Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Hello burticute ! A facut cineva ochisori???
Eu m-am trezit cu o pofta de peste.... Il astept pe tati sa se trezeasca si ma duc dupa peste.
E un frig afara ...dar eu vreau pesteeee cu usturoi si mamaliga.

Dana 31+ Luca-Rares
AMR - 9 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata, ne poregatim sa mergem sa donam sange
dany si eu am mancat toata sarcina peste...asa o pofta excesiva am avut la carnita de peste!
pufule imi pare rau ca nu ai gasit nimic in Mall
bb spor la bucatarit!
dana, petro multumesc... JANE e producatorul de carucioare de unde vreau sa cumpar eu caruciorul.. in Ro nu aduce nimeni acel carucior...si tati s-ar putea sa mearga la Brescia la final de oct. asa ca intre 2 avioane si o sedinta sa cumpere(comande) caruciorul. Aici toate sunt foarte grele... adica 18 kg. fata Tuste... acela e usor, are doar 9 kg si are si landouri si scaune de masina !
ank unde ai disparut??
plecam la impuns..........................
ah, de ieri ma impunge si pe mine destul de tare la " fofo" si ... sa stau linistita ca inca nu nasc?

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!!
cine vreau unpahar de laptic cald????

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata!!!

pussi - am incercat sa ma informez cat de cat ... pana acum nu am gasit prod. Jane in Brescia ... cel mai aproape de Brescia doar in Padova (BABY IDEA
di CARRARO MAURO & C. sas, 35010 Borgoricco (PD) - 19/a, v. del Graticolato, tel: 049 5798659, fax: 049 5798659
) si Trento (CICI' COCO' - MAMY & BABY, 38100 Trento (TN) - 11, v. Zambra, tel: 0461 828155, fax: 0461 436302)... insa am trimis mail la un mare centru de prod. pt. copii care am vazut ca furnizeaza si in Brescia ... sa imi trmita exact adresa magazinelor unde distribuie astfel de prod. Te-ai orientat la un model exact de carut? Daca primesc vreun raspuns te anunt ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

trezireaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu ma bag la bucatarie, la facut papica!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Bey io m-am trezit cu foamea in gat si am plecat glont la Carefour si mi-am luat papica calda, pe care am dat-o gata pan la casa, i-am dat casieritei o punguta slinoasa, aia era marfa ce-o poftii!
Si acum mi-e o sete.... Si un somn...

Stiti ce-am patit azi noapte? In partea de jos a uterului, aproape de slip deci, a inceput o vanzoleala si-o furnicaiala, de ziceai ca e dat burtica in clocot. Eu cheauna de somn, am zis ca e asta mica care se joaca cu fundita de cerclaj. Dupa vreo juma de ora de foaiala pe toate partile, am realizat ca burta era tare ca piatra, deci contractii! De frica am luat doua no-spa o data si da-i plimbarica prin dormitor sa treaca.
Am adormit si-am visat ca am nascut naturel, n-au mai avut doctorii timp de cezariana, nimic. Si nu m-a durut. Ce tare sunt! Of, cum mi-o fi norocul!
Pussic, bafta la intepaturi, sa bagi un pahar de vin rosu cand te intorci, sa refaci sangele.

Shery 37+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Mai dar chiar sunteti puturoase azi... va trage vremea asta la somn,ce se intampla?
Eu mi-am luat peste(file proaspat de crap novac),il prajesc si cum il scot din tigaie il pun direct in saramura de usturoi e un deliciu. Si cu mamaligaaa te lingi pana la urechi... .

Dana 31+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Taci tu ca inebunesc de pofta! Toata sarcina am mancat la usturoi cu polonicu, din luna a noua mi-e rau de la el, of si-l visez si noaptea!
Nici nu-mi vine sa mai pap peste fara utuloi!

Shery 37+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PUSSI uite ce am gasit eu despre aceste carucioare....sunt www.nidodigrazia.it/cart/dettaglionew.asp?name=gem1395&arres_idx=2&totrec=14" target="_blank">astea? Sau www.okprezzi.it/prezzi_carrozzine-trio-jane.php" target="_blank">astea?

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Shery - mie mi-a zis soacra ca am drogat copilul cu atata usturoi.Lasa ca ii pune mama usturoi si in biberon daca e nevoie.

Dana 31+ Luca-Rares

Mergi la inceput