***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ella_74
Apropos de diversificare, citeam ca voi ati dat bebelusilor cartof dulce; vreau sa va spun ca e super; i-am dat lui Boby piure de cartof dulce facut cu lapte si i-a placut foarte mult; plangea si eu am crezut ca din cauza ca nu-i place dar de fapt el plangea sa-i bag in gura mai repede; fiindca are consistenta morcovului (pe care nu-l suport fiert) eu n-am gustat, dar sotul mi-a spus ca e intr-adevar delicios.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Ella hai ca te intreb si pe tine, de unde ai luat cartoful dulce?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madi,
din carrefour; la Gima nu sunt ; azi am iesit in pauza si m-am dus in Piata Amzei , am zis sa cumpar cartofi dulci ca-i duc lui Boby acum dar nu aveau.

Chiqui, nu sunt calma, sunt o fire dinamica; am si eu nelinistile mele "metafizice" dar in orice caz incerc sa ma imprietenesc mai mult cu ratiunea si mai putin cu drobul
Sincera sa fiu, m-am macinat mult cat am fost insarcinata iar cand am ajuns in saptamana 32 am atins apogeul: am avut contractii Braxton la interval de 5 minute si oricat stiam ca nu sunt periculoase, daca sunt atat de dese intri in travaliu prematur; mi s-a tras de la statul la birou cate 10-12 ore; de atunci am stat acasa si curand m-am alaturat voua.

liviana, am crezut ca vrei bebe 3, m-am linistit

am plecat la boby...

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare la mamici si capsunici!
Nici eu nu scriu foarte des, dar macar reusesc sa va citesc.
Am incercat sa petrec mai mult timp cu Tudor, baiatul meu cel mare, asa ca...am sacrificat netul...
Pitica, si eu patesc la fel in timpul saptamanii, sotul vine destul de tarziu acasa, sau daca vine mai devreme continua sa lucreze. Dar in WE profit cat pot de el, il las cu copiii si ma ocup si de mine. Chiar ii spunea o bunica bonei mele ca l-a vazut pe tata lui Tudor la piata, cu o mana impingea carutul si in cealalta ducea sacosele!
Cu ...ne mai trezim noaptea...sotul chiar isi mai pune ceasul sa sune uneori...ptr ca am incercat sa ne trezim dimineata mai devreme, dar intr-o zi a venit Tudor peste noi

Si eu sunt tot de parere ca e mai buna mancarea facuta in casa decat la borcanele, mai ales ca Tudor al meu, dupa ce a mancat prima data piure de fructe la borcanel, nu s-a mai atins de fructele adevarate...
Va sfatuiesc ca, daca le dati mancare la borcanel, sa o dati copilului dintr-un castronel, al meu nu deschidea gura daca nu vedea borcanelul...si asa s-a intamplat si mai tarziu cu iaurtul...

Am ajuns si noi sa papam cam o cescuta de piure de piersica si mar! Lui Cip ii place foarte tare, mai ales de cand i-am pus si mar. Insa face kk cam tare...
Saptamana asta am sa incerc sa-i dau si supica de legume, chiar sunt curioasa daca va manca.

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

iar vin cu un ... Sonia a facut niscaiva mucisori care sunt la baza unei cianoze care o baga pe mama (eu) in sperieti ! deci ne trebuie un aspirator nazal d`ala cu baterii, pt ca daca aude aspiratorul, chiar in alta camera, facand altceva decat aspirat mucisori intra in panica de parca o tai si urla de parca am taiat-o deja ! voi ce folositi? zicea ella ceva, dar n-am vazut marca... ca la cat costa un d`asta, sa ma apuc sa le testez pe toate, ajung la faliment sigur si rapid ! deci, cine stie si cunoaste rog sa dea sfat la mama de Sosonica, sa nu faca infarct cand vede fata albastrica...

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Angi, Mica
Mica, pediatra mea zicea ca un bebe ar trebui sa ia cam 150-2oo gr pe saptamana dar asta in primele 3 luni ca apoi iau tot mai putin in greutate.
Cristalina multumin mult pt toate info despre diversificare, ma ajuta ca eu deocamdata sunt inca in ceata. Chiar stiti vreo carte buna despre diversificare ?
Kid cum a fost cand i-a luat sange la bebe, din manuta i-au luat? ca poate trebuie sa mergem si noi.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Andrada, gata l-am votat si pe Antonio!

Mergi la inceput

Oana par ca firma de la aspiratorul nazal era Bebesounds daca imi amintesc bine si parca Ella zicea ca l-a comandat de pe www. bebelusultau .ro
Pupici la Sonia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

petit_ange ! nu mai au in stoc bebesound ... offf... il iau pe ala mai scump, ca e urgent... stiti cumva daca se gaseste si in farmacii? ca parca n-as da 500-700 mii in plus pt acelasi produs, doar pt ca nu-l gasesc pe ala mai ieftin...

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

oana spunea cineva (nu ma tin minte cine) ca ar avea si la helpnet. poti incerca...

pupici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pitica felicitari pentru dintisor...si nici noi nu avem solutii...

liviana nu a fost foarte incantat.

kay din pacate nu te pot ajuta cu informatii. Noi avem batista bebelusului. Te sun maine inainte sa chem curierul.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput