Iasule, mandra cetate (60)
Raspunsuri - Pagina 12
Darria spune:
Eu nu pot veni. Asa cum am mai spus, in jurul orei 11 avem prima repriza de somnic. Stiti cat dureaza somnicul, apoi papita si alte tabieturi de strumf mic. As fi reusit sa venim pe la 14.
Apoi, astazi am fost invitati pt. maine ora 12 la ziua nepotelului.
Imi pare rau dar vor mai fi ocazii. Poate altadata intr-un parculet sau Botanica.
Distractie placuta ![]()
herra spune:
sa speram ca muzica va "tine" cat mai sunt inca manifestari legate de sarbatorile Iasului - de ex si ieri am avut alta surpriza "placuta" - era inchis iar stefan cel Mare (strada)...si o aglomeratie prin oras...
stiu multe persoane care merg in Botanica pt ca e liniste, mai adoarme bb-ul in carut...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Se invredniceste cineva sa iasa din casa pe vremea asta?
Miha
si Robert 
mephala30 spune:
Salut!
1. Stiti vreo spalatorie de covoare in Iasi? (am incercat la spalatoria vis a vis de Spitalul de recuperare, dar dureaza doua saptamani, sunt ft. aglomerati). In alta parte?
2. As dori sa cumpar un pat-masina pentru Iustin. Ati vazut www.1001case.ro/Patut_copii_Sleep-Carp23547.html" target="_blank">asa ceva in Iasi?
Se poate face la comanda?
Mephala - Gusta - Cornelia
Ramonika spune:
mai bine mergeati ieri in botanica, a fost super vremea, fata de azi... 
Dana - foarte scumpel matzu...
ar trebui sa-i spui zorro, din cauza "mastii" de pe oki.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
amironeanu spune:
quote:
2. As dori sa cumpar un pat-masina pentru Iustin. Ati vazut www.1001case.ro/Patut_copii_Sleep-Carp23547.html" target="_blank">asa ceva in Iasi?
Se poate face la comanda?
Am vazut la targ in primavara si cum saptamana viitoare vine iar targul (baby expo) poate gasesti acolo.
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mephala30 spune:
m-am uitat pe site-ul lor, n-am vazut sa vina in Iasi. Poate o fi vorba despre alt targ pentru copii?
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
m-am uitat pe site-ul lor, n-am vazut sa vina in Iasi. Poate o fi vorba despre alt targ pentru copii?
E kid`s mania sau asa ceva....si eu sper sa gasesc un carut travel pentru ca plec singura cu matei si mi-ar fi mai usor cu asa ceva decat cu carutul mare sau cu marsupiul. In carrfour aveau cu 150 de lei, dar sper la mai ieftin
Simo
de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Danna_36 spune:
Mephala, am nr de tel si datele de contact ale tipului care vindea patul respectiv asta primavara la Kids'Expo daca te ontereseaza.
Ramonika, am vrut sa ii zicem Zorro, doar ca nu stim daca e baietel, asa ca il (o) chiama Pufuletz, sau Panda, sau Pusu, nu ne-am hotarat inca...