Mamici de iulie-august 2008
Raspunsuri - Pagina 12
monalac spune:
azi am fost la O.P.C.pt ca ei n au sunat si nu mai aveam rabdare.au zis ca inca n a iesit buletinul de analiza,sa mi spuna despre ce parazit e vb,dar ca din analiza pe care au facut o la microscop,parazitul se afla doar in mate,nu si in carne.oricum,pana maine cand iese rezultatul nu vor confisca pestele.deci,inca o zi in care zeci de oameni nevinovati vor consuma peste infestat.
Mami de Cris
Poze Cris
anaxena spune:
linishte e pe forumul asta??
are cineva greturi,voma???
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
4+ sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test
danangie spune:
Buna seara tuturor,
Deci ca de obicei.....am scris un mesaj cu userul iul-aug.....si ca de obicei nu a fost inca autorizat de moderatori. Daca nu se reuseste chiar asa bine gestirea acestor prime 10 mesaje....nu stiu de ce au mai propus asa ceva....ma rog.....
Eu greturi nu am. In schimb ieri am fost la urgente pentru ca ma durea burta foarte tare. Mi-au facut doar vizita ginecologica. Aveam uterul contract. Mi-a dat no-spa , progesteron si stat la pat. M-am speriat enorm si inca sunt speriata. Sper sa ma ajute D-zeu sa fie totul bine. Eco nu mi-a facut pentru gravidantza este prea mica. D-ne ajuta.
CONSI
Dana
mult asteptat
monalac spune:
DANA,imi pare rau pt ceea ce ti s a intamplat,totusi,nu dispera.poate ca n ar strica sa ti iei concediu medical ,daca poti.
ANAXENA,parca pe mine m au incercat niste greturi azi,dar usoare.la sarcina cu cris am avut greturi doar 2 luni,n am vomat,insa toata ziua mi era rau si aveam senzatie de voma.eu am un program infernal,cand nu sunt la scoala ies cu cris in parc,fac curat,intind rufe si tot asa.sper ca dumnezeu sa ne ajute sa fie totul bine.
Mami de Cris
Poze Cris
danangie spune:
MONALAC deja sunt in concediu medical....trebuie sa stau la pat......sunt in concediu pana pe 4 noiembrie. Tu ai fost la doctor? Cand faci eco? Ma gandeam sa ma pun sa fac o mica lista.....ce zici? Sau sa mai astept?
IRDA tu ce faci? Ai fost la doctor tu?
KLA78 esti bine? pe cand vizita la doctor?
ANA eu azi am implinit 5 saptamani. Nici eu nu am greturi.....
FETELOR daca vreti dati-mi datele voastre pentru a face lista. Deci:
DN - data nasterii voastre
UM - prima zi a ultimei menstruatii
DPN- data presupa a nasterii copilului
mult asteptat
ancadragoman spune:
Dana de ce stai la pat?
Ai probleme?
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 21 DE ZILE!!!!!!!!!
syyylviuta spune:
Hello!
Vin si eu aici cu voi, abia acum desi am aflat de sarcina de acum o saptamana.
Deocamdata nu am nimic, doar o usoara arsura la stomac, si nu mai pot manca alimente acide (mai ales mere...) Sper sa fie asa si mai departe!
Vreau si eu in tabel... Varsta mea 26, UM 13 septembrie 2007 si DPN 22 iunie 2007.
Sarcina usoara tuturor!
4+
kla78 spune:
DANA imi pare rau ca ai avut probleme dar o sa fie bine ai sa vezi,si pe mine m-a durut azi toata ziua burta probabil din cauza ca azi ar fi trebuit sa-mi vina cm,si din ce am tot citit eu cica e normal sa te doara in primele luni,in fine am senzatia ca in orice moment vine invazia rosie,numai ca durerile nu sunt foarte mari.sper sa nu fie nici o pr5oblema,sapt viitoare vineri merg la eco,numai ca eu cred ca e prea devreme,atunci as avea numai 5 sapt,voi ce ziceti?s-ar vedea ceva la eco???
ANAXENA nici eu nu am greturi dar sigur e prea devreme abia azi cred ca implinesc 4 sapt de sarcina,deci este timp pt simptome.
MONALAC si daca analiza aia putea sa dureze o luna inseamna ca cei de la opc in timpul asta nu puteau face nimic?offf ce incompetenti,sper totusi sa nu fie ceva grav ca altfel.....
va pup pe toate!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
danangie spune:
ANCA ieri am avut dureri la burta jos. Stiu ca oricum dureri voi avea.....dar erau prea intensa si m-am speriat. Mi-au spus ca am uterul contract, mi-a dat no-spa si spre bucuria mea progesteron. Si mi-a zis sa stau la pat.....am sa stau si D-ne ajuta.
SYYYLVIUTA bine ai venit, usoara si la termen. Numai bine!!!
Eu va salut .......ma duc sa ma intind ca deja incep sa ametesc....noapte buna!
mult asteptat