Criterii alegere aspirator
Am nevoie de un aspirator care sa faca fata la o casa de cam 300mp in care se aspira des, poate chiar zilnic.As vrea sa fie silentios si sa nu imprastie praful.
La ce trebuie sa ma uit cand il aleg?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Raspunsuri
shmily spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul asta... a, si daca poate cineva sa ma ajute si pe mine...
io am aspirator normal,simplu, cu sac de praf... as vrea sa imi iau unul cu filtru lavabil, sau cu filtrare in apa (nu vreau sa si spele)... ei, io nu am avut de unde sa ma interesez pana acum... si nu stiu cum e? tre sa schimbi filtrul ala asa cum schimbi sacul? sau e de-ajuns ca il golesti si il speli? luminati-ma si pe mine, macar sa stiu daca se merita... ca m-am saturat sa scutur praful din sacul astuia vechi
asi spune:
Shmily se pare ca nimeni nu stie.Sa stii ca si eu as prefera unul cu apa ca am inteles ca nu imprastie praful dar nu stiu cat rezita la o asa suprafta.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
xelanoimis spune:
Buna, eu am un Samsung cu recipient pentru praf si sistem ciclon si sunt multumita de el(putere de tragere, nu lasa praf,etc), dar nu am o suprafata atat de mare de curatat. Partea cu spalatul filtrului poate fi enervanta daca trebuie facuta foarte des. Ce imi place la modelul meu e filtru aditional pe maner, care se goleste si se curata foarte usor. In marea majoritate a cazurilor praful nici nu ajunge in canistra din aspirator si astfel spal foarte rar filtru interior care trebuie frecat efectiv cu periuta(partea enervanta).
Un alt lucru care conteaza este marimea lui. Cu cat e mai mic, cu atat mai bine, il manevrezi si il depozitezi mai usor. Eu am optat pentru modelul mai mare in ideea de a nu curata canistra foarte des si dupa experienta cu el nu era nevoie. Data viitoare voi lua in mod sigur modelul lor cel mai mic ;)
emaaimee spune:
si noi tot cu cyclone avem: uite de care http://www.lge.com/products/model/detail/v-kc902htm.jhtml
noi ne-am uitat sa aiba si firul lung, sa fie usor de manevrat pe scari, sa aiba furtunul din material rezistent(plastic dublat un pic cauciucat, unele aspiratoare au furtunul de plastic dublat cu un material ca pasla+cauciuc), nu plastic subtire care pocneste imediat. ce mia- placut la modelul pe care l-am luat noi e ca reuseste sa compacteze praful si cand il golim iese o tableta de praf, ca cele de pus in masina de spalat. adio praf inghitit la greu cand goleam aspiratorul sau schimbam sacul. are panou de comanda pe maner si se extinde manerul si nu mai stai aplecat/a deloc.
la ce ne-am ami uitat cand am cautat aspirator: sa aiba putere rezonabila, sa nu trebuiasca sa arunc praful in mijlocul operatiunii(deci capacitate de colectare praf un pic peste medie),peria sa fie mai mare ca sa aspir mai repede, etc.
ce tot povestesc de el si nu iau comision, am mai dat si o groaza de bani pe obect, da-i bun.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII