din nou.
Ioana, imi pare rau de Razvan, stii ca si eu sunt impotriva antibioticelor si de ce ti-e frica nu scapi, vb proverbului. Cand e risc de infectie...stii cum se spune: daca-i musai, cu placere! Sanatate micutzului!
Si Diana tot tuseste, mi-e frica sa nu-i coboare secretiile in caile respiratorii inferioare si sa se agraveze. Nu vad nimik bun de la Augmentinul asta, am impresia ca tot asa se simte. Si dureaza deja de mai bine de 2 sapt...
Astery, vai de Razvan, saracul baiat, 2 ore sa-i puna o branula, le impuscam pe alea! Ofof, insanatosire grabnica va urez si sa scapi de spital (cum sa fie frig acolo, aia-s intregi la cap?).
Moni, nu am avut musafiri, am scapat de cateva zile pt ca am plecat noi. Am luat fata, si ne-am dus pe la prieteni (fara copii), ca n-am de gand sa-mi aud injuraturi. Si saracutza, atata vrea sa se joace si ea cu copii, tot in parc vrea: piii, piii...
Giova, am citit ca ginerica are ore tarzii la culcare...iar a inceput? Sau asa face doar in weekend? Mai cunosc un caz, copilul cand trebuia sa mearga la gradi dormea de nu-l puteau trezi, iar sambata si duminica era in picioare la 7...misto faza! blondinului!
Daniela, LA MULTI ANI! Scuze de intarziere, ieri n-am avut acces la comp...
Alina, Cata, Irina, Ali, Mira si restul fetelor va si mai intru eu cand apuc!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo