Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fete dragi.......ce mai faceti? Vad ca sunteti deja pe ultima suta de metri!!! Sa va dea D-zeu sanatate!
Voi nasteti.....eu dragi fete.....incep de la inceput. Azi, dupa 6 CM am doua teste pozitive! Imi este foarte frica.....nu stiu cum sa reactionez. Cand in mai am plecat de aici....v-am spus ca veti fi primele care vor afla cand voi ramane din nou . Minunea s-a intamplat....dar sunt foarte speriata......mi-a trebuit ceva timp pana sa va scriu.....as vrea tareeeeee mult sa deschid odiseea de iulie august. Visul meu de a deschide o odisee. Credeti ca-mi va purta rau sa o deschid? Nu stie abslout nimeni. Bineinteles in afara de sot....

PETRO am reusit!!!!!!!

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Slimatei uite cum o fac eu.
Fierb pieptul de pui,cam 2 bucati,fierb si vreo 5 oua.Apoi le pun pe toate in blender,adika robot de ala ce taie(poti si in masina de tocat,daca n-ai blender).Mai pui o ceapa mica sau o jumate mare,unt cam o jumate de pachet,piper ,sare...Toate astea le pui in functie de gusturi,nu exista o cantitate exacta din fiecare.Si se face ca o pasta.In loc de unt poti pune margarina,dar e mai sanatos untul.
Sper sa-ti placa.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Dana,felicitari!!!!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!!!Va fii bine,ai sa vezi!!!!!!Doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!Mersi ca ne-ai anuntat!!!!!!!!!!!!!!

bebelina
poze

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SARCINA USOARA SI FARA PROBLEME PANA LA CAPAT!!!!!!!!!!! MI S-A FACUT PIELEA DE GAINA!!! ...TE PUPAM DULCE!! multa , multa sanatate!!! si cu Dumnezeu inainte sa nu uiti niciodata de El!!!

ROXANA intram in saptamana 39 "ursuletz" GEORGE IONUTZ
9 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by danangie

Buna seara fete dragi.......ce mai faceti? Vad ca sunteti deja pe ultima suta de metri!!! Sa va dea D-zeu sanatate!
Voi nasteti.....eu dragi fete.....incep de la inceput. Azi, dupa 6 CM am doua teste pozitive! Imi este foarte frica.....nu stiu cum sa reactionez. Cand in mai am plecat de aici....v-am spus ca veti fi primele care vor afla cand voi ramane din nou . Minunea s-a intamplat....dar sunt foarte speriata......mi-a trebuit ceva timp pana sa va scriu.....as vrea tareeeeee mult sa deschid odiseea de iulie august. Visul meu de a deschide o odisee. Credeti ca-mi va purta rau sa o deschid? Nu stie abslout nimeni. Bineinteles in afara de sot....

PETRO am reusit!!!!!!!

Dana

mult asteptat

Felicitari din inima mamico - BRAVO!Ma bucur tare mult pentru tine!
Iti doresc o sarcina usoara,lipsita de orice probleme si un copilas plin de sanatate.De aceasta data va fi totul bine.Trebuie sa fie. - Gandeste pozitiv.

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ohh...mi-au dat lacrimile la citirea entuziasmului din mesajele voastre. RAMONA, RGE, GINA va multumesc , va pup si da, sper sa fie bine! Vreau sa ma controlez ca va fi bine. De aceea incerc sa fiu cat mai calma posibil....adica nu vreau sa ma gandesc prea mult pana nu ajung la eco. Adica peste exact 4 saptamani. Pentru ca de aceasta data m-am decis ca voi merge la eco la 8 saptamani cand deja trebuie sa se vada tot. Va multumesc! Exista un D-zeu si stiu ca orice am face daca e sa fie e, daca nu , nu!

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by danangie

Ohh...mi-au dat lacrimile la citirea entuziasmului din mesajele voastre. RAMONA, RGE, GINA va multumesc , va pup si da, sper sa fie bine! Vreau sa ma controlez ca va fi bine. De aceea incerc sa fiu cat mai calma posibil....adica nu vreau sa ma gandesc prea mult pana nu ajung la eco. Adica peste exact 4 saptamani. Pentru ca de aceasta data m-am decis ca voi merge la eco la 8 saptamani cand deja trebuie sa se vada tot. Va multumesc! Exista un D-zeu si stiu ca orice am face daca e sa fie e, daca nu , nu!

Dana

mult asteptat

Dana - Curaj si hai cu noua odisee.Abia astept sa te vad pe listuta.

My Baby Development29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Dana...FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asa cum zici si tu..incearca sa fii cat mai calma...ocupa-ti timpul cu ceva, sa nu stai tot timpul stresata ca oare e sau nu bine bebelina...e mult 40 de saptamani..dar si putin..iaca-ta-ne..noi ajungem la finish..

eu iti urez un bebe sanatos, ca e cel mai important lucru! ai grija iarna asta cu raceli, viroze si alte minuni.

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Dana deschide odiseea!!!!!!Va fii cu noroc!!!!Si eu am deschis aceasta odisee,Doamne ce emotii aveam!!!!!!!Si uite ca m-a ajutat Dumnezeu si am ajuns cu bine pana aici!!!!!!

bebelina
poze

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Dana, Felictari pt bebe!!!
BB_YASMI, acu' am citit si eu ce fel de sterilizator te interesa....ca de...trebuie sa mentin stacheta pe-aici in ceea ce priveste zapaceala Ce sa zic.... eu m-am setat pe o firma (Avent) si am cumparat de toate (adica bibe, tetine, suzete, pompa si sterilizator) de la ei...tocmai ca sa nu am probleme de "compatibilitate"

Oana31+

Mergi la inceput