*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Draga Roxana, nu stiu ce sa spun in legatura cu respectiva problema si medicamentul acela...
Nu pot decat sa-ti spun ca sunt alaturi de tine. Ma rog pentru voi si tu trebuie sa fii increzatoare ca totul va fi bine !!!!
Poate ar trebui sa repeti si analiza respectiva... Eventual in alta parte... Eu am avut experienta unui rezultat gresit la o analiz#259;... Stiu cum este cand simti ca toata lumea se prabuseste in jurul tau.Incearca sa fii linistita ca sa nu-i faci rau bebelusei tale si urmeaza sfaturile medicului.

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Salutare zuzici
N-am apucat sa citesc din urma, dar promit sa recuperez!
Ginette imi pare rau ca ai probleme, dar poate se rezolva cumva! Multa sanatate

Am sunat la dr ginecolog, ca azi tre sa-mi prelungeasca CM-ul si a zis ca tre' sa-mi faca internare si sa merg peste noapte la spital Nu vreau sa stau la spitaaaaallll Pana acum zicea ca-mi face internare pt 2 zile, dar fictiva, sa nu trebuiasca sa stau, dar acum a zis ca nu are cum sa faca altfel M-am suparat rau de tot! Poate iau ceva microbi de prin spital sau se urca gandacii pe mineee ( ca sunt).

28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

La ce spital esti? Eu sunt la Giuleti si sunt deja la a patra internae pt CM. Eu prefer sa raman o noapte pt ca mi se fac toate analizele sange urina eco si mai am timp sa il intreb pe doctor inca 200 de chestii pe care le am pe creier.Dar acolo conditiile sunt super ok , fara mergatori ,apa calda ,aer cinditionat au chiar si sala de mese pr fiecare salon ,unele au frigider altele tv, deci nu te poti plange sincer. Eu sunt din giurgiu si tre sa stau ca sa imi iau si rezultatul analizelor a doua zi dimineata dar tipele din bucuresti rezolva cu 50 lei cu asistenta sefa pt ca ea e cea care da CM si retetele .De ce nu incerci?

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multumesc Laura Ioana si Laura_D,

Mai am putin si o sa clachez; am citit pe forumuri niste cazuri cu sarcini oprite din evolutie in sapt 24, cu complicatii ....

La dr. meu o s-ajung joi (ca nu are cand sa ma primesca).

Analizele de anticoagulare (cu rezultatea cat decat sigure) se fac la Coltea si la Fundeni; dar nu stiu, daca pot sa ma duc la Fundeni, pur si simplu, si sa le zica ca "vreau si eu sa fac niste analize"

Simt ca toata povestea sta este ca o pedeapsa ca m-am simtit asa bine pana acum

Roxana 28+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Fetelor , daca mai citesc o singura poveste ca cea a monicai din giurgiu ,si asa sunt hipertensiva...............mi-a luat 30 min sa citesc tot pt ca am plans continuu .......... cand am fost internata la Giulesti , ne vaitam si noi cum ca or injectiile ,ca e urat sa stai in spital ,Era o asistenta tare draguta acolo care intr-o tura de noapte a stat cu noi in salon ceva ore si ne-a povetit de cate femei lupta sa pastreze un bb .Una dintre ele ne-a povestit ca a fost internat de pe la 4 luni si i s-au facut injectii non stop unori chair si la 2 ore. Deci la un calcul usor sigur a primit peste 500 e intepaturi si nu a zis absolut nimic ..... Doamne fereste de orice probleme legate de sarcina , ma rog pentru fiecare dintre noi sa trecem peste micile sau marile probleme pe care le intampinam si cu multa credinta in Dumnezeu dar mai ales cu exmplul unor femei ca monica
Multa sanatate

http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ginette gandeste pozitiv , te rog mult .
Tu esti deja intrata in saptamana 29 si ai iesit din zona de risc maxim , maine poimaine se fac 32 - 36 si atunci bebelusa e ok chiar de s-ar naste prematur ( ceea ce nu e cazul la tine ).
Pentru Fundeni iti trebuie sigur trimitere de la medicul de familie . Pentru Coltea nu stiu .
Parca si Medlife sau Medicover face analiza asta .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!

Ginette, stai linistita, nu te mai gandi la sarcinile oprite in evolutie la 24 de sapt ca nu e cazul! Tu ai de-acum 28, si cu fiecare zi care trece sansele de a se termina totul foarte bine sunt tot mai mari. In plus gandeste-te ca bebe are de-acum plamanasii aproape ok si ca chiar daca Doamne fereste s-ar intampla ceva acum, sunt sanse ffff mari de supravietuire. Tu trebuie sa fii optimista, sa strangi din dinti si sa iei fiecare zi ca pe o victorie! Sunt exemple de fete care au trecut peste asta, asa cum ti-a spus si Lala, curaj, o sa fie bine, noi suntem alaturi de tine!

Miri_mik, multumesc de aprecieri, de fapt eu sunt o narcicista dupa cum se vede si din poze....

Laura_Ioana, capul sus! O sa fie bine. oricum la groaza de gandaci nu cred ca ma intreci pe mine care incep sa plang si fac crize de isterie atunci cand vad unul. Pot "trai! f bine inconjurata de paianjeni, soareci, sobolani, dar cand vad un gandac negru mor! dar ce nu facem noi pt bebe!

Azi la mine e prima zi oficiala de concediu prenatal si e asa de bine! Ma rog, tinand cont ca muncitorii inca misuna pe langa mine in corpul celalalt de casa si ca trebuie sa o iau pe afara ca sa ajung la baie si la bucatarie... si ca de aseara nu prea am aer, de fapt nu am aproape deloc si ca trebuie sa fac de mancare pt trei insi in plus... si... mai vreti ceva? Hai ca nu ma mai plang. Poate de saptamana viitoare o sa pot sa imi vad si eu de mine, sa ma plimb, sa hoinaresc prin magazine si prin parc si sa stiu ca am acasa totul ok!

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Multumesc Lala_D pt sustinere

La Coltea am tel de la Clinica de Hematologie si m-am programat singura. La Fundeni nu stiu dak merge schema; trimitere de la Dr. de familie sau de la ginecolog?

Am mai citit tot felul de cazuri pe net, de ti se zburleste paru'n cap.

Mi-am facut o programare la Tutunaru (la cabinetul lui) sa vad ce zice si el; ma duc joi sa vorbesc cu dr meu si miercuri (24.10) ma duc sa vad ce zice si Tutunaru.

Roxana 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ereena eu sunt in Piatra Neamt si aici ma internez. Spitalul nostru e jalnic cu mobilierul de pe timpuri si cu aceeasi lenjerie! Ce sa mai zic de alte facilitati...televizoare? Hmmm...nici vorba! Vorba ta: o sa-mi faca dimineata niste analize, macar asta sa-mi fie de folos! Ca dr mea de familie a zis ca nu-mi mai trebuie analize, pana in luna dinaintea nasterii cand tre sa fac dinalea pt cezariana.
Eu am luat deja legatura cu 2 firme de recoltare celule stem: cordblood center si cryo-save. Cei de la cryo-save mi-au trimis mail cu amanunte (cu contractul, cred, inca nu am verificat, dar m-a sunat un tip si mi-a raspuns la intrebari), le trimit pe mail-ul comun, daca sunteti interesate.

28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Multumesc Angi,

Asa incerc si eu sa ma incurajez: ca am intrat in 29 de spat si bubu misca cam la juma de ora; eu consider ca este OK dak se "plimba" prin burta mea (si prefer sa ma bombardeze pe mine, ca stiu ca asa e Ok).

Dar stii cum e: cand iti intra ceva in cap, mai greu sa scoti.

Apreciez foarte mult ca sunteti langa mine.

Roxana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Stimate zuze,
rog scuzati intruziunea; va scriu in speranta ca voi putea obtine de la voi ceva directii despre cum ajung la un anume cabinet. Miercuri am programare la Dr Herghelegiu pt prima data, la un cabinet mai nou, CM dr Frunza Michaela. Pe google n-am gasit adresa, in schimb a reiesit ca voi ati fi avut o discutie despre asta. Si inca o intrebare: cam cat costa o echo la dr Herghelegiu, si daca trebuie sa ii mai dau si lui "cadou" separat (si cat).

Va muiltumesc anticipat.

sovi 12+ saptamani
pozici

Mergi la inceput