Aspirante optimiste > 20 (181*)
Raspunsuri - Pagina 2
Gabitza1977 spune:
anaxena,gata, sigur esti gravi!
a iesit ieri valoarea aia mica la testul de sange pentru ca este sarcina micuta, dar uite ca pe zi ce trece si testele de urina sunt mai concludente!!!!
dma2007 spune:
anaxena e cea mai naspa situatie asta cand ai valori asa aiurea.
poate faci si tu ca mine, asteapta sa vezi daca vine cm si repeta BHCG sa vezi daca o sa creasca valoarea.la tine si ies testele de urina pozitive
eu tot nu pot sa cred ca in pitesti nu fac BHCG.
ai incercat la spitale si la toate clinicile particulare?
aspiranta
din 2006
declar si eu
la cap
pusichet spune:
anaxena trebuie sa crezi ca esti gravida.
daca a iesit a 2 a liniuta pina intr-un minut cum zici, e mai mult ca sigur sarcina.
atita trebuie sa stai calma, sa te linistesti.
pe buletinul de la analiza de singe, valoare ta e 2.13 , dar care erau valorile lor de referinta?
diaconmaria te rog eu nu fi necajita, numai suna medicul si intreaba-l si eventual sa te programeze la o ecografie.
2001
poze
http://tt.lilypie.com/vqeLp3.png
marynik spune:
Buna fetelor,
Maria imi pare sincer rau , inteleg perfect ce simti acum,am trait o si eu pe propia piele, cuvintele sunt de prisos ,pt dureri incearca diclofenac supoz daca nu, mai poti lua flamexim
Alexa , tu ce faci , mai curge ceva???????
http://tt.lilypie.com/DsVJp3.png
Gabitza1977 spune:
Fetele, tocmai ce am vorbit la telefon cu o veche prietena, care este medic.
Ea mi-a spus ca imi recomanda sa fac un test de sarcina pe baza de urina doar la o saptamana de la intarzierea cm, pt. ca pina se implanteaza ovulul si incep sa se formeze vilozitatile coriale dureaza vreo 10 zile. Poate aparea (si apare intr-un mare procent!!!) avortul menstrual care face ca un test de sarcina pozitiv inainte de data venirii menstruatiei, sa se transforme in negativ foarte putin timp mai tirziu... ![]()
Am zis sa va spun si voua... asta ca sa nu va mai suparati pe crengu, care nu a fost rau intentionata.
Normal, fiecare face test cat de repede vrea, dar uite ca pe urma avem emotii, fir-ar sa fie!
mary_81 spune:
acuma incerc sa imi fac ticker dar nu reusesc, daca vedeti ca trimit mesaje aiurea sa stiti ca incerc sa imi fac tickerul
mary_81 spune:
cum se pune semnatura? la mine nu merge degeaba activez "selecteaza pt a va into semnatura" se selecteaza ceva din ala parte?
maryb spune:
intri la profil personal si la semnatura introduci tickerul. Apoi salvezi modificarile.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta vreau sa declar ca sunt 
bujo spune:
Maryb de la lillypie tre sa copiezi un link din josul paginii, ceva cu url. Si la ala dai paste la semnatura.
Maria ai grija de tine si daca nu te lasa durerea du-te mai repede la doctor.
bujo
+1 (mai optimista de atat nu se poate)
album de nunta