*** LA REDOUTE *** (56)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am dat o comanda la intamplare . Am vrut sa verific cardul de salarii de la ING, Visa Electron. Eram convinsa ca nu merge. Si a mers. Mi-a luat comanda, am primit confirmarea...totul ok! Vai de salariul meu, bietul!

Am luat: balerini (o prietena si i-a luat acum 1 an si atata mi i-a laudat!!!!) www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7268742&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=21&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pe negru

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5917417&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=24&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">fusta

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5769337&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=26&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">jeans masura 36 -38 s-au largit- si sper sa incap in 36 si sa nu se mai labarteze

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8190518&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=28&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">pull pe roz

Uite ca ma mai facui cu o comanda! Banii pe chargeback inca nu am apucat sa-i cheltuiesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346107&categoryid=23112374&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

am luat si eu geaca asta;e foarte frumoasa,cu observatia ca am comandat pe albastru si de fapt e un bleumarin aproape negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dimineata uitasem un plic in masina. Am fost acum si l-am luat. Sunt suparata foc. Era o pereche de pantaloni. Sunt nr. 38 si imi sunt mari (eu am 1.61 si 55 kg). Si sunt superbi.
Intereseaza pe cineva?

http://www.laredoute.fr/vente-jodphur-edeis-long-62-cm.aspx?productid=324104111&documentid=346107&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Am uitat sa spun ca sunt in carouri, culori ceva mai vii ca in poza.
Treceti-ma si pe mine la mica publicitate.
Sunt suparata rau!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Dimineata uitasem un plic in masina. Am fost acum si l-am luat. Sunt suparata foc. Era o pereche de pantaloni. Sunt nr. 38 si imi sunt mari (eu am 1.61 si 55 kg). Si sunt superbi.
Intereseaza pe cineva?

http://www.laredoute.fr/vente-jodphur-edeis-long-62-cm.aspx?productid=324104111&documentid=346107&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Am uitat sa spun ca sunt in carouri, culori ceva mai vii ca in poza.
Treceti-ma si pe mine la mica publicitate.
Sunt suparata rau!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

andreea eu de mult vreau sa iau pantalonii astia si tot nu le venea randul...eu am 58 de kile cred ca 59 de acum de la atata somn zi-mi daca sunt elastici si daca le poti face o poza ca vreau eu sa-i iau

claudia vb pe mess se rezolva doar exista curier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela.ro spune:

am dat o comanda pe 27 septembrie!prima!si nu am primit nimic.....poate cineva sa-mi dea o adresa de mail sa le scriu desteptilor astora de la La Redoute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mai ce zi de kkt!
sotzu la filmare, afara ploua, cupilu e plictisit, eu am de lucru shi..n-am bani pe card

rectific: cupilu a adormit de plictiseala.

Clau,ia zii tu mami cate kile ai? De iei tu blugi mas. 36??? Hmmm, eu am luat mereu tricourile 42/44 k mie imi plac mai largute, dar pantaloni nush ce sa zic, am niste blugi luati de la adolescente, pt inaltimea 168, sunt un pic lungi dar vin bine...Ia fa-ti tu pomana si masoara blugii aia care zici k s-au largit..talie si fund.

ma duc sa mut cupilu in patul lui, sa-mi pun un coniac si sa redutez nitzel. Apoi ma apuc de lucru...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

addya, blugii sunt 38. Initial am luat 40 si cadeau pe solduri. I-am facut cadou unei prietene. 38...alta viata. Purtabili. Dar ca orice blug se lasa. Revin, apoi cand ii speli dar dupa prima purtare iar se labarteaza. Astia la 6 euro daca tot scria ca sunt strech, m-am gandit ca au mai mult elasten. Macar sa-mi fie stramti si sa se lase apoi. P'aia labartati, nr.38, pot sa-i masor. Imediat!

PS. Nu mai sunt asa grasa ca in vara cand ne-am vazut noi, am mai slabit.

Mergi la inceput

Blugii 38 au 40 cm in talie si 50 pe solduri. Am masurat bine?

Edit: cele mai multe tepe redoutiste le-am luat la pantaloni. Ba mici ba mari. Nu ma mai bag decat la blugi si aia sa fie ieftini. Macar la 6 euro nu-mi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Eu am 96 cm in sold si blugii 38 imi vin taman vine.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabryela.ro

am dat o comanda pe 27 septembrie!prima!si nu am primit nimic.....poate cineva sa-mi dea o adresa de mail sa le scriu desteptilor astora de la La Redoute?

Degeaba le scrii. Iti vor spune sa astepti o luna.

Mergi la inceput