Iasule, mandra cetate (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by anymony
Poate oi gasi ceva din ceramica, sa aveti ceva recuzita si in anii urmatori.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Te rog frumos sa nu cheltuiesti nimic in sensul asta, bostanii ii vreau pentru afara, pentru pus pe scari, un bostan de ceramica se sparge usor, zau ca nu are rost! Daca 'om gasi din cei naturali bine, daca nu, nu, nu-i o tragedie... Unul de ceramica am si eu, l-am pus in "functiune" si anul trecut, dar fiindca am stat cu lumina aprinsa, nu a avut nici un efect, ba am si uitat de el si nu l-am stins cand am plecat acasa si am avut ce ma frasui pana a doua zi dimineata, o fi luat foc ceva de la el? n-o fi luat? N-a luat foc nimic din fericire!
GabrielaG spune:
Acu sa incep si io....
Buna dimineata, cafeau am baut-o...deci pt tot felul de costumase si accesorii(palarii, mascute, coronite,etc) va astept la hala centrala la et. 1 langa cofetarie unde este stand cu asa ceva.
Asaeara am fost la teatru, l-am vazut pe Virgil Ogasanu in "Uzina de Placeri SA", iar azi sunt apropae lesinata de raceala...
CAm atat, mai dau o cafea doritorilor si va doresc o saptamana minunata,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Eu am o intrebare..importanta...Cum fac sa verific apometrele?Trebuie pana pe 30 sa duc la administratie talon de verificare si sigilare..Parca a mai intrebat cineva pe aici ..sau nu?
Mie mi-a spus la d-na de la casierie ca trebuie sa le demontez eu ,sa le duc la verificat,apoi sa caut un instalator sa le monteze si sa le sigileze...
Oare asa se procedeaza,si cat dureaza verificarea stau fara apa?Si de unde iau instalator sa le monteze(ca sa nu mai spun ca nu am cu ce sa le demontez eu..)...?
Voi cum ati procedat?
palmyrah2002 spune:
Am aparut si eu pe fuga,sa vad daca vine cineva la Bostaniada!
Sper din tot sufletul sa ajung si eu pe la 7
- daca nu e prea tirziu - cu copiii si cu un bostan in dotare!
Pupici tuturor si abia astept sa ne revedem!
Darria spune:
Adriana: sunt societati care se ocupa cu asta. Fetele spuneau ca rajac este cel mai ieftin(10 ron si ceva de apometru). Doar suni si soliciti, de restul se ocupa ei. Cat dureaza verificarea(o zi, doua maxim) nu stai fara apa.
Anul acesta inca nu am verificat apometrele, de aceea nu am mai multe detalii. Data trecuta s-a ocupat asociatia de verificari(au avut contract cu o firma). Au verificat apometrele la toate ap. in acelasi timp. Consumul de apa s-a platit la comun.
ralnied1 spune:
'Neata!
Haideti la o cafeluta fierbinte!
Gabi, e Jacobs de aia preferata de tine!
Am fugit la treburi!
GabrielaG spune:
Raluca, multumesc, chiar am terminat Jacobs-ul...am trecut din nou la Lavazza nearomata.
Azi e soare afara, asa ca bucurati-va de anotimp.
Pupici,
GAbriela si baietii
lgireada spune:
Nu faceti listuta pt maine? Eu vin dupa servici, desi se poate sa ajung spre ora 19. Nu ma puneti la consumatii, ca is la regim, vin cu apa minerala din dotare. Pupici,
www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana
Darria spune:
Adriana: uite aici mai multe inf.
http://www.rajaciasi.ro/content.aspx?lang=RO&item=1638
acum le-am vazut si eu.