Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetekor.
tare harnicute sunteti, lipseste omul 2/3 zile si voi terminati capitole intregi.
noi am facut iar rosu in gat si iar luam panadol.luni mergem la medic sa vedem ce ne spune.
despre venirea copilului la momentul potrivit la noi DAAAAAA.
suntem impreuna de 8 ani si casatoriti din aprilie 2005.dar numai dupa ce am luat eu licenta am hotarat sa facem un copil.
al doila al treila nu stiu dar mai incolo cred peste 3/4 ani dupa ce o sa mearga mousa la gradi.
de incaltaminte noi avem numarul 19 la picior.
elenagiulia multa sanatate la soti.
mai citesc si mai scriu.
va pup

matilda http://good-times.webshots.com/album/560981082tlketp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Fac si io apel dinnou la stup! poate n-ati vazut intrebarea de dimineata....noi suntem muciosi in continuare...credeti ca ne face vaccinul de 6 luni saptamina viitoare? ca ar treui sa-l cumpar miine

multumesc

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

ROXIGEO daca nu aveti febra da se poate dar.
dar mai bine suna pe medicul si intraba.
multa sanatate

matilda http://family.webshots.com/photo/2339847450096653195YQDaIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Nu vreau sa spun prostii, dar parca de la Eliana am retinut ca nu se face vaccinul cand copilul e racit pentru ca atunci ii dai antibiotice si o sa lupte antibioticele impotriva vaccinului in loc sa lupte organismul lui... sau ceva de genul asta...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Si la mine a venit fetita, dupa ce nu m-ai speram ca voi mai avea un alt copilas. Pierdusem doua sarcini si cum nici varsta nu prea mai era cea optima la 37 de ani imi cam pierdusem speranta.
Dar pana la urma mi-a ajutat Dumnezeu si am reusit.
Oricum e destul de greu acum la 38 de ani cu 2 copii din care unul la scoala in clasa a 3 a. Nu mai este rabdarea pe care o ai cand esti tanar.
Tzuna sa stii ca si eu am probleme cu fetita cu mancarea. Vomita aproape duap fiecare masa si mai ales branza pe care o vomita intotdeauna.Stam cu ochii pe ea ca pe butelie. Noroc ca mai mananca prin somn uneori.
Eu cred ca are alergie la proteinele din lapte. Dar cand merg la doctor si vede ca fata a crescut imi spune ca nu se poate.Dar eu ma chinui tare cu ea. Ii dau mancare uneori si de 2-3 ori. Cred ca am sa ma imbolnavesc de nervi din cauza vomitatului fetei. Nu mai rezist. Daca ar fi dupa mine i-as baga lapte de soia dar nu stiu ce implicatii are.
Am fost la echo si mi-a spus ca nu are nimic.
Voi mai vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Roxanici am ras cu lacrimi!!! Raresul papacios!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

quote:
Originally posted by BiancaM

Roxanici am ras cu lacrimi!!! Raresul papacios!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Papa Raresu nu gluma. Cand o sa-l vad si pe al meu mancand? Fetelor este atat de vesel incat rade la toata lumea.Nici noua nu ne-a afcut vaccinul saptamana trecuta cand tusea. Maine il facem.

MIhaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Am iesit cu Horia afara fara fular si toata lumea de la iserica m-a apostrofat "macar o batista pe fata trebuia" L-am imracat intr-un body cu totul si un fel de fas. Cand ne-am intors mainile ii erau calde (fasul ii e lung la maneci) dar picioarele gheata desi a avut sosete flausate si papuci.
Multumesc pt incurajarile cu imracatul deja ma simt mai bine.
Ma duc sa pregatesc mancarea sa-l hraneasca tati pe copilul tipator.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

kitty dragutza povestea ta, atitudinea sotului tau fatza de bb aduce cu a sotzului meu ..la fel si la noi "hai sa incercam ca nu iasa cu una cu doua, e munca sustinuta sa faci un copil, nu mai is nici eu chiar tanara si ar putea dura ceva vreme"...a iesit din prima ....noi eram in delta cand am aflat vestea, m-am trezit cu noaptea in cap, mi-am facut testul ...si pe urma am stat in fatza cortului buimaca pana s-a trezit si viitorul tatic ...ii arat betisorul cu liniuttele..la care el "ce e asta...? ... deja? no acum imi explic de ce nu se putea vb cu tine in ultima vreme..."
acum ...andrei e lumina ochilor lui ...

ralualexandrei foarte frumos a primit robert vestea, pe mine m-a emotionat...

roxygeo- si noi avem nasucul infundat de cateva zile, la noi nu a folosit karvolul, cel mai eficient a fost serul fiziologic, dupa care curatarea nasucului cu scandalul de rigoare... poti sa incerci si karvolul, poate la voi foloseste, la farmacie costa 1-2 lei capsula...
foarte cuminte sta bebelina pe genunchii lui tati, la noi mai nou daca nu e legat, nu prea reusim mare lucru....mi-ar prinde bine daca as putea sa ii leg si mainile...

progrese- de azi am inceput sa umblam in 4 labute

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput