***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)
Raspunsuri - Pagina 15
mihamora spune:
Multumim frumos Didialex, bine ai revenit! Frumosi baieti ai si ti-ai ales si nora pe masura.![]()
Alesia Ioana, Bianca Elena, Maria, Alice, Mihai Vladimir, Darius Andrei La multi ani! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Foarte frumos mananca Antonio![]()
Mica multumim de urari
Felicitari Cosmin pentru dintisor!
Doxinu al meu deabia acum 5 zile s-a intors pt prima data pe burtica si de atunci a mai facut-o doar o data.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Motannel spune:
Ralucami, Teodora se trezeste la 6.30 cel tarziu 7.30. Asa ca 8.30 mi se pare deja boierie! 
Madi,
! Imi place sa o motzez pe Teodora, insa are din ce in ce mai putin par!
Piticagsigogosica, felicitari pentru dintisor!
Doxinu, nici Teodora nu se intoarce pe burtica si nici invers ... o pun pe seama faptului ca ei nu-i lace sa stea pe burtica aproape deloc.
Kay, cauta nasal clear pe bebelusul ideal .ro. Pupici Sonioarei!
tuturor sarbatoritilor
!
LA MULTI ANI!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
KAY PE MUC CEL MIC E MAI IEFTIN!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Kay, pe onestop . ro e si mai ieftin!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
motannel, saru`mana mult ! hai ca pana maine mi-l gasesti gratis !!!
muuuuuuuuuult !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
kid spune:
ella, mihamora, Motannel Multumim frumos pentru urari! 
Uram si noi La multi ani sarbatoritilor zilei:
Alessia Ioana
Bianca Elena
Dominic
Darius Andrei
ralucami Multumesc frumos pentru raspuns. Cred ca o sa tinem juniorul in brate, vrem sa mergem in Italia de Craciun, iar drumul nu e decat 2 ore.
petit_ange Da, i-au luat din manuta. Dar nu a plans deloc, deci nu cred ca l-a durut. Noua ne-a spus dr sa facem, pt ca i s-a parut ca e cam palid juniorul si sa fim siguri ca nu e anemic.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
cristinamaria spune:
Am revenit si noi ( Mica
) .. am primit laptop nou din USA si mi=a luat ceva sa-l configurez!
Sobi si mie mi-a spus pediatra ca bebe are suflu sistolic gradul 2-3 insa mi-a spus sa stau linistita .. acum cand am citit m-am panicat... voi ce stiti despre asta fetelor?
Moberi ai dreptate cu cat avem mai multe informatii cu atat ne zapacim mai tare! Si eu am inceput diversificarea si am momemnte cand intru in panica ! Practic , cu cate persoane stai de vorba atatea tot atatea variante primesti! Una mai diferita decat cealalta!
Va sarut pe toate!
Noapte buna!
cristina cu
Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
roxicucu spune:
Fetelor, mai am putin si o iau razna, de cateva saptamani o tinem incontinuu cu diverse probleme medicale, raceli, virusuri, acum mai nou pe cel mare a inceput sa-l doara urechea si am mers cu el la ORL. Se pare ca in urma racelii, din cauza ca nu a suflat calumea nasul (cu pompita nici nu ma lasa sa ma apropii), secretiile s-au dus in urechesi cica are "timpanul tensionat"
Am inceput alt tratament cu picaturi...m-am saturat de medicamente, de doctori si probleme.
Asa ca aveti mare grija cu mucisorii, sa-i aspirati bine ca uite ce se poate intampla.
Vestea buna este ca bebe mic nu mai are scaun asa de negru, s-a normalizat la culoare ceea ce ma face sa cred ca nu mai suge sange. Imi programasem o mamografie, cred ca o voi face pana la urma ca sa stau linistita.
Doxinu, nici Andrei nu se intoarce de pe spate pe burta si are 4 luni si 10 zile. In schimb, cand avea aproape 3 luni se intorcea de pe burta pe fata de ma disperase. Eu l-am culcat tot timpul pe burtica pentru ca il chinuiau foarte tare colicile si asa dormea mai bine. Se obisnuise cu pozitia si nu dormea altfel. Dar cand a invatat sa se intoarca de pe burta am inceput sa avem probleme cu somnul, pentru ca nu putea sa adoarma alfel...cum il puneam pe burta, parca avea arc, se intorcea imediat si bineinteles ca nu mai adormea. Ne-a trebuit o saptamana sa-l invatam sa adoarma culcat pe spate. Cert e ca acum cand il pun pe burta nu se mai intoarce atat de repede...o fi uitat cum...
Piticasigogosica, felicitari pentru dintisor, sper sa nu te muste prea tare de tzitzi...Mi-aduc aminte ca la primul copil eram cam speriata ca ma va rani cand ii vor iesi dintisorii dar nu a fost asa, am alaptat pana la 1 an si 3 luni, avea gurita plina de dintisori si maselute, dar nu m-a muscat niciodata...
Eu nu il asez pe Andrei in fundulet, il mai pun cateodata in pozitia medie in carut sau sprijinit de perne, dar el da sa se ridice, l-am invatat sa-mi dea manutele ca sa-l ridic. E asa de nostim, cant ii intind palmele imi da repede manutele ca sa nu ma razgandesc...![]()
Stiu cum e cu 2 copii pe cap, pana saptamana trecuta am trecut printr-o perioada cumplita...am reusit sa ne imbolnavim toti deodata (mai putin tati care oricum era la munca si nu ne putea ajuta...)eram disperata, abia puteam avea grija de mine, ma taram prin casa de la bebe la Stefan, pusesem alarma telefonului ca sa stiu cand trebuie sa luam pastilele...acum e bine, Stefan merge la gradi dar in we e de groaza, e de 1000 de ori mai obositor decat in timpul saptamanii, despre "pasiuni"....ce sa spun, se intampla destul de rar.Chiar ma amuzam la un moment dat, ca a doua zi dupa ce am reluat activitatea sexuala m-am imbolnavit....se pare ca sotul meu mi-a dat o "aspirina expirata" 

ca se implinea aproape un an de cand nu mai facusem nimic.
Moberi, si eu am tot doi baieti care seamana cu sotul meu, el chiar face misto de mine si zice ca am fost doar mama purtatoare...
Singura diferenta intre ei este ca cel mic are tenul deschis la culoare si ochii albastri, in rest aceleasi trasaturi, cand ma uit la pozele lui Andrei parca il vad pe Stefan cand era mic. Stefan se uita odata pe pozele lui Andrei si ma intreaba "mami, dar ce faceam eu aici?"
Ma intereseaza si pe mine cartoful dulce, dar noi nu avem Carrefour aici, nu se gaseste in Metro, Real sau Selgross?(nu stiu daca am scris bine)
Pepsi spune:
ralucami, pai de aia ti-am dat linkul acela ca sa vezi ca fac caca verde si bebei pe formula, si acolo nu se pune problema ca nu ajunge laptele, ca-i dai cit vrea.sa stii ca nici la david nu sint tot timpul grauntele alea de lapte, ptr ca e normal, adica asa mi-au spus, ca laptele ala cheaguri ce le vedeam cind erau mici era ca tubul digestiv al lor nu digera chiar tot, si acuma ca e mai matur digera mai bine, deci faptul ca nu mai au cheagurile alea albe de lapte e semn bun, tub digestiv in curs de maturitate.vezi tu la control, dar va fi bine sint convinsa!da, asa e cu dominic, sotul meu zice ca sint culmea, cind il lasam in primele zile acuma 1 luna il sunam pe sot si plingeam la telefon, ca dominic s-a agatat de mine, si nu vrea sa ramina la gradi, acuma ca se duce cu placere tot nu e bine, m-a intrebat cind e bine ptr mine? pai....NICIODATA, asa-s femeile, mereu nemultumite cica! gata mi-a trecut de la imbratisarea ta! ma consola o prietena ca cica am doi baieti si vor pleca la fete cind vor fi mari si ramin singura
vai ma mut in japonia ptr concediul de 3 ani, eu, as sta 2 ani, dupa mine, 2 ani jumate, ca daca sint prea mari mai greu sa mearga la gradi!la multe lunisoare
andrada, e mortal Antonio, ce bine papa, da nu e prea pe spate putin?poate vad eu rau din pozitia aceea. nici eu nu l-am pus in fund pe dominic, dar parca nu era asa pe spate
, sau poate am uitat deja, ma uit in pozele vechi! am votat la maxim
ptr frumosul antonio ce scaun aveti?
petit_ange ce scumpa e isabella, imi venea s=o maninc! lasa fata n-o mai tot cintarii atita, ca arata bine, ride bine, cu diversificarea rabdare multa, sa vezi ce soc pe mine cind am inceput cu dominic, eu....fara minte....i-am facut 1 PAHAR de suc de morcovi si eram ofticata ca nu l-a baut, asta prima data. acuma....ii voi da sa linga degetul si atit, incet incet, dominic abia la 2 luni dupa ce incepusem puteam sa zic ca minca bine, asa cum ma asteptam eu, sa bea un pahar suc, pireu de legume+carne +desert. eu, i-am dat si borcanele biologice al inceput, mai ales alea de morcov ca au sub control cantitatea de nitriti, pe cind daca=l fac eu.....nu. incearca si cu aia, dar mare atentie la etichete, ale mele contin doar cartof dulce fiert pasterurizat.
madi, a propos de etichete, nu mai stiu daca tu ma intrebat de oligofructoza, si am uitat sa-ti zic, ca in mod normal nu se scrie decit ce este pus in produs, nu si ce contine fiecare materie prima, deci daca pe o eticheta scrie oligofructoza, este ca au pus ei zahar artificial, nu ca orezul de ex contine, cel putin este o lege a etichetarii in franta si aici la fel, da aici e mai slab controlul si amenzile si tot
didi, iti place ce activa sint?! am recunoscut ca ma simt tare bine printe voi acuma, dar cind eram gravida nu-mi gaseam locul, din cauza angoaselor mele, stii tu ce si cum si de ce!
sa stii ca si eu astept sa faca david 4 luni sa merg la piscina cu el si dominic! desi a cam venit frigul pe la noi si mi-e cam frica, da io sigur ma duc la aquafitnes ca tre sa scap de 25 kg!superbe pozele, cind il vad pe robert cum rinjeste pus pe sotii....ca si cum ar zice na ce sa mai fac ......bafta sa iasa planul cu casa
roxicucu, aspiratorul nasal ella si madi mi-au spus de el, ele l=au cumparat din romania, din cite am inteles, eu am dat aici 45 dolari canadieni. in romania parca facind echivalenta era 75 dolari canadieni.sa stii ca l-am incercat ieri pe david, desi nu are mucisori, am zis sa se obisnuiasca, si nu stiu era prea tare melodia, sau ce, da s-a speriat si a inceput sa plinga!om vedea cind o fi nevoie cum e!cred ca e mai ieftin in franta.
piticagogosica, felicitarile mele ptr aparitia primului dintisor!cunosc senzatia la ce ai scris, si eu ma simt depresiva citeodata, simt ca gata nu mai pot! sex? ce e ala?
la noi e asa, seara toata lumea e la el in pat, eu dorm cu sotul, la cit sint de rupta de oboseala si la cit e si sotul de rupt cu cautatul asta de job, picam amindoi, e mare fericire daca ne luam putin in brate....dimineata eu, ma trezesc cu david in brate in pupaturile lui dominic, iar sotul se trezeste cu dominic linga el! david se scoala pe la 6, dominic pe la 7, din pacate ei nu stiu ce-i aia weekend
, azi noapte m-a sculat david de 6 ori 
si azi am avut o zi tare grea, l=am dus pe dominic la medic in centru, adica am facut mai bine de 100km azi cu ei doi dupa mine
. dar de fapt eu ma pling in loc sa-ti dau solutii. hai sa-ti zic si ceva solutii, am hotarit cu sotul ca fiecare sa faca ce vrea el 2 ore in weekend si celalalt sa stea cu copii!eu, voi merge la fitnes, el poate va fugi(de mine
), alta solutie, mai fac si semipreparate cind sint rupta de somn si n-am chef sa gatesc, o alta solutie la cel tirziu 9 amindoi dorm, si asta-mi da timp seara ptr mine, sa ma spal, sa-mi fac unghiile, sa citesc o carte sa vad un film.acu mai tre sa vad de ce se scoala david asa des, si sa apuc si eu sa fiu mai odihnita sa gasim solutie si la faza cu seczul.a, si inca ceva, nu mai incerca sa le faci pe toate, si sa fie totul bine! ei si ce daca azi nu faci ceva, faptul ca te ocupi singura de copii e ceva in sine!relax, ia-ti si tu 2 ore pe saptamina ptr tine, fa ceva atunci doar tu, si ptr tine!hai capul sus mamico, tu stii ca perioada asta e mai grea, dar ca vor veni si zile usoare, si placute, si haioase, etc.....si la noi curg bale la greu, si roade tot
angela, capul sus si tie, e greu, dar asa e viata. si noi avem van, ptr ca nu avem loc
, sotul ride de mine tot timpul, zice ca are impresia ca plec ptr citeva zile de fiecare data cind ies din casa, ca am o geanta ptr david, cu 4-5 schimburi si scutece, etc, si una ptr dominic, cu 1 schimb, apoi am paturi(de cind mi-a inghetat un picior cind conduceam la -40C nu plec fara paturi) jucarii
, apa, sucuri, biscuiti.
ibelciug, sigur le-a vazut si altcineva pozele da nu a zis.eu, i-am dat borcanele lui dominic cind eram in deplasare, erau certificate biologic, fara coloranti, aditivi, si alte cele.cum e cu gradinita aia ca spui ca=l iei acasa zilnic, da sint unde nu-l iei decit in weekend?saracii de voi, pina la cit lucrati si voi....
doxinu, io zic sa nu te ingrijorezi, nu ai de ce, fiecare copil are ritmul lui, vei vedea ca unii pitici vor umbla la 9 luni, altii la 1 an si altii la 18 luni, si fiecare va fi la fel de bine si normal dezvoltat. al meu se intoarce pe burta, da acolo ramine, si in plus, si-i place de numa, il pun cu capul in dreapta si atita se fitiie ca=l gasesc cu el in stinga.asta nu scrie in carti ca ar fi un progres, da io ma bucur.
eltekaaaaaaaaaaa, ma gindeam din nou la tine zilele astea, ca ai pus tu o video cu un baietel ce facea ca si un avion la 4 luni, ei sint mindra ca si al meu face la fel!
ella, asa este, am vazut ca lucrurile de bebe pe situl ce l-ai dat sint mult mai scumpe ca si aici.asa e cu salarul mediu, pai eu si sotul aici asa avem sintem in media de jos si uite cite am luat, numa casa e in credit, restul cu cash, masinile, tot ce e in casa!si ptr casa a trebuit dat un acont si ala strins tot de noi in cei 3 ani jumate de cind eram aici cind am luat casa, si sotul era si student la timp plin.....mult mai multe posibilitati sint aici....cartoful dulce a fost preferatul lui dominic, cu el incep si la david.
kid, aici pina la 2 ani nu esti obligat sa iei bilet de avion la copil, da=l tii in brate.
duda, stai sa vezi cind or incepe sa se bata ai nostrii pitici
didi, am zis ce frumoasa esti?am uitat, a si "increzuta" pe deasupra
paflo, felicitari ptr pat
florentina, ma bucur sa aud vesti de la tine,
kay, eu l-am luat la recomandarea ellei si al lui madi pe cel de la bebesound. imi pare tare rau sa aud ca sonia are mucisori!da si eu am citit aici ca il aveau la helpnet
la multi ani sarbatoritilor, la multe lunisoare
roxicucu, multa sanatate
vai fetelor cit am scris, tot scriu de 1 ora, mai fug la pitici, mai scriu, si am facut ditamai cirnatul.....va rog nu ma dati afara cu suturi in cur!fug la somn, ca daca iar se scoala david de 6 ori.....iar dimineata la 6 e superfresh....
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Alyna24 spune:
Neata!
Andrada, ce mancacios e Antonio!Asa e David al meu cu supita de legume!
Si...videoclipul e super!Multam mult!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2a7ad00ea4169d54f32f5c" target="_blank">FILMULET DAVIDUTZ
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)