Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)
Raspunsuri - Pagina 8
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Danangie nu trebuie sa eziti sa ne spui despre sarcina ta.Se spune ca sarcina este cea mai extraordinara minune ce poate aparea in viata unei femei si in viata unui cuplu.Trebuie sa te strigi in gura mare aceasta bucurie,chiar daca iti este putin teama,dupa cele intamplate este normal,dar si faptul ca ai ramas gravi este un lucru mare.Sunt sigura ca noi toate,chiar daca am trecut prin atata suferinta,putem sa ne bucuram pentru fiecare fata care a reusit sa ramana insarcinata.
Cu siguranta,Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi si ne pune la multe incercari,dar intr-o zi ne va rasplati asteptarea!
Iti doresc sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa!
Vroiam sa va mai spun ca astazi mi-a venit CM,deci am iesit din cursa luna asta! Tin pumnii in continuare pentru fetele care urmeaza!
Va pe toate si va doresc o duminica placuta!
A mea este stricata deja de musafirii nepoftiti!
Mirela
Come on baby!
cristy74 spune:
Monysorescu nu te ingrijora, se va intampla minunea si la tine foarte repede. Stai pe langa fete ca se ia, ai sa vezi.
Ninia81 musai trebuie sa imparti ciorba aia de perisoare dupa ce ne-ai facut pofta.
Dana eu ma lupt cu greturile, dar sunt bucuroasa ca mi-e rau, e semn bun nu? Acum vreo 2 zile nu mi-a mai fost asa rau si deja ma panicam. Acum au revenit si ma bucur tare mult.
Michelle tu ce mai faci? Cum te mai simti? As vrea sa scri ce simti, cred ca te va ajuta sa treci mai usor peste perioada asta grea pentru tine. Sti ca noi suntem aici si suntem gata intotdeauna sa-ti oferim o imbratisare.
Flavia tin pumnii sotului tau saptamana viitoare, sa fie la bine la interviu si asa sa se termine problemele voastre. Ma bucur ca Dominic nu mai plange la gradinita, si ca amandoi piticii sunt bine.
Catty ce mai faci iubita? N-ai mai scris demult. Da-ne un semn ca esti bine.
Blueeyes imi pare rau pentru Z1. Tine-l pe sotul tau langa tine luna asta sa nu ratezi ovulatia. Tin pumnii ca luna ce vine sa fie una norocoasa.
Tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa faca test, sa iasa cat mai multe pozitive.
Va pup pe toate,
Cristina 9+
Poze
alinushca spune:
Fetelor, cam cum se manifesta raceala la ovare ? Ca eu de vreo 2-3 zile am simptome asa ca si cum s-ar pregati sa vina ciclul doar ca e mult prea devreme ca sa fie ciclu (abia 24/33). Ma tem sa nu fi racit. Numai asta mi-ar mai lipsi . Mai am si una bucata secretii foarte abundente si in acelasi timp uscate, laptoase.
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
cristy74 spune:
Alinushca nu prea mai stiu cum e cand racesti la ovare, dar poate nu e de la raceala, poate se fixeaza acolo un bb mic. Si in sarcina secretiile sunt mai abundente. Asa ca eu tin pumnii sa nu fie raceala sa fie cu ochisori.
Cristina 9+
Poze
blueeyes2003 spune:
Alinushca si eu ma avut dureri in zona ovarelor zilele aceastea,chiar ma gandeam ca am racit,dar se pare ca se anuntau uratzii.Mie mi-a venit mai devreme cu 2 zile fata de obicei.
Poate la tine o fi cu ochisori!
Cristy mersi pentru gandurile bune,sper ca luna asta sa fie una norocoasa...nu stiu ce sa mai zic...
Jojo ai o dulceata de fetita!Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
In timpul sarcinii ai mers si la cardiolog pentru problema cu tensiunea?
Flavia multa bafta sotului tau la interviul pentru job!Sunt sigura ca va fi bine!
Michelle ne lipsesti! Vreau sa fii din nou activa!
Mirela
Come on baby!
IreneCAM spune:
Mirelus, imi pare rau pt z1. Tin pumnii sa fie bine luna asta si sa nu mai plece sotul in deplasari.Ai grija de tine
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
alinushca spune:
Mirelusha, uiuiui, asa e ca la tine sotul a cam foat plecat taman cand nu prea trebuia... spune-i si tu sa faca ce face si sa stea pe-acasa cand e momentul propice ca eu te astept. Nu plec nicaieri fara tine! Iar eu... nu cred ca este cu ochishori, am eu asa un sentiment, desi noi teoretic am prestat la tzanc.
IreneCAM, ce faci? Vezi ca daca nu ai ticker mi-e mai greu sa disting pe unde te afli?
Cristi74, nici eu nu stiu ... despre chestia asta cu raceala la ovare. Iti dai seama ? suntem femei si habar nu avem cum e . intr-un fel e bine ca inseamna ca nici tu nici eu nu amavut probleme pana acum. Dar pe de cealalta parte nu e bine ca nu stiu cum sa interpretez ce simt. Ne mai docomentam. Tu cum stai?
Michelle, si eu as vrea sa redevii activa. Grupuletzul nostru este mai gol fara tine!!! I want you back!
Irda, sa inteleg ca ti-ai recuperat aparatul foto si ca acum nu o sa mai intri cu lunile pe aici ? Te rog ai mai multa grija cu terenul. Sa fii imbracata bine-bine. Cum zicea Ale, suntem chiar closti cand ramanem. Trebuie sa tinem cald la ousor! Si sa nu faci prea mult efort ca nu e deloc bun!
danangie, ce a zis sotul tau cand i-ai dat vestea? Cum te mai simti? pete mai este ?
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
irinabobe spune:
IRDA SI DANA FELICITARI!!! sa dea D-zeu a va tineti cat mai repede minunile in brate! asa ma bucur sa vad ca lunile astea au fost cu noroc. sunt o groaza de gravidute pe aici. ma bucur din suflet pentru voi mai ales ca faceti parte dintre fetele vechi si stiu de cat timp incercati, asa ca era si cazul sa veniti cu o veste buna.
deci acu urmeaza michelle sigur e randu ei, sta pe faza si o astept la cotitura ca la ea tre sa iasa sigur cu tripleti dupa atata asteptare.
Flavia pup dintosu mic, i pe dominic. ma bucur ca s-a acomodat la gradi. bafta sotului tau la interviu. si eu am maine 2 interviuri si mai ales intr-unul dintre ele imi pun mari sperante ca ar fi interviul final am mai avut 2.
in rest eu luna asta nu am prea prestat, nici macar nu prea stiu in ce zi sunt dar probabil aproape de cm ca eram dupa mirela, asa ca mirela te urmez indeaproape si imi pare rau pt z1.
eu miercuri as avea o programare la silviu predoi, am inteles ca e bun pe infertilitate insa nu sunt sigura ca ajung, mai ales ca am cam capatat frica de dr si eco. cand am citit ce a patit ingerasa am realizat ca nici eu nu am mai fost la eco dupa av menstrual si bineinteles ca ma luara si pe mine toate durerile , i ma gandec iar daca am si io vreo infectie, sau inechie sau cine stie ce dreaq, asa ca prevad ca nu imi fac curaj sa ajung la dr, deci daca cineva e interesat de programare cred ca o voi ceda.
myry pupici multi si ai grija de bebe.
va pup pe toate fetelor si o saptamana buna!
irlandeza spune:
Irda si Dana, felicitari pt. testele pozitive.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 28+