Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Eni, sa stii ca un factor f important e greutatea pe care au avut-o parintii la nastere. Deci daca tu spui ca ai avut 2,9kg eu zic sa nu-ti mai faci probleme asa multe.... Plus ca au si ei puseuri de crestere, chiar si in burtica.

Oana31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ancule cum te mai simti???? eu zici ca sunt rupta in doua, nici o durere nu mai trece cu no spa!! sper din suflet ca acuma marti cand merg din nou la eco sa ma programeze la ceza!!! CA NU MAI REZIST!!!!!

eu vreau sa cumpar sterilizatorul asta:
http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=CH60 (fara spatii)
il are cineva?? o fi bun???

fetelor dupa masuratorile alea mie imi reoese ca bubulina mea ar avea 40 de sapt!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Eni nu stiu daca ai citit din urma, dar saptamana asta am venit si eu de la ecograf cu o intarziere de crestere de cam 2 saptamani, asta dupa ce de pe la 24 de sapt mi-au spus ca e mai micuta cu 1 sapt. Pana acum s-a dezvoltat normal, dar acum a ramas in urma.
Eu in aceesi zi am fost la alta eco unde s-a confirmat faptul ca e mai mica, dar nu s-a confirmat ca bb ar avea ceva, ca ar fi in suferinta fetala, etc.
Doctorita m-a intrebat cat am avut eu la nastere, si cand i-am spus ca eu am avut 2,800 mi-a spus ca asa e matrita.

Te inteleg perfect ca te ingrijorezi, ca si eu, cu toate asigurarile de pe lume, acum, pana nu o vad iesita si studiata pe toate partile, tot nu am liniste 100%

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

si eu stiu la fel, conteaza cat au avut parintii la nastere!!!! da oare conteaza cat a avut mama sau tata ????

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hai ca am fost si eu la doctor si mi-am vazut bubulinul
Ecografic este mai mare cu o saptamana, la 28 de saptamani are 1.400 gr , este miscaret, in parametri si deja intors cu capul in jos .
Sunt happy , happy ! Colul este lung si inchis, placenta ridicata, lichidul in parametrii, inimioara ii bate cu 125 b/min .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

BB, vrei sa zici ca fata ta are 3,5kg??? Wow! Bravo! Pai o sa fie mai grasuna la nastere... Mai greu pt tine ca pt ea nu e vreo problema

Oana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am vrut si eu sa dorm putin,dar numai m-am chinuit...Doar pe spate am putut sa stau putin.Daca stateam pe parti mi se intarea burta,sa ca su cum bebe s-ar intinde peste tot,in toata burta,nu daor intr-un singur loc...Si simteam asa un fel de presiune,un fel de durere ciudata,ca parca imi pusca burta...Dar doar in partea de sus,spre col nu simteam nimic...Ce sunt astea,sunt contractii????Plus durerile de spate,care parca sunt doar in partea dreapta a coloanei...
Nici noaptea nu mai pot dormi calumea...Seara adorm greu...Si dimineata de la 5 la 7 am stat treaza...Eu care,dormeam ca un bebe....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB poate nasti
Cat despre greutate, ecografele pot arata si in plus si in minus...poate se compenseaza intre Kara si Iasmi

Stiu ca mama e mai importanta in determinarea greutatii copilului, daca si tatal a fost mic/mare, e o chestie in plus

36+ si baby Kara

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB conteaza amandoi.
La mine e irelevant un pic deoarece eu sunt nascuta la 7 luni cu 1.700 gr dar sotul la termen cu 4 .ooo kg.
Iar pe Bogdan l-am nascut cu 4.000 kg la 37 de saptamani .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

oana, tocmai de asta vreau cezariana!!! mi-a zis ca are 3100 +/- 400 de grame, dar " mai mult ca sigur " (astea au fost vorbele dr) are 3.5 kg!!! eu ama vut 4 kg in cap la nastere!! si mama ma nascut normal....
lala, felicitari pt bubulinul grasun si sanatos!!!

bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput