Iasule, mandra cetate (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am revenit si eu pe aici ,cam greu ce-i drept,dar o tin intr-o distractie.
WK-endul asta am fost iar la Varatec si am petrecut de ziua nasului meu;pe la serviciu nebuneala mare,ca la inceput de an universitar,asa incit nu am avut nici macar o clipa libera.
Nu am avut timp sa citesc ce s-a mai scris,sper sa o fac cit de repede!

Herra,ai rezolvat problema?
Daca nu trimite-mi datele pe PM sa scriu eu cererea!

Ati rezervat ceva pentru Craciun sau Revelion?Cam ce preturi sint?
Am dat de gustul plecarilor..hihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Kriss, sa-ti traiasca micuta ALESSIA, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si sa va aduca numai lumina in viata, asa cum cred ca o face deja...
Asteptam sa ne povestesti cum a fost si cum este...

Fetelor, o zi minunata, cafeluta acum e caldutza...cine vine?

GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

M-am gandit sa "scot la suprafata" topicul ca prea se dusese la final de pag.2.Hai fetele, sunteti asa de ocupate? Mi-e dor sa va mai citesc. Ceva noutati? Chiar daca nu scriu decat foarte rar aici (pentru ca nu prea am cu ce ma "lauda"), va citesc cu religiozitate. Mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi duminica, insa depinde de ora de intalnire pentru ca pana la 14 am curs de finante publice. Va pup si va astept postarile. Ah, sa nu uit: felicitari tizei mele pentru bebe. Sa fie sanatos, norocos si sa iti aduca numai bucurii!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

, La Multi Ani! tie si fetitei tale, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce este bun si frumos in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Wow, Dana! Am strigat un pic, ai aparut! Ce bine! Ce mai faceti? Sunteti bine?

Eu am trecut numai sa va salut in fuga si ma duc la nani (ma rog, sa ma uit la tv deocamdata!)

Noapte buna!

Foto Ralu
"Atunci cand primavara vine,/ Mi-e dor de toamna aurie/ Si-asa traiesc mereu cu dorul,/ Un dor nascut de nostalgie./ Si draga-mi este viata/ Si-accept sa ma mai nasc o data,/ Sa zbor prin timp, din vara-n vara,/ Cu inima curata..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
O ccafea? Un ceai?

Chiar ca profitam acum de zilele cu soare...Nu mai e nimeni la calculator. Toate suntem la plimbare, nu? (doar eu ce mai profit putin ca BB doarme si ca mancare am de ieri)

Cristina, unde la Varatec ati fost? Tot acolo?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Ati rezervat ceva pentru Craciun sau Revelion?Cam ce preturi sint?
Am dat de gustul plecarilor..hihihihi

eu am rezervat impreuna cu o gasca mare de prieteni o vila in maramures; anul asta am vrut sa mergem acolo, chit ca e destul de departe; in general, am gasit peturi destul de piperate, mai ales la borsa si cavnic nu prea te poti apropia; preturile mia normale sunt undeva la 25-30 de euro de persoana/cazare si pensiune completa pe zi; daca te intereseaza, uite un site care mie mi-a folosit foarte mult:
http://www.pensiuni.info.ro/ro/romana.html
apesi pe maramures sau bucovina si apoi din nou pe pensiuni

p.s. preturile sunt valabile pt. revelion

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

mai fetele, am o grinda (care a fost deasupra unor debarale pe care le-am darmat) a carei canturi as vrea sa le imbrac cu un profil L care imita lemnul; aveti idee unde as putea gasi asa ceva?

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Oana,tot la Codrii de Arama!
A fost urit simbata toata ziua,a plouat cu nabadai,dar vineri,duminica si luni a fost OK!

Alice,multumesc mult pentru link!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cristina, felicitari si refacere rapida!

Mamici, nu cred ca ne vom intalni duminica, www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO025|IASI&metric=1" target="_blank">starea vremii arata ca va fi friiiig si urat. Of si chiar aveam chef sa-mi scot toata trupa la plimbare.

Am o intrebare. Cu cat platiti bonele? La program de 8-9 ore? Si mai fac ceva pe langa? Vreau sa-mi caut servici nou cat stau cu Matei si vreau sa am idee cat m-ar costa si bona. Sora mea are pe cineva si plateste pentru 8 ore 450 RON + transport.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput