Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by dandusa

www.bebeplanet.ro/magazin/trusoul-bebelusului/carucioare-2.html?limit=5&limitstart=0&orderby=product_name" target="_blank">pentru clatit ochii,mie-mi curg deja balele la citeva...
sa aveti abdare...,27 de pagini...,merita...

Sa ma ierte D-zeu, ca-s femeie maritata.. atata vorbit de pompieri, eu am crezut ca-s 27 de pagini cu pompieri....
na...ma autoflagelez ...sa nu ma mai gandesc la pompieru musculos cu ochi patrunzatori care-or linistit-o pe Donia

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

...jur c-asa am crezut si io

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia,
te invit pe canapeaua mea pufoasa...la un pahar cu laptic cald ,hai sa stam impreuna si sa dezbatem problema...,
nu crezi ca te-a simtit suparata?
nu crezi ca stie ca atunci cind pleca tati...,tie iti este teama de cum te vei descurca...?
din cele spuse de tine,m-am gindit ca asta ar fi...,te simte...si atunci nu pierde nici o ocazie sa-ti arate cine este seful...
acum citeva zile cineva zicea ceva de genul ca bebelusul nu papa si nu se lasa,tocmai ca sa arate cine este seful...,cam asta o vrea si Oana sa arate..."a plecat tati...,acum eu comand..."
incearca sa-i arati ca esti stapina pe situatie...
cam asta am simtit si eu cind a plecat Claudiu...,chiar si cind muncea in tara dar de noapte...,de fiecare data cind se apropia seara...,simteam ca mor...,parca nu mai aveam miini sau picioare...,ma simteam neajutorata si singura...,foarte singura...,acum m-am obisnuit...,ma simt "stilpul familiei"...,pentru ca el imi tot spune chestia asta in fiecare seara...,la inceput zimbeam...,acum am inceput s-o cred...,asadar voi lua masuri in consecinta...

ps:gindeste-te in timp ce-ti bei lapticul cald...si...adauga si putina miere...,te va linisti pe loc...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by asiza

quote:

quote:

www.bebeplanet.ro/magazin/trusoul-bebelusului/carucioare-2.html?limit=5&limitstart=0&orderby=product_name" target="_blank">pentru clatit ochii,mie-mi curg deja balele la citeva...

Sa ma ierte D-zeu, ca-s femeie maritata.. atata vorbit de pompieri, eu am crezut ca-s 27 de pagini cu pompieri....
na...ma autoflagelez ...sa nu ma mai gandesc la pompieru musculos cu ochi patrunzatori care-or linistit-o pe Donia

Na ia si tu d'aici

Mergi la inceput

quote:

quote:

si daca esti maritata,ce?,doar iti clateai si tu ochii...

Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

bravo cuscra,imi place de tine...

Mergi la inceput

Am uitat sa ma dau mare: m-a invitat sotu la restaurant Foster Hollywood. Boooon, hranesc pruncu si mergem, da' bineinteles ca Dani nu papa nici jumatate..ca cica nu papam bine, nis reciti, ro0su-n gat sau mai stiu yo ce... Ajungem la restaurant si smecherelu meu intinde mana sa-mi ia din farfurie cartofi prajiti...sa vedeti voi mama de batuta. Adica cum? bunatate de vitica cu verdeturi selecte alese de propria mamica sunt refuzate si croampele celea fripte(in prealabil congelate, precis) is mai apetisante pt fiimiu? Mi-a ranit orgoliul pur si simplu!

PS L-am lasat sa ia unul sa vad daca-l papa sau doar se joaca. L-a moflait tot si a mai vrut. Am facut pe suparata si i-am scos biscuitele adecvat varstei. Sác!

Mergi la inceput

quote:

si daca esti maritata,ce?,doar iti clateai si tu ochii...

Dac-ai stii tu ce curioasa m-a facut Donia... cat o fii de `indemanatic` pompierul daca a linistit-o numai din priviri...aia da talent!
Donia vrem poze cu pompieruuuuuuu

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=7qzR4o4BMNg&mode=related&search=Fat%20Cruise%20Drunken%20Idiot" target="_blank">special pentru Dbunny si Asiza...,cica in tinerete ar fi fost fireman...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Dia,
te invit pe canapeaua mea pufoasa...la un pahar cu laptic cald ,hai sa stam impreuna si sa dezbatem problema...,
nu crezi ca te-a simtit suparata?
nu crezi ca stie ca atunci cind pleca tati...,tie iti este teama de cum te vei descurca...?
din cele spuse de tine,m-am gindit ca asta ar fi...,te simte...si atunci nu pierde nici o ocazie sa-ti arate cine este seful...
acum citeva zile cineva zicea ceva de genul ca bebelusul nu papa si nu se lasa,tocmai ca sa arate cine este seful...,cam asta o vrea si Oana sa arate..."a plecat tati...,acum eu comand..."
incearca sa-i arati ca esti stapina pe situatie...
cam asta am simtit si eu cind a plecat Claudiu...,chiar si cind muncea in tara dar de noapte...,de fiecare data cind se apropia seara...,simteam ca mor...,parca nu mai aveam miini sau picioare...,ma simteam neajutorata si singura...,foarte singura...,acum m-am obisnuit...,ma simt "stilpul familiei"...,pentru ca el imi tot spune chestia asta in fiecare seara...,la inceput zimbeam...,acum am inceput s-o cred...,asadar voi lua masuri in consecinta...

ps:gindeste-te in timp ce-ti bei lapticul cald...si...adauga si putina miere...,te va linisti pe loc...

pfuuu... nu cred ca e asta, tocmai steteam si analizam acum ... mi-e groaza nu inceapa si ea cu muci si rosu in gat si alte cele [omulet care bate in lemn]... ca ieri a fost fff linistita, chiar molesita si a dormit f mult... parca nu era ea.... azi de abia a dormit o ora toata ziua -asta e una din cauzele agitatiei, si schimbarea rutinei de la culcare - asta e alta cauza... si in plus, a lipsit tati.... dar agitatia a inceput inainte de a-si da seama ca nu vine tati, de dupa amiaza... nici la plimbare n-am putut sta, ca nu vroia nici in carucior, nici in brate, nici de mana, nici in frunze, nici pe leagan, nici pe tobogan, nici leganata, nici alintata, nici, nici .... nimic nu i-a fost pe plac, pur si simplu maraia si plangea intruna... si daca reuseam s-o fac sa rada, in 5 minute o apuca plansul... of, saraca .... ceva o supara, clar... si lipsa lui taica-sau probabil i-a pus capac... pe mine nu m-a simtit decat obosita cel mult ... chiar nu-mi faceam probleme ca suntem singure, ca e vorba doar de 2 zile si m-am gandit ca trec repede .... sper ca maine sa fie mai ok... si sper ca maraiala asta e de la alti dinti si nu de la vreo raceala/viroza brrrrrrrrrrrr ... dandusa, merci de incurajari, deja sunt mai bine

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:

quote:

quote:

si eu tot pompieri credeam ca o sa vadnu mai pot de ras m-ati scos de pe fundul butoiului

editez: chiar ma gandeam de unde a luat Dandusa 27 pagini cu pompieri

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput