***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Monytza spune:
la fete!
Am intrat si eu rapid ca`mi era dor de voi..am citit mai mult in graba recunosc
...dar cand sa ma apuc se postat un mesaj mai consistent...s`a trezit moaca asta mica...
Am intrat totusi rapid sa va anuntz ca am pus poze mai recente cu albastrica....sunt la semnatura!Vizionare placuta!
Albastrica la 4 luni!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
carstea spune:
Andrada eu nu pot sa vad filmuletul cu masa.CELELALTE FILME MERG!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
piticasigogosica spune:
Buna
Va scriu si eu cu bebe in brate,cum altfel caci e lipit de mama lui
asa ca daca gresesc...oricum mai manan eu litere ![]()
Multumesc mult pt felicitari
si pentru sfaturi(Pepsi)
.Vad ca mamicile cu 2 bebei trec prin aceleasi probleme,inclusiv cu "tandreturile".Vorba voastra ,sa speram ca vor creste si se joaca impreuna...![]()
Cosmin vrea sa ma mance cu totul
e mortal sa-l vedeti cum se baga cu nasul in mine,abia mai respira,se impinge pur si simplu,chiuie de bucurie,tremura si deschide gurita sa ma muste...de drag,tipa,ma ciupeste,ma trage de bluza spre el....si eu nu mai pot
Eu am gasit sa fac ceva si pentru mine:masaj...e asa bine...ca sunt terminata de spate.In plus mai fac reflexo 1 data pe sapt si asta de mult timp...daca mai adaug manichiura,pedichiura si eipatul(dar asta doare)
Macar atat.
Joi fcaem 5 luni si-l voi cantari...sunt tare curioasa avand in veder ca mi-a rupt spatele si inca se trezeste noaptea la supt.In cepem si noi diversificarea,asa ca va intreb eu am cam uitat
:
-supica din ce se face initial ,cate legume si se da clara,un pic de gust si se mareste portia zilnic???
-morocovul o lingurita 1 zi,apoi 2,apoi cu mar????se pace piure din ele,combinate si cu ce fructe?cat se da initial?
-pot sa incep si cu supa si cu morcovul adica 1 zi si o zi???
Eu va tot aud ca bebeii vostrii papa mancare in toata regula,noi suntem inca la supt exclusiv.
Kay si eu am cautat aspiator de nas electric ,la helpnet casisem si era scump,dar nu am mai luat,o farmacista imi spusese ca avea reclamatii la el...inca mai avem ceva mucisori dar in tragem cui cea manuala.Eu am retineri cu batista sugarului.
Soniei
Va pupam 
piticasigogosica spune:
kay chiar ca intens 

monytza dragalasa foc albastrica
,semana leit cu taticu'.Si vad ca va place si voua albastrul
,se asorteaza cu ochisorii ei ![]()
Monytza spune:
Pitica
...da preferam albastrul...si in general culorile mai "de baieti"...nu stiu de ce..dar nu`mi place deloc sa o imbrac in roz pe Antonia...m`am plictisit de atata roz...toate hainele pe care le`a primit sunt roz...ce`as face dak i`as cumpara si eu la fel
Daca aveti timp...uitati si un videoclip de al Antoniei...destul de recent...e facut acum aproximativ o saptamana....se cearta cu taica`su nevoie mare
Antonia tzipa cu tati!
Albastrica la 4 luni!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
piticasigogosica spune:
Monytza dragut clipul,tati chiar ai stie limba ![]()
,nu ne traduce si noua?Am vazut ca zice un fel de mammmm...
Asa si Cosmin ma striga AMA sau MAMMMM ![]()
De ce o tineati cu caciulita,era frig in casa?Te inteb ca eu nu pun niciodata caiula in casa si nici lui Iris niciodata.
Alyna24 spune:
Kay, e o scumpete Sosonica!Ce mititica e!
Pitica, eu am inceput diversificarea la aprox 4 luni.Am inceput cu mar dar nu cate o ling pe zi si am crescut cantit.....i-am dat mai multe lingurite din prima(sucul), apoi i-am pus in bibe!I-am adaugat morcovelul la suc apoi usor pulpita de la mar!Apoi i-am introdus piersicuta cATE un pic....si cam intr-o luna sau 3 sapt deja papa mar+piersica+biscuite.Si ii place tare mult!
Apoi am inceput cu supica, direct zeama+morcovel pasat, si in fiecare zi ii mai adaugam cate o leguma pana am ajuns la pireu.Deja papam supita de vreo 3 sapt aproape si cred ca de sambata incepem si cu carnita!Dupa supica, i-am introdus banana pe care i-o dadeam cu branzica(acum e cam constipat, face cam tare si de cateva zile nu-i mai dau banana).
Sper ca te-am ajutat cu ceva!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Monytza, super tare albastrica voastra!Haioasa rau!
Asa ceva a zis si David o data acum 2 zile insa.....asteptam sa zica mai clar totusi!Albastrica deja a zis calumea:Mama.BRAVOOOOO!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Motannel spune:
Piticasigogosica, zici ca nasal clear de la bebesounds nu e chiar bun? Ella, help .... poate ne lamuresti tu ... merita banii ? Eu sunt pe punctul de a-l comanda .... ce zici?
Teodora are de cateva nopti greutati in respiratie fara a fi chiar racita, insa as vrea sa-i usurez respiratia!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Piticasigogosica, zici ca nasal clear de la bebesounds nu e chiar bun? Ella, help .... poate ne lamuresti tu ... merita banii ? Eu sunt pe punctul de a-l comanda .... ce zici?
Teodora are de cateva nopti greutati in respiratie fara a fi chiar racita, insa as vrea sa-i usurez respiratia!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel siTeodora Elena (07.05.07)
Noi folosim aspiratorul nazal si sunt multumita de el!L-am luat de la Farm.