Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Diana, eu sunt Toma Necredinciosul , si eu am masina ieftina, cca 100 Euro, pune totusi o poza, daca nu te stresez prea tare;
iar masina aia veche e bestiala, am vazut si ac dublu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

iulia 72 pai daca nu imi ies drepte ci cash butonierele. De aia m-am gandit ca daca o sa am piciorus o sa faca masina singurica butoniera. Explica-mi si mie te rog mai pe indelete cum se face butoniera aia. O desenez dreptunghi mic pe camasa si apoi cos incet sau desenez o linie si.......Poate ti se pare o intrebare puerila dar m-am enervat rau cand am facut butonierele alea care nu mi-au iesit egale si au mai iesit si strambe

Mergi la inceput

ppisic ce minunatii ai tu pe acolo. Ce pacat ca nu esti de prin Constanta ca sa mi le imprumuti si mie pentru o saptamana ca sa le copiez. Chiar mi-ar place ca sa faci niste poze cu toti pasii butonierei de la desenat pana la taiat ca sa le studiez pana pricep definitv. Multumesc anticipat si daca ai timp eu astept.

Dionisia aku am citit explicatia ta. Pentru ca nu am reusit de prima data mi se pare asa de complikaaaaaaaat. Am sa incerc azi iar butonierele. Si mai ales o sa incerc sa nu mai fiu repezita, dar mi se pare ca ma mosmondesc asa incet incat intru in criza de timp.

Alina ma bucur ca a fost totul bine la eco. Tin minte eu la fata faceam eco lunar si tot asteptam sa ii creasca putza

Mergi la inceput

vivi ce faaaaaaaaaaci? Cosi de zor la noua tica tica pe care ti-ai cumparat-o? Vezi daca ai fost cuminte? a venit Mosh Craciun mult mai devreme la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Aura, sa mai fii atenta la distanta dintre laturile paralele ale butonierei,sa ramana cca 0,5 mm intre ele, ca atunci cand tai butoniera, sa nu tai si ata cu care ai cusut .
eu zic sa desenezi linia de mijloc si capetele butonierei, asa ca litera I .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Deschid un nou capitol: Capitolul 5
Dar nu stiu sa-l inchid pe asta vechi. Oricum il declar nul si neavenit.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miset spune:

buna sunt noua ma primiti si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Miset bine ai venit! TE asteptam la capitolul 5 (da clic la capitolul 5 deschis de Guguluff adica Alina).
Tonia

Mergi la inceput