Mamici de iulie-august 2008

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Alinuscha , sunt mai bine acum...Am primit deja unda verde pentru bebe, dar prefer sa mai astept un picut... Nu ma despart inca de aspirantele optimiste!
Dana, s-au mai rezolvat din problemele mele...Sunt fericita de asemenea ca am gasit un specialist de nota 10..E un lucru mare sa ai pe cineva care sa te indrume profesionist! Doamne Ajuta sa auzim doar vesti bune!

http://tt.lilypie.com/qPhXp3.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

FELICITARI!!!!
wow, in sfarsit s-a deschis odiseea de iulie-august!
felicitari dana si monalac si tie anaxena (inca odata), sa fie intr-un ceas bun!
sper sa ma alatur si eu voua in curand!
va si va urez sarcini usoare si sanatate multa voua si bebelusilor vostri, sa creasca sanatosi!!!

http://tt.lilypie.com/fzYZp3.png

http://s234.photobucket.com/albums/ee5/oanasm/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

OANA multumesc mult!!! De asemenea!! Te asteptam!!!


CLAU imi pare bine sa aud ca esti bine. Si ai foarte mare dreptate cand spui ca , conteaza mult sa ai un doctor bun care sa te aiba in vizor. Sper sa ni te alaturi!





Dana


mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari noilor mamici!sunt o mamica de iulie-august 2007 a carei fetitza s-a nascut la 35 de saptamani pe 20 iunie 2007.a fost o sarcina grea dar a meritat tot efortul,avem o minune in casa,viatza noastra s-a schimbat radical...nu stiu cum am putut trai pana acum fara copil...imi aduc aminte cu mult drag cand m-am mutat si eu de la aspirante la odisee,parca nu-mi venea sa cred.6 luni am bantuit forumul,la aspirante mai ales, si eu tot nu ramaneam...parca a trecut o vesnicie dar va inteleg atat de bine bucuria!sa ajute Dumnezeu sa aveti o sarcina usoara,dar oricum ar fi bucurati-va de aceasta perioada e atat de unica!si mergeti la medic din timp!
inca odatA FELICITARI DIN TOATA INIMA SI SA AUZIM NUMAI DE BINE!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

felcitari noilor gravidute!!!daca DD ma ajuta voi fi si eu mamica de iunie 2008,DPN meu ar fi 25 iunie,ieri am avut primul test pozitiv si azi am mai facut unul si e tot pozitiv,deci sunt ,nu vreau sa ma bucur tare de tot ca am trecut prin prea multe esecuri!inainte cu incredere ca D-zeu ne va ajuta sa ne vedem visul implinit!

pupici la toate!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

felicitari,KLA!sa dea dumnezeu sa fie bine si pt tine!eu azi mi am facut progr la medsana,la dr pacu.programarea e pt martea viitoare,la ora 16 30.azi nu am mai sangerat!in schimb,mi e cam frica cu virozele astea,azi toti elevii erau raciti si nu sunt mici,au intre 15 si19 ani.sper sa nu iau si eu.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MONALACmultumesc de primire!trebuie sa faci tot posibilul sa nu iei vreo viroza mai ales daca esti la inceput de sarcina,stiu cae foarte periculoasa pt bb.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

KLA sunt Danangie. Felicitari , sa ai o linistita si fara surprize. Toate avem frica....mai ales cand ai avut deja de-a face cu experiente urate...numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

danangie,nu inteleg>?te ai inregistrat cu alt nick?poate ca sa lasi in urma tot ce a fost nefericit?ce faci,cum te mai simti?fetelor,pe voi va doare burta?voi cat acid folic luati?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

DANA felicitari si tie pt bb mic,sa dea DD ca de data asta sa fie totul ok si sa ne vedem visul implinit,mutumesc de primire!

MONALAC pe mine nu ma doare deloc burta m-a durut pana ieri erau ca ceva colici,acid folic eu iau cate o pastila pe zi de 5 mg,




http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput