Mamici de noiembrie- decembrie ( 97 )
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
quote:
Originally posted by g24hit
ma uitam pe prima pagina si am obs ca nu e trecut numele bebelutei si nici DN( 31.10.1977 ).
cine imi trece si mie datele? please...
ENI 34+IULIA
s-a rezolvat....
Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
quote:
Originally posted by g24hit
Stefania multumim!!!!
ENI 34+IULIA

Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
RGE spune:
ANCULEEEEEEE...TE TI DE PROSTII???...M-A LUAT TREMURATU'...SA FIE BINE DOAMNE AJUTA!!!...EL decide daca nasti acum sau mai dureaza..eu iti tin pumnii sa fie bine..sa fi curajoasa indiferent ce s-ar intampla!! ..ma bucur ca esti ok cu moralul....sa ne ti la curent ca sa ne apucam de galerie..nu-mi vine sa cred ...

ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Diana79 spune:
Pussi am vazut si eu carutzul si as vrea sa-ti spun ca mie una mi se par mai misto alea in care copiii sunt unul langa altul in felul asta se pot vedea f bine decat unul in spatele altuia.
Eu o sa mai am un bebe si intentionez sa-mi iau unul dublu dar voi opta categoric pt el unul langa altul.
Este doar o idee scuza-ma ca ma bag. Felicitari pt fetitze sa fie sanatoase si tu sa ai o nastere usoara, ca voi toate fetelor.
Gill stiam eu ca te-am vazut pe forum mi-a iesit in evidenta numele printesei tale ca mi-a placut. Ghici cine sunt eu??![]()
Numai bine fetelor si nastere usoaraaaaa.
Diana
10+ si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
Ank83 spune:
Am intrat si eu sa semnez condica
... am umblat ieri foarte mult si dupa am stat cuminte in pat ca maine mai am de rezolvat urgent ceva.. si nu vreau sa nasc pana maine la ora 1 ca sa imi termin treburile ![]()
.
Pussi daca o sa vii la spital sa mai faci perfuzii ... ne vedem??? nu????
Va pup
pe toate burticoasele
Ank
38+
Raul
AMR mai putin de 2 saptamani de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line 
Lala_D spune:
Ancutule se cam grabeste Maria .
Poate totusi mai asteapta un pic .
Bafta multa oricum 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
laura1713 spune:
Hello, burtici! Am intrat doar ca sa semnam condica si sa o incurajam pe Ancutza. Bafta, Ancutzule, si sa fii curajoasa! Iti tinem pumnii!
In alta ordine de idei, dau de baut ca ne-a dat caldura la calorifere ca deja inghetasem de tot. Plimbam caloriferul electric prin casa, dupa noi...
Pupicei
Laura
35+
Rares
RGE spune:
ANCUTZA!!!!!!!!!!!...ne ti pe jar???..sa treci sa raportezi..cum te simti??![]()
ROXANA
cu "ursuletz"
GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"

IULIA