Mamici de iulie-august 2008

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dana la inceputul sarcinii-sanii ma dureau cam ca la menstruatie..Din sapt. a6a pana intr-a 9a ma dureau doar atunci cand imi dadeam sutienul jos(daca nu purtam sutien..nu ma dureau)Dupa saptamana 9-nu m-au mai durut deloc-in schimb au inceput sa ma manance si sa mi se decojeasca sfarcurileIn timpul asta am descoperit crema Mustela contra vergeturilor-cu care ma ung zilnic pe burtica si sani si parca nu ma mai ia mancarimile alea nebune
Burtica-la inceput ma durea ca la ciclu,in sapt.9 am sangerat=spitalizare,perfuzii,medicatie(progesteron+No-Spa),ma doare si acum..dar e normal sa doara..Nu-i o durere chinuitoare,se localizeaza cam la nivelul ovarelor si se intensifica atnci cand fac miscari bruste.Uterul creste,ligamentele care il sustin se intind..de-asta mai doare..Dupa faza cu sangerarea m-am calmat inexplicabil..Mi-am dat seama ca sarcina asta nu-i in puterea mea deplina..D-zeu m-a ajutat si il rog mereu sa aibe grija de noi..Mai mult de atat-eu nu pot face!Am invatat sa ma bucur de fiecare zi-nu ma gandesc la altceva-nu vreau sa ma gandesc la altceva!Daca D-zeu are alte planuri cu noi..voi vedea atunci ce voi face/cum voi reactiona-altfel..nu ma gandesc!
Greata urata m-a apucat prin saptamana 7 si m-a tinut pana pe la 12-13 sapt.Dupa saptamana 15..veselie si energie tata!Duracell in persoana sunt!
Te si te rog-incearca sa alungi gandurile negre!Nu-ti fac bine nici tie-nici lui BB!Si apoi..daca Doamne fereste va fi de rau..atunci ce vei face/cum vei reactiona?! Ia exemplul Lianei si..la lupta mamico!!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ZOZELA multumesc de incurajari. Pe LIANA dintotdeauna am admirat-o. e balanta!! O zodie optimsta!! Ma linistesc ca-mi scrieti ca nu e o regula sa am sanii asa mari etc. Cat despre burta....stiu ca durerile sunt de la marirea uterului,etc............de ce ma panichez eu..........si data trecuta ma durea burta ca la ciclul si la fel ziceam si eu: e de la faptul ca se mareste uterul,etc..........si pana la urma a fost avort. Eu de asta intru in panica. Ai foarte mare dreptate!! Am sa ma las in mana lui Dzeu.............stiu ca eu m-am mult decat sa ma rog, nu pot face...........iau progesteron, no-spa si stau in pat. Sa ma ajute D-zeu. Iti doresc si tie numai bine si multumesc de incurajare!

mult asteptat

Mergi la inceput

Dana..iti stiu povestea..M-am bucurat pt.tine atunci cand ai ramas insarcinata si am plans atunci cand ai pierdut sarcina..
Chiar nu poti face mai mult de atat:luat progesteron,No-Spa si stat in pat!..Cu D-zeu inainte!Sa te ajute ca de data asta sa o duci pana la capat si sa-ti dea un bebe sanatos-atat-ca restul..le rezolvam noi!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Dana, te cred ca iti este frica, dar linisteste-te, nu te mai gandi la asta mereu, stiu ca e greu daca trebuie sa stai acasa, dar incearca sa fi optimista, si roaga-te la Dumnezeu. Trebuie sa speri ca va fi bine, tratament iei, in pat stai, deci nu are de ce sa nu fie totul bine!
Eu iau progesteron, ca asa mi-a dat dr. Nu am facut nici o analiza nimic, dar ma gandesc ca rau nu are cum sa faca, il ajuta pe bebe sa se implanteze mai bine.
Fetele, va pup si sa ne auzim cu bine!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Dana numai dumnezeu stie cacile pe care le urmeaza. Important e sa gindesti pozitiv, sa ai incredere si sa nu te agiti.
Sarcinile nu seamana una cu alta. Eu nu am greturi, nu ma dor sinii, nu prea m-as scarpina (eu ma scarpinam si inainte cind am dezbracam... daca stateam incorsetata).
Alte fete... au simptome mult mai puternice.
Nu trtebuie sa disperi. Stai linistita. Stai in pat. Nu te obosi.

Zozela... daca mai intrii... crema Mustela de la ce firm e? E de la plafar? Eu inca nu stiu ce sa folosesc. Si vad ca mi se cam usuca pielea.

Va pup.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

dana,te inteleg perfect,eu inainte de cris am mai pierdut o sarcina,de fapt s a oprit in evolutie la 3 luni si a fost cumplit...la sarcina cu cris,mai ales ca am avut probleme mari,inclusiv hemoragie masiva cu dezlipire de placenta in luna a 4 a,am fost f f stresata,iar cris a fost un copil extrem de plangacios,care a avut colici pana la 5 luni si care plangea pana se invinetea.nu stiu daca asta s a transmis,insa una peste alta multumesc lui dumnezeu ca am un copil sanatos si frumos.ma gandeam ca la viitoarea sarcina nu voi mai fi la fel de panicata si intr adevar,parca nu mai sunt chiar asa,insa si acum ma duc mereu la baie pt ca am impresia ca sangerez,ma uit mereu pe hartia igienica sa//descopar//ceva si ma trezesc gandind negativ...faza cu pestele m a dat total peste cap,desi eu n am mancat decat o bucatica si,in plus,cred ca nu e asa de periculos sa ai parazitii,ca altfel de ce nu se face coprocultura la gravide,asa cum se fac urocultura si analize de sange?dana,eu zic sa mai astepti cu listuta,pana vom merge toate la dr.bine,asta e doar parerea mea,dar ma supun majoritatii.data mea de nastere-14 09 1975,U.M.13 sept,D.P.N.23 iunie 2008.

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Ina firma se cheama Mustela si au produse speciale pt.perioada maternitatii(creme antivergeturi,speciale pt. bust picioare,etc.)Eu am cumparat-o dintr-una din farmaciile SENSIblu..Mai multe detalii gasesti pe www.mustela.com
Sanatate!

Ela.. in 18sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONALAC pai daca tu nu vrei inca sa te trec pe lista nu te trec. Nu trebuie sa accepti pentru ca celelalte fete accepta. Eu am facut-o ca nu as vrea fetele sa zica ca nu vreau sa fac lista. atata tot. Deci, iti spun nu esti obligata. Hai zi-mi ...ce fac? Te trec. Deci gandeste-te din inima ta. Daca te simti ca vrei pe lista, bine daca nu...mai asteptam. am facut lista ca nu vreau sa para urat inceputul...poate alte gravidutze nu vin la noi pentru ca nu este o lista....nu stiu. Deci la alegerea ta.Ok?

Celalalte fete: vreti sa fiti pe lista? Sau vreti sa asteptati confirmarea ecografiei. Spuneti-mi va rog.

Acum sunt mai linistita. Va multumesc!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dana, draguta, ce mai faci?? cum te simti? ai ajuns la dr???

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

37+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 7 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor, v-a felicitat cineva pe ziua de azi ca sunteti ? Daca nu, va felicit eu! FELICITAAAAAAARI!!

V-ati gandit sa va luati un nume? Asa cum au toate generatiile de mamici de pe DC?

As avea 1 sugestie, veniti si voi cu altele. Ce ati zice ca Odisee asta si bebeii vostri (probabil nostri) sa se cheme LICURICI ?

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput