*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Fetelor eu sunt ingrijorata rau de tot. Sau poate am un inceput de paranoia

Saptamana trecuta bebelina s-a miscat foarte mult. Saptamana asta aproape deloc. Cand spun aproape deloc... zic de fapt ca am simtit niste balonase, ca la inceput. Fata de ceea ce am simtit saptamana trecuta acum pot sa spun ca nu simt mai nimic... zero.

Sunt tare ingrijorata si nu stiu daca e normal sau nu. Sa ma duc la doctor luni?

Am aflat si ca nu am voie sa dorm pe spate dupa 20 de saptamani. Voi mai dormiti pe spate? Nu de alta dar eu ma simt foarte comod pe spate si pe dreapta. Pe stanga nu prea pot dormi.

Ajutati-ma cu un sfat... caci innebunesc de tot si cred ca luni merg la doctor, ca nu mai rezist. Trebuie sa stiu ce se intampla cu copila mea.

Monica-Matz 24+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ereena...eu sunt in toate pozele...am fost bruneta..apoi..la nunta ..de fapt pana in nunta (2005)...am incercat sa ma fac blonda..ma rog...satena mai deschis..dar..nu am avut timp suficient..si..eram asa..intre culori..intre timp..mi-a iesit si blondul...am sa incerc sa caut poze mai recente cu mine..:)
Daca le vezi..pe astea mai recente...sigur nu ma mai recunosti..chiar deloc..
Noi..avem probleme cu colul...cam de vreo sapt..este scurtat..de la 54 la 30..stiu ca se poate si mai scurt..numai ca..dna dr mi-a zis ca trebuie sa evitam inrautatirea situatiei...asa ca..stam vreo 14 zile la pat...Stiti ce pb am eu...totusi..stand in pat ca o serpoaica/./...tot am contractii..nedureroase..ce-i drept..numai ca...ma gandesc ca si astea sunt periculoase..Iau si no spa si magne b6..dar..tot mai am asa..o contractie doua pe zi..
Voi cum va simtiti de cand stati la pat?

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

Matgravidutz...stii cum o fac eu pe Stefi sa miste...beau multa apa..sau suc..de citrice..de lamaie in special..sau lapte..oricum..ceva ce imi place..apoi stau la orizontala..iar ea..incepe sa jubileze...
Nu cred ca e cazul sa intri in oanica..eu dupa ce a inceput sa se miste..am avut o perioada in care..nu mai simteam mai nimik...si in fiecare seara ma rugam de ea sa miste..macar un pic..sa pot sa ma culc si eu linistita..
Te inteleg perfect...si daca tu simti ca o vizita la dr te poate linisti..mai bine te duci..ca nu e bine sa stai asa..cu frica in san..
Incearca sa bei mult..poate da rezultate

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Alina, sa stii ca o sa incerc...
Daca azi si maine nu simt nimic... merg la doctor.

Monica-Matz 24+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput

Am pus niste poze mai recente..nu suntem in tzol de gala..dar..sunt ok..:)

www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Monica_matz, poti incerca cu niste ciocolata, dupa ce papi cateva bucatele de ciocolata te asezi in pat si vezi daca o agita sau nu.

Cat despre dormitul pe spate si eu mai dorm. Pana la 22 de saptamani aproape ca nu se cunostea burtica si dormeam fara nici o problema pe spate, acum insa imi e mai greu pt ca simt ca apasa burtica si am impresia ca il presez pe bebe.

Oricum stai linistita ca si bebeii au perioade si perioade, ca sunt si ei omuletzi mici

Pentru linistea ta, insa, du-te la control daca de asta ai nevoie ca sa stai linistita si impacata.

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

ma speriati .. col scurt la 30 mm .... eu la ultima ecografie avea 29mm, l-am intrebat pe dr si mi-a spus ca e ok .. nu stiu ce sa mai zic ..

in legatura cu miscarile lui bb, sa stii ca si bebelina mea are zile si zile .. cand e ff activa si ma boxeaza, cand e ff lenesa si abia o simt .. odata chiar vroiam sa ma duc la dr de urgenta .. dr mi-a spus .. si bebei sunt ca toti oamenii cand au zile pline de energie, cand nu au nici un chef ... eu spun sa nu-ti faci griji ..

pupici

28

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor,

HAI ROMANIA! SPER SA-I BATEM PE OLANDEZII AIA!!

pupici

28

http://www.flickr.com/photos/14096542@N05/

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Buna seara fetele si HAI ROMANIA!!

cred ca daca nu era vremea asta de kk, eram pe stadion!! chiar si azi mi-au trecut prin fata ochilor si manutelor niste bilete, dar cu ploaia asta nu m-am riscat...

Monica-matz, au si ei zilele lor... ti-au zis fetele bine, mancarica tip ciocolata, pepsi etc, il agita. oricum, daca e vreo problema cu bebe, crede-ma ca organismul tau isi da seama (apar dureri, etc) si nu dureaza o saptamana... cel putin eu asa stiu.

fetele consemnate la domiciliu, putere, rabdare si semninte, ca pentru bebe merita sa facem multe si in fond de-aia avem si forumul, sa nu spuneti ca stati chiar degeaba!! va pupic!!

Gatta, nu am mai apucat sa te intreb cum s-a vazut serialul? Oricum si mie mi-a placut oferta ceea cu 1700 ron! multe si de odata!!

azi am cules ceva din bolta de la curte si nu prea pot trece pe must, deja sunt balonata si stricata, mi-e ca o fac chiar lata. plus ca anul asta nici din vin nu voi bea, m-am imbatat cu mirosuri.

deci, hai romania!!

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Chiar asa..Hai Romania!
Ellenuta...nici eu nu stiu ce sa zic cu colul asta..sunt ginecologi si ginecologi...depinde de multe decizia lor de a recomanda repaosul la pat...daca e centrat si moale...nu e bine..si..daca a fost mai lung..si s-a scurtat in urma contractiilor..iar nu e bine...Trebuie sa avem incredere in ginecologul nostru ca ia decizii bune pentru bebe..asa ca..daca el a zis ca e ok..e ok..probabil ca..stie el mai bine.
Hai ca-i batem pe olandezi!!

www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput