*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , eu as vrea sa ajung cat de curand la ginecolog , am o scurgere galbena foarte abundenta , fara mancarimi , care astazi s-a transformat in maro deschis ... e fluida si nelipicioasa . Si nu stiu ce-i .

De asemenea , nu inteleg de ce burtika mea nu mai creste , cat am fost in Romania abia ma mai incapeau pantalonii , acum ... pauza ! Stie cineva vreun tabel cu dimensiunile burticii la varsta asta ? Please !

virgo -nu mai astepta pana stiu eu cand sa ajungi la ginecolog.In conditiile de mai sus,trebuie sa te pregatesti si sa fugi la spital chiar acum.Iti sunt alaturi cu inima si ma rog ca totul sa fie bine.

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alinaatudor, si noua ne-a placut f. mult. Sotul a zis ca nu mai conteaza cat costa, alesesem inainte unul de 500 euro, dar cand l-am vazut pe asta n-a mai contat pretul. Mai ales ca mai vrem un bebe si speram sa ne tine si la celalalt.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara fetelor!
Este a treia oara cand ma pregatesc sa va scriu si eu cate ceva... Sper sa nu o ia iar razna serverul ....

Vreau sa le urez bun venit noilor colege: Ccris, Jelimoni, Venera si Ramo27 !

LalaD, felicitari pentru bebe voinicel !!! Ce lungime ti-a spus ca are colul ?

Gatta, carmen, cum va mai simtit cu raceala asta nenorocita ? Sanatate multa!!
Gatta, imi place la nebunie pachetul promotional de la cam pe care ni l-ai aratat. Si cred ca este super pretul de 1700 !!! Tare ce mi-as lua si eu... Dar ce sa fac cu caruciorul pe care-l am deja ?!

Irlandeza, mi "s-au scurs ochii" si dupa caruciorul ales de tine!! Foarte chic !!
Fetelor daca mai vad multe fotografii cu carucioare si va mai aud/citesc vorbind de ele ... cred ca ma duc cu un ciocan la caruciorul vechi, ii rup o roata si apoi pot linistita sa-mi caut si eu carucior nou....

Angi, cumplita experienta cu statul la politie la declarat accidentul... Nu stiu cum o fi la Constanta, dar la Bucuresti sunt niste cozi fantastice de masini si oameni... presupun ca nu departe de bucuresti ca doar traim cu totii in romania...

Pe mine ma doare stomacul infiorator de tare. M-as strange de durere dar nu mai pot din cauza burticii... Am mancat cam multe chestii si cred ca ma paste sau am deja o indigestie...

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

elenuta si cesca77 mersi mult am cautat si eu pe net si am gasit o clinica in timisoara, insa as opta mai mult pt cea din cj elena...mi-e mai aproape,maine sun sa-mi trimita si mie niste contracte si o sa discut si cu doctorul meu sapt asta.
nu stiu cum a fost duminica asta pt voi dar eu am fost tare tare deprimata si singurica!!apropo...voi aveti parte de atentie mai speciala de cand sunteti gravidute??eu ma asteptam la ceva schimbari da vad ca nimic...din partea nimanui..hmm oi fi vazut prea multe filme..:))
vad ca scrieti nu gluma...abia tine omul pasul cu voi
in leg cu miscarile lui bebe eu sunt fff bucuroasa ca aproape in fiecare ora imi da una...
va pup si o saptamana usoara la toate

poze nunta, burtica
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/0Sa9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Vorbeatzi de politzie si de stat la coada??

Am gasit geamul dreapta fatza spart la masina. Probabil au vrut sa fure cd-ul ca altceva de valoare nu am in masina. Dar no chance. Nu se mai potriveste la niciun alt model de masina decat tot la golf.Si in plus putea fi scos numai daca rupeau bordul.
Asa ca maine...am program prelungit la politzie.
URASC HOTZII!!!

23+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Doamne, dar vad ca aveti "noroc" nu gluma cu masinile.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vai, Shose, ce rau imi pare ca ai patit-o si tu! A fost groaznic, trei ore sa stai in picioare acolo, aglomeratie si toata lumea nervoasa si obosita. Mai era o graviduta acolo, cu burta un pic mai mare decat a mea...

Irlandeza, super caruciorul, imi place tare mult. Laura_dimitris, asa, fa-i felul vechiului carucior si ia unul nou!

Fetelor, mi-a promis sotul ca ma aduce in decembrie la Baby Expo!!! Poate o punem de-o intalneala cu ocazia asta. Eu voi mai avea putin inainte de nastere! Dar vreau neaparat o plimbarica!

Pupici,
Angelique 29+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

shose, sunt alaturi de tine!

in plus mai sunt si unii prosti facuti gramada, iti fac paguba chiar degeaba, stiu parbriz de Clio spart pentru un nokia 3310. te ia cu tensiune, frate!!

Numai cumnata-miu a fost super tare, s-a trezit fara parbriz, pe care il scosesera si il pusesera in gradina blocului, sa ii ia casetofonul. Intra baiatul in masina si maaama, ce bine se vede! ce clar!! evident, fara parbriz... macar a putut sa si-l puna la loc, fiind scos intreg si cu grija!

of-of, nu zic ca in alte parti e mai bine, ma gandesc cu groaza cand vom intra si noi in vria armelor de foc..

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Gina M

quote:
Originally posted by virgo

Fetelor , eu as vrea sa ajung cat de curand la ginecolog , am o scurgere galbena foarte abundenta , fara mancarimi , care astazi s-a transformat in maro deschis ... e fluida si nelipicioasa . Si nu stiu ce-i .

De asemenea , nu inteleg de ce burtika mea nu mai creste , cat am fost in Romania abia ma mai incapeau pantalonii , acum ... pauza ! Stie cineva vreun tabel cu dimensiunile burticii la varsta asta ? Please !

virgo -nu mai astepta pana stiu eu cand sa ajungi la ginecolog.In conditiile de mai sus,trebuie sa te pregatesti si sa fugi la spital chiar acum.Iti sunt alaturi cu inima si ma rog ca totul sa fie bine.

My Baby Development29+

Virgo nu sta asa , te rog eu mult .
Mergi de urgenta la medic , nu e chiar normala o astfel de secretie .
Poate fi si lichid nu doar o infectie.
Bafta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura D nu mi-a spus ce lungime are colul doar " lung si inchis".
La ultima masuratoare avea 4,5 cm acum nu stiu cat mai este .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput