***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri!Eram chiar ingrijorata ca nu se intoarce inca dar mai astept sa vedem important este ca e sanatos de intors se intoarce cand vrea el!
Io cu STEFAN sunt mai stressata de fel!Toata sarcina am facut CLEXANNE si mi-a fost frica sa nu-l pierd si am ramas asa stresata.Oricum voi reusiti sa ma "destrssati" si sa vad lucrurile altfel! Multumesc!!!!!!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cristinamaria, suflul poate sa apara si daca bebe creste prea mult si inima ramane in urma. de ex, fratele meu a crescut intr-o luna cam... 5-7 cm si facuse suflu... iar acum are 17, e ditamai baiatu, face sport de performanta si a inceput sa nu mai vina la mine ca se vede cu fete... bataie ce ii dau eu ! ah, si ieri am adormit cam... 15 min si v-am visat pe tine si pe Rares... nu stiu de ce, dar v-am visat. erati la munte si Rares statea in fundulet in masina si ii aratai muntii si ce mai era pe acolo !

oricum, nu e grav ! v-am mai zis ca eu am un prolaps de valva mitrala (sangele trece dintr-o parte in alta si invers) si n-am nimic ! am
intrebat medicul, nu e ereditar. va dati seama ca atunci cand am aflat de problemele Soniei primu gand afost ca am eu prolapsul si d`aia s-a "malformat"... da ce am eu e nici 1 la suta din cde are ea ! ce mai, am vrut copil special, am primit unu super-special care plange acum !!!

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Didialex, da, m-am intors la servici cand a implinit Ioana 4 luni. Am un program oarecum relaxat si stau la 5 minute de casa asa ca nu a fost mare problema.

Piticasigogosica, felicitari pentru primul dintisor!
Si eu cu doua galuscute si ceea ce pot sa spun e ca NU am solutii ...asa ca astept cu interes sa citesc ce au mai postat fetele cu 2 pitici acasa...:)))

Roxicucu, m-ai cam speriat. Maria la raceala de acum cateva saptamani nu a stat deloc sa ii scot mucisorii asa ca si acum are secretii in nas (de fapt spre gat) pe care nu pot sa i le scot. Cred ca ma duc la doctor ca sa ma linisteasca...

Ma duc sa citesc ce ati mai scris. Pupam mamici si pitici!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau fetele. Vai ce dor mi-a fost de voi. Sper ca nu m-ati uitat. Am revenit din concediu dar cu cititul sunt doar la capitolul 14, deci mai am de recuperat dar am intrat sa va spun cate ceva.
Am implinit pe 13 5 luni frumoase si superbe.Speram sa fie asa toata viata.Avem cam 6.500kg, si 62cm. Intre timp ne-am vaccinat fara prea multe efecte secundare. Suntem in general foarte ok amandoua. Avem o singura problemuta de vreo saptamana face KK foarte apos. O fi de la schimbarea aerului sau e de la altceva?! Nu a papat decat laptic de la mine deci???????????????????Ce sa fac, sa-i dau ceva sau sa astept sa treaca de la sine?
Cama tat pentru moment , am mancarea pe foc, mai revin .
Pupici multiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Am papat si noi 2 piersicute cu 2 biscuiti(140 gr).
Aseara ne-am cantarit si avem 7000 gr la 5 luni si 3 sapt.

Andrada, tu dupa ce-i dai sa pape fructe sau supica , ii dai imediat lapte?David papa abia dupa cel putin 2 ore laptic.

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">LA MULTI ANI PT BEBE DAVID

www.flickr.com/photos/9223353@N08/" target="_blank">DAVID ANDREAS

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna fetelor!Ieri n-am avut net asa ca de aseara ma chinui sa va prind din urma.
ANDRADA intri mult mai rar si atunci ne arunci doar cate un oscior.Te solicita mai mult Antonio?
Doxinu, Rares are 5 luni si 9 zile azi si nu se intoarce nici sa-l tai..Se foieste in pat noaptea de-l gasesc pe orizontala,se balangane intr-o parte si-n altadar cam atat.Azi am vazut ca si-a prins piciorusul si tragea de el spre gurita.Nu ma ingrijorez ca asa e el mai puturos.
Noi mergem la masaj la Budimex de ieri .Sper sa-l ajute sa se intoarca sa mai faca si el muschiuleti.Ii place!
Noi papam legume piure din:morcov. pastarnac, dovlecel telina si ....banana fara de care nu prea am avut succes.Poate ajung si in carrfour sa iau cartofiori dulci.
Cum au luat in greutate capsunelele dupa diversificare?Mi-e teama ca o sa stagneze ca aproape am eliminat o masa ca el dupa piure nu vrea sa manace uneori si 3 ore, deci am pierdut o masa cu lapte.
Tare rau e fara tati desi ne scoteam ochii in ultimul timp.Ii simt lipsa in cele mai multe momente.Uneori ma enervez pe mine ca eram asa dependenta de el.In aceeasi ordine de idei am inceput sa conduc ca de... ma obisnuisem cu masina si comoditatea invinge frica.Insa am o problema :trebuie sa trec permisul pe numele de dupa casatorie ca nu m-am invrednicit sa o fac 2 ani de zile.Stie cineva ce presupune asta?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carstea

Buna fetelor!Ieri n-am avut net asa ca de aseara ma chinui sa va prind din urma.
ANDRADA intri mult mai rar si atunci ne arunci doar cate un oscior.Te solicita mai mult Antonio?
Doxinu, Rares are 5 luni si 9 zile azi si nu se intoarce nici sa-l tai..Se foieste in pat noaptea de-l gasesc pe orizontala,se balangane intr-o parte si-n altadar cam atat.Azi am vazut ca si-a prins piciorusul si tragea de el spre gurita.Nu ma ingrijorez ca asa e el mai puturos.
Noi mergem la masaj la Budimex de ieri .Sper sa-l ajute sa se intoarca sa mai faca si el muschiuleti.Ii place!
Noi papam legume piure din:morcov. pastarnac, dovlecel telina si ....banana fara de care nu prea am avut succes.Poate ajung si in carrfour sa iau cartofiori dulci.
Cum au luat in greutate capsunelele dupa diversificare?Mi-e teama ca o sa stagneze ca aproape am eliminat o masa ca el dupa piure nu vrea sa manace uneori si 3 ore, deci am pierdut o masa cu lapte.
Tare rau e fara tati desi ne scoteam ochii in ultimul timp.Ii simt lipsa in cele mai multe momente.Uneori ma enervez pe mine ca eram asa dependenta de el.In aceeasi ordine de idei am inceput sa conduc ca de... ma obisnuisem cu masina si comoditatea invinge frica.Insa am o problema :trebuie sa trec permisul pe numele de dupa casatorie ca nu m-am invrednicit sa o fac 2 ani de zile.Stie cineva ce presupune asta?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Si io tre sa fac acelasi lucru cu permisul meu dar deocamdata merg asa fara buletin doar cu perisul.Ma duc io la POLITIE sa va ce acte trebuiesc si iti zic si tie.Am intele sca se rezolva tot cu 1 singur drum,apoi te duci dupa permis!Dacac nu saptamana asta saptamana viitoare sigur iti zic!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STAFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Doxinu. eu am fost la politia din cartier si mi-a zis ca tre sa merg la Udristei.Am inteles ca a e vorba de o fisa medicala si multe alte copii xerox

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

DA la UDRISTE ziceam si io!Cica ar trebui:
-copie certificat de casatorie
-copie buletin+original
-aviz de la dr de familie
-vechiul permis
-si un formular pe care il copleteaza ei acolo!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STAFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Moaca de broasca dansatoare

sunt scurt si intense enjoy !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput