Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..da LALA stiu...asa repede a trecut timpul..nu-mi vine sa cred..parca vad ca ajung la 40 de saptamani si nu nasc..tu ce faci cum te simti?

ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

GINNETTE..multumim din suflet si tie sa-ti dea Dumnezeu sarcina fara probleme pana la termen!!..eu zic sa te linistesti si o sa vezi ca se rezolva toate ..multa sanatate!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ma simt minunat insa cand va vad pe voi la zile aproape de termen ma apuca nerabdarea .
Vreau sa vina decembrie odata

Caut patut de lemn si ma enerveaza ca nu gasesc ce vreau .
Nu vreau unul foarte scump deoarece le voi face paturi suprapuse in vara urmatoare ( adica Bogdan sus si bebe jos ) astfel incat nici nu vreau sa dau mai mult de 500 de lei acum doar pentru cateva luni .
Sambata si ieri am colindat magazinele si n-am gasit ceva interesant.
Nu imi plac cele cu gratii peste tot , vreau sa aiba macar 2 tablii si un sertar.
Asa ca saptamana asta mai caut.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

...ma bucur ca sunteti ok..patut suprapus am vazut in ikea...si tot acolo am vazut si patut de bebe din lemn..foarte, foarte simplu ..era vreo 2-3 mil...acum sper sa nu fi facut iar vreo gafa de-a mea si sa nu fi din Bucuresti..ca o cam fac des
..si eu sunt nerabdatoare sa-l tin in brate pe bebe..si cel mai mult sa-l vad ca este sanatos si este totul ok cu el..dar cateodata ma ia si frica si zic..lasa-l sa mai stea

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata, fetele!
In primul rand felicitari, Danangie, sarcina usoara in continuare si sa ai un bb sanatos! Doamne-ajuta!
Ginette, clexane face Dany2007, acum a inceput si ea, cred ca sapt. trecuta, dar da si o cautare in forum, ca sigur am vazut discutii mai vechi despre asta ...sarcina usoara si sanatate multa si tie si lui bebe!
Ancutz, obosim majoretele sau...hai, da-ne vesti, ca n-avem voie sa ne stresam!
Roxana, bafta la dr. azi...
Pussi, imi pare rau ca ai probleme, dar o sa treci si peste astea si o sa uiti de ele cand vei avea Tustele in brate...uite, de la noi, ca sa treaca...
Sheri, felicitari pt. masinuta, sa o stapanesti sanatoasa si, daca tot ai chef de intalneala, hai...ca tre' sa o uzi bine...
Stefania, Lala, BB pt. voi si pt. toate fetele!

Valentina 31+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am fost in Ikea insa nu au decat cu gratii peste tot , nu imi plac alea .
Ansamblul cu patul suprapus il voi face la comanda , am un model deja.
Mai caut ...unde am vazut si mi-au placut nu aveau pe stoc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

LALA si daca dai comanda nu te pot ajuta?
VALI chiar ma intrebam ce e cu voi!!..sunteti ok??..nici ERIKA nu a mai intrat...
..eu ma bag la baica sa o "coafez" pe mandra ca iar se expune astazi la o sedinta foto..cica saptamanal acum...ce-i mai place la nebunatica s-a invatat....trag un ochi la voi cand termin....va pup pe toate!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ginette, clexane face Dany2007, acum a inceput si ea, cred ca sapt. trecuta, dar da si o cautare in forum, ca sigur am vazut discutii mai vechi despre asta ...sarcina usoara si sanatate multa si tie si lui bebe!
noi doi
printesa

Multumesc Valentina,

O sa-i trimit un mesaj.

Roxana 28+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Roxana, suntem bine, doar ca in week-end am avut o maaaaare lene de deschis calculatorul. Bafta la dr.!

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE

..si eu sunt nerabdatoare sa-l tin in brate pe bebe..si cel mai mult sa-l vad ca este sanatos si este totul ok cu el..dar cateodata ma ia si frica si zic..lasa-l sa mai stea

"Doamne ajuta-ne!!"

si eu sunt la fel..... nu ma apuca propriu frica..doar asa o neliniste ...se vede ca nu am deplina incredere in mine..dar dupa putin timp imi trece... probabil e frica de necunoscut...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput