*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Fetelor eu din fire bat la usa pana se deschide! Asa ca va rog mai largiti lista cu un intro:
Ceska, DN 07.01.1977, UM 05.04.2007, DNP 10.01.2008
baietel -Benjamin, sapt 27+3
Cam atat si multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!!

aurel_cris (aurelia sau cristina??) bine ai venit la odisee, si sper sa fi trecut de greul problemelor!!

virgo, bine ca esti bine, si ca a fost doar sperietura!! dar ai grija de tine, oricum.

poate reluam campania de depunere a datelor pe mailul comun!!

Lala 20, hai ca termini repede cu renovarile si scapi de socrela! rabdare si calm iti doresc!!

Laura_dimitris, te inteleg cu dan diaconescu, cand asta vara am stat vreo 2 saptamani la o matusa prin bucurestii noi fan otv sau ce tv o mai fi si aia, m-a tinut in permanenta la curent cu cazul gemenelor care se spanzurasera nu mai stiu pe unde si cu elevul si profa de romana, si eu ii zambeam frumos... pana la urma i-am spus ca sunt gravida si povestile triste nu imi fac foarte bine, si m-a mai lasat si povesteam mai bine istoria familiei ..

carmen e ai grija cu gripa, sa nu faci febra, mai bine da-i cu un paracetamol inainte de culcare, ca sa stii o treaba. asta pe langa ceaiuri, frectii, miere, lamaie.

fetele, azi mi-a fost facuta prima pictare de burtica, rezultatul e www.flickr.com/photos/monicu/1569607177/in/photostream/" target="_blank"> aici, dar e abia prima incercare, aveti rabdare cu noi!!

va pupic si pe maine, ca mi-e un somn....

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Honey brichetica am pus-o acolo ca sa se vada cat de mici sunt adidasii! Nu m-am gandit ca se pot face alte asocieri! asa e, puteam gasi si eu un alt punct de reper...

Si daca tot ma plictiseam, aveti aici si poze noi cu mami facute in seara asta de tati: http://family.webshots.com/photo/2659229830065968642QVChIk

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Moni, super burtica ta pictata!!! Se pare ca in seara asta pe amandoua ne-a apucat fotografiatul!

Ceska, te trec eu pe listutza dar imi era asa o leneeeee!!!! Ca trebuie sa ma loghez cu userul comun si alea alea... dar o fac.

Gata, te-am trecut pe listutza! Cand m-am logat pe userul comun am primit PM de la stancutza (fata cu stelutele ) care cerea sa fie trecuta si ea pe listutza. probabil s-a suparat ca nu a citit nimeni mesajul.

Stancutza te rugam pe aceasta cale sa ne postezi aici datele tale, adica ultima menstruatie, data de nastere si data probabila a nasterii ca in PM nu erau datele complete si in pluc daca postezi aici e mai probabil sa ti le vada vreo fata care are timpul necesar sa completeze listutza. Si oricum trebuie rabdare ca in ritmul in care se scrie aici si mai ales cum toata lumea e la birou (mai putin eu de-acum inainte ) se poate sa mai dureze, fara suparare.... Uite, Ceska saracutza de cand se tot roaga sa o trecem pe listutza...

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by docdecap

Gatta, nu am mai apucat sa te intreb cum s-a vazut serialul? Oricum si mie mi-a placut oferta ceea cu 1700 ron! multe si de odata!!

Monica , inca vad episoadele pe care le am salvate pe disc , n-am ajuns la cele de pe dvd-urile pe care mi le-ai dat. Poate , dupa ce intru in prenatal , voi avea timp sa ma uit mai des la Gray's. Oricum , inca odata saru'mana pt ele

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu duminica nu spal...in rest doar daca este urgent.

24+

Mergi la inceput

eu duminica nu spal...in rest doar daca este urgent.

24+

Mergi la inceput

fetelor, eu am un stres...am deja un kg in plus fata de ziua in care am aflat ca-s gravi...ar suna bine daca acum 7 sapt n-as fi avut cu 4.5 kg mai putin...la 3 kg pe luna ma astept sa mai pun macar 9 si e un dezastru ca eu si-asa sunt supraponderala...rau e ca-mi vine sa mananc de pofta...acush vreau zacusca acush vreau gem de gutui...intr-o dimineata pofteam oua si tocmai suna mama la usa si avea in traista oua fierte pt Ozi...
e ciudat ca la prima sarcina n-am poftit asa de violent!
aaa! ce-am observat: dak stau picior peste picior ma doare in dumneaei de nu ma pot desclesta la loc...

24+

Mergi la inceput

Virgo , bine ca e totul OK ...ma cam speriasem.

Matgravidut , asteptam vesti despre bebelina ta extrem de linistita...da-ne de veste cand se trezeste.

Eu cu sotzul ne-am amuzat copios in seara asta pe seama miscarilor piticei ...in timp ce ungeam burtica cu crema , ea facea un balet de mama-mama , se misca toata burta de la dreapta la stanga , apoi iesea o galma langa buric...cred ca am mancat cam mult azi si i-am diminuat spatiul locativ si incearca sa-si faca loc.

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor, eu am un stres...am deja un kg in plus fata de ziua in care am aflat ca-s gravi...ar suna bine daca acum 7 sapt n-as fi avut cu 4.5 kg mai putin...la 3 kg pe luna ma astept sa mai pun macar 9 si e un dezastru ca eu si-asa sunt supraponderala...rau e ca-mi vine sa mananc de pofta...acush vreau zacusca acush vreau gem de gutui...intr-o dimineata pofteam oua si tocmai suna mama la usa si avea in traista oua fierte pt Ozi...
e ciudat ca la prima sarcina n-am poftit asa de violent!
aaa! ce-am observat: dak stau picior peste picior ma doare in dumneaei de nu ma pot desclesta la loc...

24+

Mai Gratiela , tu numai supraponderala nu esti...hai fi serioasa ca arati f. bine ! Si 12 kg puse in toata sarcina eu zic ca nu e rau deloc.Eu am pus 12 pana acum .

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput