Informati despre celulele stem

Informati despre celulele stem | Autor: cs_1

Link direct la acest mesaj

As dori si eu informati despre celule stem

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

http://stiri.kappa.ro/social/la-timisoara-prima-banca-de-celule-stem-pentru-transplant-de-maduva/stire_2512.html

http://stiri.acasa.ro/stiri/Celulele-stem-recoltate-la-nastere-vindeca-multe-boli_--s35065.html

http://www.hotnews.ro/articol_85953-Timisoara-va-avea-prima-banca-cu-celule-stem-din-tara.htm

Lore, mamicutza lui David
[url=http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maronica spune:

Salutare tuturor mamicilor si viitoarelor mamici
Eu am o ingerica mica de 4 luni si e cea mai scumpica si o iubesc mult.
Am facut prelevarea de sange din cordon si sunt fericita ca am putut sa fac asta pentru ea.
Am smnat contractul ,am primit kitul,s=a facut prelevarea si dupa 4 saptamani am primit certificdatul de stocare.Sunt foarte multumita de firma BIOGENIS cu care am swemnat contractul
Nu vreau sa dau nume ca nu e frumos,dar am nascut cu un domn profesor care nu a venit la nastere pt ca era ore 1 dimi si am sunat reprezentantul de la Biogenis si i=am zis ca o sa nasc cu un rezident care nu a mai facut prelevare .La ora 1,25 doamna doctor ramona stoian reprezentantul lor a fost acolo si a facut training la medic si totul a fost foarte bine.AAA...SI CE VREAU SA MAI SPUN.imi spusese cineva ca este important sa se ridice kitul repede de la spital,sa nu fie lasat acolo cate 2 zile cum auzisem ca fasc alte firme si vrau sa zic ca eu nu iesisem dim sala si curierul era deja la usa sa ridice kitul.
Dupa ce s=a facut prelevarea chiar le=am zis si celor de la BIOGENIS ca o sa spun la toata lumea ca sunt multumita de ei pentru ca merita,
AAAA.....FETELORAVETI GRIJA CE CONTRACTE SEMNATI PENTRU CA CELELALTE FIRME AU CONTRACTELE FACUTE DUPA ALTE LEGI DECAT CELE DIN ROMANIA....LEGILE DIN TARILE UNDE AU LABORATOARELE
Va pup pe voi si pe ingerasii vostri si la cele care mai asteapta ...nastere cat mmai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Maronica tu ai nascut la Bucuresti si de aici ti-a prelevat din cordon celulele ? Si apoi le-au trimis la Timisoara prin curier pentru stocare ? Sau trebuie neaparat sa nasti acolo ?

Cat costa toata afacerea asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

si cat a costat toata operatia de recoltare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Maronica, firma BIOGENIS este cea care are banca de celule la spitalul de copii din Timisoara? Sau sunt lucruri diferite? Intreb pentru o prietena interesata sa semneze un contract cu firmaa din Timisoara ssi care ar mai vrea sa stie un numar de telefon, daca se poate aici, daca nu, pe PM. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cs_1 spune:

Merci mult dar am auzit de firma cord blood center cu sediul la cluj?
A lucrat cineva cu ei? Aveti ceva informati despre ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da, noi am prelevat prin cord blood center, au si site daca te intereseaza mai multe informatii. Au fost n subiecte pe aici despre prelevarea de celule stem, poti da o cautare pe forum.

my baby

Mergi la inceput

Multumesc mult nu eram siguri sa recoltam dar am auzit un caz al unei cunostinte si cred ca com recolta si noi.

Mergi la inceput

Ce alte firme care se ocupa cu celulele stem mai cunoasteti in afara de cord blood si biogenis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu am recoltat cu Cord Blood Center dar pentru ca sangele a ajuns mai tarziu decat trebuia si-au declinat orice responsabilitate vis-a-vis de viabilitatea acestuia in cazul unui transplant. Ei lucreaza cu DHL-ul care sunt destul de neseriosi.

Asa ca noi am recoltat degeaba. Sa speram ca nu vonm avea nevoie nicodata de un transplant.

Eu va sfatuiesc sa intrebati inainte daca au transport propriu si cat de repede este preluat sangele dupa recoatare, ca sa nu aveti parte de socul pe care l-am avut noi atunci cand am primit scrisoarea din Bratislava (dupa mai mult de o luna de la prelevare).

Mergi la inceput